volvik Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Zdravim kdo jede do koprivnice, z kym bych se tam mohl sejit? Citovat
barenst Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 jen uvedu ze to je 18.4.2009 viz http://www.tuningtech.cz/ . podle me bude stejne jako loni pekna zima a bude to stejne jak pred rokem . Ja osobne nejedu ,vzdy je termin stejny s Sjizdeni reky Moravice . Citovat
volvik Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 diky za doplneni zrovna jsem to chtel taky doplnit ale to je jedno No ja taky uvidim jestli pojedu zalezi na pocasi Citovat
volvik Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 parada Ale po dnesku se mi moc nechce to co se mi stalo nestoji ani za to psani ale stejne to napisu Parkoval jsem a nevsiml jsem si vecer velke diry u obrubniku ne ze do ni vjedu a strhlo mi to volant na obrubnik a pekne jsem si podrek kolo :grr:grr jak by nemohli opravit ty zas.... diry :grr:grr Citovat
volvik Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 to mi nemluvte ze nikdo nejede Citovat
dzana.m Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 ja bych jel ale moje peneženka trochu protestuje a družka se přidala kní jedu prej na melník tak škoda:D:D:D:D:D Citovat
yaris1 Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Já plánuji účast každým rokem, ale skoro vždy mi tam vlezou klukovy narozeniny, tak snad letos to výjde! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.