Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu mám 106 1,1 2002 a při skoro každém zatočení, průjezdu zatáčkou mi začnou pískat přední brzdy aniž bych v té chvílí brzdil. Při jízdě rovně auto nepíská. Nevíte co by to mohlo být?Děkuji za odpověď

Odesláno

zvykni si :) většinou je to materiálem brzd. obložení,přidřená vodítka třmenů,atd.,atd.,většinou do toho vrazíš prachy a po čase

píská zas. Když to brzdí a všechno se vrací--nic nepřibržďuje--nechej to žít svým životem...:myslim

[upravil dne 31/3/09 ozzy1956]

Odesláno

Materiálem?Nu moc jsem to nepochopil, jsem uplný laik. Nenachazim souvislost proc to píska když nebrzdím a jedu do zatačky a na rovnu ne.V Peugeotu to měli a řekli mi, že jsou tam neoriginální bzdy, že pískat budou, také pískají při brždění, ale přoč píslají , když kola otočím a zahybám bez brždění to nechápu. i tak děkuji.

Odesláno

Já jsem to teďka řešil na svém, může to být tím že desky jsou tvrdý a nebo spálený, takže jsem je sundal obrousil smirkovým papírem, a vrátil z5 a je po problému.

Odesláno

Dělalo mi to teda jen když jsem lehce přibrždoval, ne do zatáček jak píšeš bez brždění. ale zkus to jak píšu třeba to pomůže.:super

[upravil dne 31/3/09 Alesek]

Odesláno

Co jsem kde četl, tak stačí jen vyměnit destičky a bude to OK nebo levnější varianta ala Alesek ... trosku obrousit a měl by byt aspoň na chvilku klid.:)

A to, že ti to popiskuje i do zatáček, to bych asi přisoudil tomu, že na kolo působí boční síla a po vyplnění nějakých vůlí se může kotouč víc přiblížit k destičce...teda podle mně.:myslim

...snad jsem ze sebe neudělal pakoše...:D

[upravil dne 31.3.2009 zdenda.novotny]

Odesláno

zdenda.novotny: o tom pískání do zatáček jsem taky přemýšlel nad touto teorii,ale nevím nevím jestli je to reálná, spíš bych řekl že to někde bude přibrž\'dovat.

Jinak když máš nový deský za 1100,- a najeto na nich 1000km, tak nový rozhodně kupovat nechci, proto jsem je jen trošku obrousil, a zabralo to:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...