Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám peugeot Partner 1,4 i, r.v. 97, naj 135tis. Mám velmi zvláštní závadu : situace.auto stojí, motor běží, otáčím volantem tam a zpět a z nápravy se ozývají v určité poloze volantu rázy, kola vibrují skoro 1-3cm tam a zpět.Při jízdě se to neprojeví,Při studeném motoru se to neprojeví. Byl jsem s tím v několika servisech Peugeot neví co s tím.Prý at tak jezdím.Jenže ja to trapné a možná tím i poškozuji auto když třeba otáčím na parkovišti a pod. V jednom servise mi řekli že tam měli taky partnera a dělal to samé prý vyměnili čerpadlo, servo, trubky, olej a že to pořád dělalo...takže nevím Do výměny se mi nechce-servo a čerpadlo je velmi drahé, neměl někdo podobný problém nebo neporadíte mi? Děkuji moc.

Odesláno

Dělá to při přechodu určitou polohou volantu, tj. min. 2x při otáčení z plného rejdu do plného rejdu, a ve stejném místě? Jestli ano, je to v řízení, ty přepouštěcí ventilky v rozdělovači kapaliny (jak se tomu správně nadává nevím).

Odesláno

Dělá to když otočím volant z rovného směru ke konci rejdu v obou směrech nedělá to jen když otáčím volantem jen kouisek o přímého směru ale hlavně při rychlém otočení do plného rejdu-děká to i při pomalém otáčení do plného rejdu.Nechápu proč to nedělá za studena a při otáčkách nad 2tis. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...