Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím páni,

viem, ze táto téma tu uz bola no niektori sme zvlastny pripad kedze mame auta bez FAP. Tak preto sa Vas pytam, ktori mate auta bez FAP ja mam teda P407 2.0 HDi bez FAP. Na stránke Peugeotu, ale len na ceskej zatial, lebo slovenska nejak nefunguje som si pozrel mame teda vyssie emisie CO2 189 oproti 156 u FAP, ale spotreba je u FAP uvedená 5,9 l/100 a bez FAP az 6,7 l/100. Mne ukazuje palubak okolo 6,5 takze je to v norme a ako je to u Vas?

Odesláno

No mam znameho v predajni Peugeotu a je vraj mozne kupit auto s motorom bez FAP no vacsie emisie nieco stoja napr. na ceskej stranke su auta s tymto motorom o cca 100 tis. drahsie. A inac prave sa mi zda (ciste teoreticky), ze spotreba u motora s FAP je prave nizsia lebo su nizsie emisie a tym sonda dava menej paliva zrejme, Co vy na to? Ved pozrite odkaz:

http://www.peugeot.cz/nabidka-motoru-spotreba-technicke-a-emisni-parametry/407/berline-4-portes/

su tam 2 typy motorov HDi 2.0 jeden teda v cenovej relacii od 724tis Kc a druhy zacina pri 879 900 Kc. Myslim ze ten drahsi je prave bez FAP, pretoze su udane vyssie emisie a spotreba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...