Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

doporučení pneu Peugeot 407

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: r.kill

jo a co je to ET???

dám tam ET 45???

Je to síce rozdiel len 3mm, ale keď pozriem ako blízko sú strmene ku origo diskom, tak by to mohlo urobiť problém, menšie ET (disky vystupujú viac smerom von) by nemali robiť problém, väčšie by som ale neriskoval.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

jo a co je to ET???

dám tam ET 45???

Je to síce rozdiel len 3mm, ale keď pozriem ako blízko sú strmene ku origo diskom, tak by to mohlo urobiť problém, menšie ET (disky vystupujú viac smerom von) by nemali robiť problém, väčšie by som ale neriskoval.

mohu to řešit podložkama?

Odesláno

Myslím, že 16\" jsou dostačující. Dříve bylo standartem na auta této třídy, běžný rozměr 195/65 R15 a taky to bylo v klidu. Zase čím více palců, tím více to na silnici sedí.... Ale jen tehdy, pokud se jezdí v mezích fyzikálních zákonu :D

Odesláno

Pánové možná to je blbá otázka, ale jaký je střed na ALUTEC HELIX 7x16\", 5x108 ET45, dá se to někde najít, jde mi o to jestli je nějakej univerzál rozměr, nebo středová díra je stejná všude, jde mi o to jestli mi bude pasovat na 407(domnívám se, že tam je 65mm)

Odesláno

Pri objednávke treba uviesť auto, na ktoré objednávaš. Podľa toho buď dodajú stredový krúžok - redukciu otvoru disku na náboj alebo u presne vŕtaných diskov vyrobia dieru potrebnej veľkosti.

Odesláno
Původně zaslal: elton

no přemyšlím, jestli mám vyfotit moje puklice:roker

Vyfoť, prosím.:aut

post-0-14109605680222_thumb.jpg

Odesláno

tady jsou ty nové, byl to dobrý kup, tak jsem se moc nerozmýšlel,

ikdyž si ted asi protiřečím, tak na origo nemám peníz:(

asi jsem koupil blbě-nucené opravy na 407

post-0-14109605681041_thumb.jpg

Odesláno

ano jsou to 16\"

no chtěl jsem tam minimálně 17\"

ale dostalo se mi teto nabídky za velmi rozumné peníze

kola + pneu(7mm) tak jsem to vzal.

Upřímně, myslel jsem, že to bude horší ty 16\", ale zvykl jsem si, a ještě když ¨mám ve šrajtofli o cca 5000více:roker

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak som si povedal aj ja :super

taky libívý mrchy:roker

Odesláno

tak ja sem kupoval kola dneska, po dlouhem rozhodovani a bylo to opravdu neco jsem vybral bridgestone ER300 225/45 R17. super pneu a hlavne pozitivni hodnoceni, jen sem zvedav kolik vydrzi vzorek, sehnal sem je res eshop za 2700 za pneu, jinak normalka v pneuservisech stoji tak 4200, jeste sem rozmyslel nad novejma matadorkama MP46, ty samy rozmery, daj se shnat za 2100, ale nevim, matador me kdysi dost zklamal.

jinak pro ty co na to maj a chtej asi to nejlepsi konkretne na obuti 407, tak bridgestone potenza ER 050A 225/50 R17 XL, cena cca 4500 ale ta kvalita za to stoji, vykonnost perfektni a hlavne dlouho vydrzi, dle zkusenosti od nekuloka lidiicek tak prumer kolem 30tis. km

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...