Guest medo011 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Mam taky problem pri brzdni citim trasenie v celom aute problem je v tom ze len na elektronoch.Vymenil som uz ramena,stabylizatory,kotuce a platnicky a neprestalo to kde este moze byt chyba ????? Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Chyba je podľa všetkého v pneumatikách, menej pravdeodobné je i poškodenie diskov. Skús prehodiť predné a zadné kolesá. Citovat
Lubos77 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 mal som rovnaky problem to bude krivy disk (staci poriadna jama a je to ... a ak su neznackove disky, tak sa to skrivi lahko), treba behnut do pneuservisu a skontrolovat .. tie kvalitnejsie servisy to dokazu narovnat ale stoji to nejake peniaze. Citovat
jirka21 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 No já měl taky takovej problém . Byla to pěkná hovadina. Když jsem přehazoval kola tak jsem je pořádně neočistil a u té středové díry byl nános bordelu a kolo tudíž nesedělo rovně. Při brzdění mě to málem vytřepalo z auta. Citovat
marko306 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 a vymedzovacie podlozky na diskoch mas? Citovat
jan.tesarcik Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Mozna by pomohlo jen dobre oko v pneuservise s pripadnym vyvazenim. Nebo ze by zvlnene kotouce? Nedelalo mi to tak moc, ale vymena kotoucu a desek 100% pomohla... Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Taky jsem s tím bojoval, zmarnil jsem dvoje nové kotouče. Bylo to špatně vložené ložisko v náboji. Kontrolovat úchylkoměrem házivost náboje. Citovat
jan.tesarcik Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: P607Olda Taky jsem s tím bojoval, zmarnil jsem dvoje nové kotouče. Bylo to špatně vložené ložisko v náboji. Kontrolovat úchylkoměrem házivost náboje. Ale tohle by se nejspis projevovalo nejen pri brzdeni, ale i pri samotne jizde. Ale pokud rikas, ze jsi si prosel i vymenou kotoucu, tak Ti to delalo nejspis i pri jizde?! Citovat
petopelo Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Pozri Bouchání zadnej nápravy 22.5.2008 Citovat
Guest medo011 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Takze pani uz je vymenene to co som vedel , ramena, kotuce,platnicky,stabilizatory,a čapy a stale to trasie uz neviem co mam skusit ale mam pocit ze to trasenie ide od zadu.co tam treba skontrolovat??? Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Zajeď na STK, ať Ti proměří brzdy, a případně zkusí vůle v podvozku. Tady u nás to za stovku rádi udělají. A pro Tebe bude mít ta informace velkou cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.