Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hudba v 307, atd.

Recommended Posts

Odesláno

Pochopil jsem, jsem odsouzeny poslouchat dal Nohavicu, Zalmana,Plihala a Redla. Vazne nic proti, kazdy ma rad neco a to ze tam ty plasty rezonuji jsem si vsiml taky, ale zase na druhou stranu jsem linej s tim neco delat, ale jednou ...

Odesláno

To Destiny:

Ted jsem mel nejak moc prace, a tak jsem se nedostal k pocitaci a hlavne k podekovani!

Diiiiiiiik moc za vycerpavajici instruktaz!!! Jen jeden drobny dotaz si dovolim mit. Je mi jasne, ze Tappajomat patri na cely vnitrek tapecirungu a na kontaktni plechove plochy. Po strzeni izolacni folie pak lepis jen kam to jde, nebo jsi odmaslil dvere kompletne???

Jinak dik za instruktaz, uz jen cekam, az si dodam odvahy... a koupim cudliky...

Odesláno

když sundáš tu bílou fólii, tak zustane držet pouze pod motůrkem od stahování oken. Pod tou fólií jsou pak různé plechové příčky a otvory, skrz které se v pohodě dostaneš na vnitřní stranu venkovního plechu dveří. Proste jsem jen nasříhal Tappajomat na kusy a vetší plochy plechu jsem tím polepil. Doporučuju pořádně odmastit před nalepením. Já to neudělal a už jsem musel dveře rozebírat, protože se Tappajomat odlepil a zapatlal mi okno. :( Jak sjem psal už v sekci autohifi, Tappajomat je pouze alternativní levnější řešení, jinak je to materiál pod plovoucí podlahy. Originál matroš na tlumení interieru u vozidel není tak těžký a bývá zpravidla z jedné strany potažený \"alobalem\" Jenže stojí 3x více než Tappajomat.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Myslím, že určitě ne. Některá rádia od lepších firem (v ceně kolem 18ti tisíc a dražší) vyrábějí také redukce na Peugeot ovládání pod volantem, ale o výstupu na palubní display jsem zatím neslyšel. Podívám se ale ještě na webu, abych Tě netahal za nos.

Originál rádio nemá display a proto se zobrazují údaje na středovém palubním displayi, ale pokud koupíš jíné (úředpokládám kvalitnější), tak display mít bude a proto není potřeba údaje zobrazovat ještě jednou na display palubní. Pokud má rádio grafický výstup, tak vetšinou přímo na barevný externí monitor a přehrává DVD. Mrknu se na web, až bude čas a když na něco přijdu, tak dám vědět.

Destiny :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...