Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak nám padla vláda  

1. 1. Tak nám padla vláda

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

to marlin:

Jen jedno takové krátké moudro....

Strana,která nemá pořádný program a jen chce moc

se snaží své tupé ovečky naplnit jen a jen nenávistí

nejdřív nemaj rádi židy, černý, žlutý, malomocný, ufony a nakonec TEBE!!!

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: punkac

jako enmyslim si. To by byla mozna jedina strana, ktera by zanesla zde poradek (a program jsem skutecne cetl) Jinak do krajskych voleb jsem volil starosty za liberecky kraj. Ale do parlamentnich, me momentalne nikdo nenapada, asi poprve budu studovat programy a odhadovat kdo a jakou ma sanci. Ale ten svinim co tam jsou ted, uz hlas nedam. A doufam ze to takhle udela naprosta vetsina obyvatel teto republiky. Aby vyhrala nejaka momentalne neparlamentni strana ty dva curaci si nabyli nos. Idelani by mozna vazne byla ta delnicka... A to mylsim vazne.

s první půlkou nesouhlasím see zbytkem ano paroubka nemusím topolánek je hulvát ale jako názor vítězí pravicová politika před ČSSD

teď k té první části... která si myslím je (promiň mi ten výraz)nejvíc plná populismu(tato vlastnost patří k nejextremičtějším stranám ať levým nebo pravým).... DS hlásá populisticky pořádek (dělá hlídky a já nevím co hlavně aby byla vidět) ale od toho tu máme policajty, které platíme z daní... prostě mi to jen připomíná jednu stranu z let třicátých

nechci do tebe rejpat to bych opravdu vazne nerad ale v UL se chystá pochod nácků (mezi něž DS patří) a takovou stranu bych v parlamentu opravdu nerad

ahoj zatím

jo, priznavam, asi sem to s tou DS troku prepiskl protoze jejich program s emi hnusi.

Ale tak mi poradte, jak ted dal. JA nechci volit nikho kdo je ted ve vlade. A ne vubec stranu kde je Paroubek a Rath (jeno velke prase s jeste vetsim), ale aby zas emuj hlas neprisel v nivec. Ja jenom doufam ze to dojde vic lidem.

I kdyz je pravda, ze 90%naseho naroda jsou tupe ovde co jdou jne za tim kdo jim anlsibuje neco zadarmo viz. stredocesky kraj a 30kc poplatek...

pořád je nejmenší zlo ODS... netrestá úspěch

Odesláno

to marlin po druhé:

jsem rád že to s DS nemyslíš vážně (opravdu bych byl nerad kdyby na PC byly tupé ovečky a nějaké holé lebky)

já bych opravdu volil někoho koho znám i kdyby byl na kandidátce na 50. nevýznamném místě a věděl bych, že je trošku podstivý

jinak pardon že reaguju později, ale nejsem stenografka :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Marline - Kalousek ale NENÍ z ODS, takže jen velice těžko může být jejím předsedou.

[upravil dne 24/3/2009 Medvěd]

aj vim ze neni z ODS. ale co nadelame.

Odesláno

to marlin po druhé:

jsem rád že to s DS nemyslíš vážně (opravdu bych byl nerad kdyby na PC byly tupé ovečky a nějaké holé lebky)

S tím bohužel nikdo nic neudělá, stejně jako ve státě či v práci či v baráku, kde bydlíš se setkáváš s různými lidmi a je jen na Tobě, jak se s názorem na ně sám vypořádáš. Peugeot-club má dnes cca kolem 12 000 registrací a osobně jsem přesvědčen, že mezi nimi klidně může být i několik skinů či jinak vypatlaných osobností.

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

jako enmyslim si. To by byla mozna jedina strana, ktera by zanesla zde poradek (a program jsem skutecne cetl) Jinak do krajskych voleb jsem volil starosty za liberecky kraj. Ale do parlamentnich, me momentalne nikdo nenapada, asi poprve budu studovat programy a odhadovat kdo a jakou ma sanci. Ale ten svinim co tam jsou ted, uz hlas nedam. A doufam ze to takhle udela naprosta vetsina obyvatel teto republiky. Aby vyhrala nejaka momentalne neparlamentni strana ty dva curaci si nabyli nos. Idelani by mozna vazne byla ta delnicka... A to mylsim vazne.

s první půlkou nesouhlasím see zbytkem ano paroubka nemusím topolánek je hulvát ale jako názor vítězí pravicová politika před ČSSD

teď k té první části... která si myslím je (promiň mi ten výraz)nejvíc plná populismu(tato vlastnost patří k nejextremičtějším stranám ať levým nebo pravým).... DS hlásá populisticky pořádek (dělá hlídky a já nevím co hlavně aby byla vidět) ale od toho tu máme policajty, které platíme z daní... prostě mi to jen připomíná jednu stranu z let třicátých

nechci do tebe rejpat to bych opravdu vazne nerad ale v UL se chystá pochod nácků (mezi něž DS patří) a takovou stranu bych v parlamentu opravdu nerad

ahoj zatím

jo, priznavam, asi sem to s tou DS troku prepiskl protoze jejich program s emi hnusi.

Ale tak mi poradte, jak ted dal. JA nechci volit nikho kdo je ted ve vlade. A ne vubec stranu kde je Paroubek a Rath (jeno velke prase s jeste vetsim), ale aby zas emuj hlas neprisel v nivec. Ja jenom doufam ze to dojde vic lidem.

