destiny Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Tady ani tak nejde o hlasitost jako spíš o kvalitu. Takže bez urážky, s original repro a rozchrastěnýma plastama v 307 o barevnosti hudby nemůže být ani řeč Citovat
lamancha Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Pochopil jsem, jsem odsouzeny poslouchat dal Nohavicu, Zalmana,Plihala a Redla. Vazne nic proti, kazdy ma rad neco a to ze tam ty plasty rezonuji jsem si vsiml taky, ale zase na druhou stranu jsem linej s tim neco delat, ale jednou ... Citovat
Guest froufrou Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 To Destiny: Ted jsem mel nejak moc prace, a tak jsem se nedostal k pocitaci a hlavne k podekovani! Diiiiiiiik moc za vycerpavajici instruktaz!!! Jen jeden drobny dotaz si dovolim mit. Je mi jasne, ze Tappajomat patri na cely vnitrek tapecirungu a na kontaktni plechove plochy. Po strzeni izolacni folie pak lepis jen kam to jde, nebo jsi odmaslil dvere kompletne??? Jinak dik za instruktaz, uz jen cekam, az si dodam odvahy... a koupim cudliky... Citovat
destiny Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 když sundáš tu bílou fólii, tak zustane držet pouze pod motůrkem od stahování oken. Pod tou fólií jsou pak různé plechové příčky a otvory, skrz které se v pohodě dostaneš na vnitřní stranu venkovního plechu dveří. Proste jsem jen nasříhal Tappajomat na kusy a vetší plochy plechu jsem tím polepil. Doporučuju pořádně odmastit před nalepením. Já to neudělal a už jsem musel dveře rozebírat, protože se Tappajomat odlepil a zapatlal mi okno. Jak sjem psal už v sekci autohifi, Tappajomat je pouze alternativní levnější řešení, jinak je to materiál pod plovoucí podlahy. Originál matroš na tlumení interieru u vozidel není tak těžký a bývá zpravidla z jedné strany potažený \"alobalem\" Jenže stojí 3x více než Tappajomat. Citovat
Bohumil Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Možná se do toho taky pustím, až budu slyšet nějaký chrasty, ale abych nezačal chrastit dřív já. Citovat
lamancha Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Proc by nechrastil ? Srdce zlate, nervy ze zeleza, svaly z ocele ... Citovat
pipko Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 otazocka ohladom hudby ak vymenim origos radio za nove nie peugeot bude mi ukazovat displej hlasitost a radio ?? Citovat
destiny Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Myslím, že určitě ne. Některá rádia od lepších firem (v ceně kolem 18ti tisíc a dražší) vyrábějí také redukce na Peugeot ovládání pod volantem, ale o výstupu na palubní display jsem zatím neslyšel. Podívám se ale ještě na webu, abych Tě netahal za nos. Originál rádio nemá display a proto se zobrazují údaje na středovém palubním displayi, ale pokud koupíš jíné (úředpokládám kvalitnější), tak display mít bude a proto není potřeba údaje zobrazovat ještě jednou na display palubní. Pokud má rádio grafický výstup, tak vetšinou přímo na barevný externí monitor a přehrává DVD. Mrknu se na web, až bude čas a když na něco přijdu, tak dám vědět. Destiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.