Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Trasenie pri brzdeni

Recommended Posts

Odesláno

Mam taky problem pri brzdni citim trasenie v celom aute problem je v tom ze len na elektronoch.Vymenil som uz ramena,stabylizatory,kotuce a platnicky a neprestalo to kde este moze byt chyba ?????

Odesláno

mal som rovnaky problem

to bude krivy disk (staci poriadna jama a je to ... a ak su neznackove disky, tak sa to skrivi lahko), treba behnut do pneuservisu a skontrolovat .. tie kvalitnejsie servisy to dokazu narovnat ale stoji to nejake peniaze.

Odesláno

No já měl taky takovej problém . Byla to pěkná hovadina. Když jsem přehazoval kola tak jsem je pořádně neočistil a u té středové díry byl nános bordelu a kolo tudíž nesedělo rovně. Při brzdění mě to málem vytřepalo z auta.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Taky jsem s tím bojoval, zmarnil jsem dvoje nové kotouče. Bylo to špatně vložené ložisko v náboji. Kontrolovat úchylkoměrem házivost náboje.

Ale tohle by se nejspis projevovalo nejen pri brzdeni, ale i pri samotne jizde. Ale pokud rikas, ze jsi si prosel i vymenou kotoucu, tak Ti to delalo nejspis i pri jizde?!

Guest medo011
Odesláno

Takze pani uz je vymenene to co som vedel , ramena, kotuce,platnicky,stabilizatory,a čapy a stale to trasie uz neviem co mam skusit ale mam pocit ze to trasenie ide od zadu.co tam treba skontrolovat???

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...