Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim uzivatele, mam taky problem ked idem mojim pazrutom, a otvorim okno vpredu tak dost casto citim benzin...ale nie vzdy...neviete cim by to mohlo byt? pritom minikde ocividne netecie ani som ennasiel nijaku mlacku nikde,,

ale raz ked som tankoval a som uplne nalial plnu nadrz tiekol mi benzin na koleso odniekadial...moze to ist odtial?

diky

[upravil dne 30/3/09 tomy_verceti]

Odesláno

zkontroluj kratkou hadicku, ktera vede podel krytu rozvodoveho remene na leve strane hlavy motoru ( pri pohledu do motoru ) byva zpuchrela a i kdyz benzin viditelne neprosakuje a staci se odparovat tak odtud jde vetsinou ten smrad

Pak to jeste muze byt spatna nadrzka s aktivnim uhlim pod plastovym nadkolim praveho kola, ale ta vetsinou smrdi jen v lete, kdyz nestaci pohlcovat benzinove pary co jdou z nadrze

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Mal som podobny problem a zistil som prasknutu hadicku privodu benzinu, nachadza sa na hornej lavej strane od bloku motora. Bola prasknuta.

tu ja uz sem taky menil.. ale utika mi to i pres tesneni cerpadla.. mezi cerpadlem a nadrzi..

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

A když jsme u toho zápachu benzínu : jak se nejlépe dostanu k té nádobce s aktivním uhlím? Nevím ani jak se sundává podběh předního kola :-(

lehce, sundas kolo pro lepsi pristup a pak uz jen tri torx srouby v podbehu, dva zespodu podvozku a myslim ze jeste jedna maticka ktera ho drzi k napravnici, vsechno je to intuitivni, to poznas kde to je prisroubovany a kvuli cemu to nejde sundat. Chce to jen vzit do ruky misto mysi a klavesnice naradi, nebat se, pustit se do toho a mas to za chvili dole ;):D

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

To já se práce nebojím, ale nevěděl jsem kde a co :-)

Jinak dá se nějak pročistit ta nádobka nebo kde se dá koupit nová?

s cistenim zkusenost nemam, vevnitr je nasypane aktivni uhli ( podobne se dava do filtru kuchynskych bezodtahovych digestori ) a cele je to zatavene do jednoho celku, cenu noveho filtru uz nevim, ale nebylo to malo :myslim:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...