tomy_verceti Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 zdravim uzivatele, mam taky problem ked idem mojim pazrutom, a otvorim okno vpredu tak dost casto citim benzin...ale nie vzdy...neviete cim by to mohlo byt? pritom minikde ocividne netecie ani som ennasiel nijaku mlacku nikde,, ale raz ked som tankoval a som uplne nalial plnu nadrz tiekol mi benzin na koleso odniekadial...moze to ist odtial? diky [upravil dne 30/3/09 tomy_verceti] Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 zkontroluj kratkou hadicku, ktera vede podel krytu rozvodoveho remene na leve strane hlavy motoru ( pri pohledu do motoru ) byva zpuchrela a i kdyz benzin viditelne neprosakuje a staci se odparovat tak odtud jde vetsinou ten smrad Pak to jeste muze byt spatna nadrzka s aktivnim uhlim pod plastovym nadkolim praveho kola, ale ta vetsinou smrdi jen v lete, kdyz nestaci pohlcovat benzinove pary co jdou z nadrze Citovat
stalmik Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: honza406 Ja treba kdyz natankuju plnou nadrz tak mi v lete prosakuje kolem tesneni cerpadla a nadrzi.. Chtel sem to resit ale nove tesneni stoji 1500Kc.. Citovat
Yantschi Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Mal som podobny problem a zistil som prasknutu hadicku privodu benzinu, nachadza sa na hornej lavej strane od bloku motora. Bola prasknuta. Citovat
stalmik Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: Yantschi Mal som podobny problem a zistil som prasknutu hadicku privodu benzinu, nachadza sa na hornej lavej strane od bloku motora. Bola prasknuta. tu ja uz sem taky menil.. ale utika mi to i pres tesneni cerpadla.. mezi cerpadlem a nadrzi.. Citovat
tomy_verceti Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 tu hadicku sem vymenil, byla ok, ale to by som citil aj vnutri vozu, lebo je to pred kabinovym filtrom, lenze ja citim praveze iba ked otvorim okno. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 A když jsme u toho zápachu benzínu : jak se nejlépe dostanu k té nádobce s aktivním uhlím? Nevím ani jak se sundává podběh předního kola :-( Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 A když jsme u toho zápachu benzínu : jak se nejlépe dostanu k té nádobce s aktivním uhlím? Nevím ani jak se sundává podběh předního kola :-( lehce, sundas kolo pro lepsi pristup a pak uz jen tri torx srouby v podbehu, dva zespodu podvozku a myslim ze jeste jedna maticka ktera ho drzi k napravnici, vsechno je to intuitivni, to poznas kde to je prisroubovany a kvuli cemu to nejde sundat. Chce to jen vzit do ruky misto mysi a klavesnice naradi, nebat se, pustit se do toho a mas to za chvili dole Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 To já se práce nebojím, ale nevěděl jsem kde a co :-) Jinak dá se nějak pročistit ta nádobka nebo kde se dá koupit nová? Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 To já se práce nebojím, ale nevěděl jsem kde a co :-) Jinak dá se nějak pročistit ta nádobka nebo kde se dá koupit nová? s cistenim zkusenost nemam, vevnitr je nasypane aktivni uhli ( podobne se dava do filtru kuchynskych bezodtahovych digestori ) a cele je to zatavene do jednoho celku, cenu noveho filtru uz nevim, ale nebylo to malo Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 A sakra....mno mrknu na to :-) Dík za rady! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.