jarson Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 nedávno tu niekto ponúkal radiace páky s podsvietením, nemá niekto kontakt?? Citovat
jarson Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 ešte som z toho trošku pako ale ja sa vypracujem... Dík a ešte mám otázku, poznáš toho Shreeka? dá sa mu veriť? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Tak Shreekovi sa verit dá na 100%, znam ho ze srazů a ted je jednim z pořadatelů jarního;) [upravil dne 25/3/09 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 prece jenom je to zlobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:aut Citovat
jarson Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 tak vám ďakujem skúsim sa s ním skontaktovať.. Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 JJ...ja som jeden z tych ktory mu verili a zveril mu do ruk peniaze za objednavku podsvietenej radicky... A neda sa na neho povedat kriveho slova. Ochotne odpovedal na moje stupidne a caste otazky a vsetko vybavil ako sa patri a ja mam radicku uz doma. Sice este nie v aute ale to je uz iny pribeh... Takze vrelo odporucam Citovat
Burisek Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 jj taky si myslím že je jsou tu všichni slušní,a ty které jsem poznal mě v tom jen utvrdili.....,a omluva Pe.trovy že jsem ho považoval za pumpaře no na Mělníku to trošku zapijeme,tu moji omluvu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.