Marsl1 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Lidičky včera mi začala svítit kontrolka diagnostiky a vyhazovat hlášku Depollution system faulty.Na chováni nejsou znát žádne změny.Zkoušel jsem reset řídicí jednotky odpojením baterky, to nepomohlo.Dokáže někdo poradit nebo mi nezbyde nic jineho jenom diagnostika v servisu. Citovat
janou Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Mám za to ,že treba prebehnúť auto , ak to po 4-5 naštartovaní nezmizne až potom na diagnostiku. Kolegovi to robilo občas tiež ,ale jazdil len po meste V servise mu poradili občas to outo prevetrať ,že sa zanesie lamda ,alebo čosi také. Citovat
Y2K Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 No vitaj v klube... Diagnostika povie presnejsie o co ide. Kabel elm327 by stacil pre zaciatok Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Depollution system faulty mi to hlásí taky a rozstvítí se kontrolka diagnostiky. po daqlším nastartování je to OK. Dělá to jen po chvíli jízdy na LPG. jinak nna benzín nee :-) ELM327 mám a je mi k prdu. Nejde mi rozběhat, jelikož nemám OBD2 :-) rv. 7/99 benzín... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.