soundlovers Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Mám peugeot Partner 1,4 i, r.v. 97, naj 135tis. Mám velmi zvláštní závadu : situace.auto stojí, motor běží, otáčím volantem tam a zpět a z nápravy se ozývají v určité poloze volantu rázy, kola vibrují skoro 1-3cm tam a zpět.Při jízdě se to neprojeví,Při studeném motoru se to neprojeví. Byl jsem s tím v několika servisech Peugeot neví co s tím.Prý at tak jezdím.Jenže ja to trapné a možná tím i poškozuji auto když třeba otáčím na parkovišti a pod. V jednom servise mi řekli že tam měli taky partnera a dělal to samé prý vyměnili čerpadlo, servo, trubky, olej a že to pořád dělalo...takže nevím Do výměny se mi nechce-servo a čerpadlo je velmi drahé, neměl někdo podobný problém nebo neporadíte mi? Děkuji moc. Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Dělá to při přechodu určitou polohou volantu, tj. min. 2x při otáčení z plného rejdu do plného rejdu, a ve stejném místě? Jestli ano, je to v řízení, ty přepouštěcí ventilky v rozdělovači kapaliny (jak se tomu správně nadává nevím). Citovat
soundlovers Odesláno 4. červen 2004 Autor Odesláno 4. červen 2004 Dělá to když otočím volant z rovného směru ke konci rejdu v obou směrech nedělá to jen když otáčím volantem jen kouisek o přímého směru ale hlavně při rychlém otočení do plného rejdu-děká to i při pomalém otáčení do plného rejdu.Nechápu proč to nedělá za studena a při otáčkách nad 2tis. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.