I kdyz je pravda, ze 90%naseho naroda jsou tupe ovde co jdou jne za tim kdo jim anlsibuje neco zadarmo viz. stredocesky kraj a 30kc poplatek...

pořád je nejmenší zlo ODS... netrestá úspěch

Jasně. To souhlasím. ODS trestá neúspěch, trestá chudobu, trestá střední vrstvy, trestá pacienty...
Odesláno
Původně zaslal: Edison

Jasně. To souhlasím. ODS trestá neúspěch, trestá chudobu, trestá střední vrstvy, trestá pacienty...

rovná daň není trest ani pro chudobu ani pro střední vrstvu... je spravedlivá pro všechny a není demotivující.. proč bych měl vydělávat víc když mě pak o to stejně očešou a daj to těm \"neúspěšnejm\" co jim vyhovuje sedět doma na prd_li a dostávat sociální dávky...

netrestá pacienti ale simulanty, přečti si co jsem psal v 21:36 ;)

Odesláno

rovná daň není trest ani pro chudobu ani pro střední vrstvu... je spravedlivá pro všechny a není demotivující.. proč bych měl vydělávat víc když mě pak o to stejně očešou a daj to těm \"neúspěšnejm\" co jim vyhovuje sedět doma na prd_li a dostávat sociální dávky...

hej moje řeč :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Nikde jsem nepsal nic o rovné dani, ani o podpoře nemakačenků. Potíž je v tom, že ODS implicitně vidí v nezaměstnaném člověku nemakačenku a v pacientovi simulanta. Kdo podle nich není podnikatel, tak jakoby nepatřil do společnosti. Jakoby si neuvědomovali, že podnikatelé a zaměstnanci, aby vše fungovalo, musejí existovat v simbioze, což ODS teda rozhodně nepodporuje.
Odesláno

Edisone - každý svého štěstí strůjcem. Každý má možnost patřit k těm \"bohatým podnikatelům\", ale chce to:

a) mít nápad

b) mít odvahu

c) makat (a to nikoli 8 hodin denně, ale mnohem, mnohem víc - v počátku třeba bez víkendů, dovolené).

Osobně, ač už nepodnikám, jsem a vždycky budu rád, když budu mít odpovědnost sám za sebe, za své výsledky, svou rodinu - a ne za xxx parazitujících spoluobčanů čekajících ve frontě na dávky, které jim tam ve svých daních donesu.

Odesláno

Nikde jsem nepsal nic o rovné dani, ani o podpoře nemakačenků. Potíž je v tom, že ODS implicitně vidí v nezaměstnaném člověku nemakačenku a v pacientovi simulanta. Kdo podle nich není podnikatel, tak jakoby nepatřil do společnosti. Jakoby si neuvědomovali, že podnikatelé a zaměstnanci, aby vše fungovalo, musejí existovat v simbioze, což ODS teda rozhodně nepodporuje.

prostě mi nikdo nevymluví, že když někdo pracovat chce tak si práci nejde...

Odesláno

Kolik jsi viděl podnikatelů u doktora???

Když jsem jel sám na sebe, nemohl jsem si prostě luxus marodění dovolit - a nemarodil jsem ani jako zaměstnanec. Když ale vidím různé \"marody\", vůbec se zpřísnění proplácení nemocenské nedivím.

Odesláno

Edisone - každý svého štěstí strůjcem. Každý má možnost patřit k těm \"bohatým podnikatelům\", ale chce to:

a) mít nápad

b) mít odvahu

c) makat (a to nikoli 8 hodin denně, ale mnohem, mnohem víc - v počátku třeba bez víkendů, dovolené).

Osobně, ač už nepodnikám, jsem a vždycky budu rád, když budu mít odpovědnost sám za sebe, za své výsledky, svou rodinu - a ne za xxx parazitujících spoluobčanů čekajících ve frontě na dávky, které jim tam ve svých daních donesu.

Takle to opravdu nefunguje... To by tu byl plný stát púodnikatelů... a kdo bude makat a hodnoty vytvářet? Budeme jako jíst akcie? Můžu s klidem říct, že jsem zaměstnanec a v dnešním zmatku zákonů, kdy se práva nedovoláš, mimochodem taky díky ODS bych fakt nepodnikal, ani omylem. A nejen pro podnikatele možná platí, že nemakaj jen 8 hodin denně. I já pracuju, jak je potřeba, včetně víkendů. A znám dost lidí, podnikatelů i zaměstnanců, kteří takové nasazení odskákali a svém zdraví. To, cos napsal není cesta. Píšu jasně, že jedni bez druhých fungovat nemohou.

A jako zaměstnanec taky řádně přispívajísí na nejrůzější pojištění a platící daně rozhodně nepodporuji bezmezné podpory nemakačenkům a simulantům. Jen bych to dělal rozhodně jinak, než ať už jedni, nebo druzí.

Odesláno

Zaměstnanec je prostě ten, který jeden z těch třech bodů nesplní a je jedno z jakého důvodu.

Pokud nesplní ani a), ani b) ani c) a není ani zaměstnanec ani si nehledá práci, pak je to prostě jeden z těch lemplů, kteří nás všechny vysávají.

Odesláno

Kolik jsi viděl podnikatelů u doktora???

Když jsem jel sám na sebe, nemohl jsem si prostě luxus marodění dovolit - a nemarodil jsem ani jako zaměstnanec. Když ale vidím různé \"marody\", vůbec se zpřísnění proplácení nemocenské nedivím.

Kolik si platíš pojištění? Nejspíš zákonné minimum, že? Já jsem zaměstnanec, platím podle zákona, tedy podstatně více, než je ono minimum. Marodím tak jednou za 5 let... A nemám dostat tři dny nemocenskou, platit mraky za dochtory, léky, případně hospitalizaci? Spravedlivé na tom je jen to, že to platí pro všechny (z koho je možné ty peníze dostat, ti ostatní... kdeže je ta spravedlnost?)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...