Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

říká se Japonec až na konec, ale má tady na fóru někdo bezproblémový francouzský auto?:bojim

Kamarád co dělá francouze mi řekl...to víš , je to dělaný tak na těch 150000 ,pak ranec peněz za opravy , radši to prodej ...:grr

Odesláno

sám jsem na svém autě najel 20tis celkem má auto najeto 120tis a žádné trhání nezaznamenávám a s autem jezdím jen já a denně...:roker Prodej ho, já si ho ještě dlouho nechám, tak jako bejvalku 406 :super

Odesláno
Původně zaslal: FoXiKpk

tento problem co tu popisujete mam ja tiez..... cca kazdych 650-700km..... posledne som mal otacky okolo 2200 a so mnou v aute normalne sklblo ako keby som stratil koleso...... je to uplne bezne u tychto aut???? alebo je to nieaka zavada ktora sa nepovazuje za normalne u tohto auta?????

:nevim Ziadna zavada nie je normalna, ale u 407 je kazda uplne bezna :(

Odesláno

to preto ze dovazame zo zahranicia, kde uz maju cca 120 000km kazda skoro najazdena, my to dovezeme a opravujeme, oni veda preco to posielaju nam za lacny peniaz, keby kupis novu 407 mu, verim tomu ze by si bol s nu spokojny. Ved bohvie ako ten majitel predtym jazdil,

zajtra ideme pre novu peugeot 308 1,6hdi , dufam ze nesklame :papa

Odesláno
Původně zaslal: denoo

to preto ze dovazame zo zahranicia, kde uz maju cca 120 000km kazda skoro najazdena, my to dovezeme a opravujeme, oni veda preco to posielaju nam za lacny peniaz, keby kupis novu 407 mu, verim tomu ze by si bol s nu spokojny. Ved bohvie ako ten majitel predtym jazdil,

zajtra ideme pre novu peugeot 308 1,6hdi , dufam ze nesklame :papa

:bojim EE, kupoval som to nove a mam za tie roky bohate skusenosti.

Odesláno

no sak ale je to potom ze si zle narazil, na spatny kus, alebo neviem, ja zase s mojim peugeot 206 1,1i rok 2000 , 200 000km najazdene mal, a absolutne ziadny problem, ani raz som nemusel do servisu. Ked neratam spojku jeden krat,brzdy asi dva krat(alebo tri uz neviem) , raz vymena rozvodov,olej, to je vse, a k tomu vsetkemu som to auto vobec nesetril. Maximalna spokojnost - motor , prevodovka, elektrika - 0 chyb za tych 6 - 7 rokov co som ho mal.

Aj ked 407 je asi o niecom inom, :myslim , ale nie kazdy peugeot je zly

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

můj FAP je původní :papa:roker A miluju příspěvky typu \"kamarád říkal..\" :D:D

[upravil dne 26/5/09 kajvet]

Auto je původní a koupené v ČR nové, řízeno pouze tchánem , který jezdí velicve slušně a ohleduplně. Pravidelné servisy...prostě auto se mělo jako v peřince. Nám se \"přesunulo\"do užívání ve 100000, ale moc neužíváme , protože hodně opravujeme ... ve 110000 ložiska + přední,čepy , jen tak mimochodem čidlo ABS , pak klima - jakási prasklá trubka a před asi 3/4 rokem se nám začala loupat barva z pravého podběhu , tak jsme to další na lak (ještě spolu s lehce škrábnutými nárazníky...aby o zase vypadalo jako limuzína) a \"lakaři\" s hrůzou zjistili , že ten práh je kitovaný a když se po 3 cm stále neprokutali ke dnu, tak do zakitovali a (po domluvě s námi) nepátrali dál!!! Upozorňuju, že samozřejmě záruka je už v pr....

Před dvěma měsíci ještě jakýsi ventil u turba....

Prostě drobnosti , každá za 5 nebo víc tisíc a když to sečteš , tak jsme do toho naházeli pomalu 50000 (pominu-li lak...pro zkrášlení)

Takže tolik k limuzíně za více než 1 mil. korun

A když mi teďka kvůli tomu škubání a absolutní lenosti motoru do 1800/min a po diagnostice za 5000K řeknou v autorisovaném servisu , \"vyměňtě si FAP a pak diagnostika a uvidíme\" ?!:grr Tak to se pak obracím na ty kamarády!!!! Chápeš? A proto potřebuju radu....ne ponaučení, že někdo natrefí na dobrý kus a někdo na špatný...to platilo u Š120 že ty pondělní a páteční stály za bačkoru...:D

Před tím jsme měli starý dobrý pikaso , který vozilo i tunu materiálu na stavbu a jediná \"překvapivá\" závada byla prasklá řemenice k alternátoru...7000K ....a taky bylo \"doma\" nové a jezdili s ním ti samí lidé

[upravil dne 27/5/09 Pecan]

Odesláno

Me to auto dela stejne skubani vetsinou na 4 stupen kolem 60-70km/h je to asi opravdu vlastnost toho auta. Jinak se teda v tomhle pridam k Pecanovi a priste uz budu Peugeot sakra rozmyslet protoze tech penez jsem dal do oprav az hruza. I kdyz auto je to hezky a aspon se nekrade, protoze to asi nikdo nechce:D

Odesláno

Vůbec nechci srovnávat , jak se jede ve 407 v.s. Picasso...dvě odlišný auta jak v kategorii tak ve využití a účelu....Peugeot je už opravdové svezení:potlesk... tichoučký , úžasně se vede do zatáček , přesnost řízení srovnatelná s nejvyššími kategoriemi...to je beze sporu (tchán má A6 , takže je s čím srovnávat....) Ale proč tam dávají ty elektronické vyfikundace , když je neumí pořádně udělat?:bojim já nepotřebuju , aby mi to na displeji ukázalo, že mám otevřený dveře....to snad ještě poznám;)

Když se ale vrátíme k původnímu tématu...budeme všichni jezdit a \"poškubávat si\" nebo má někdo nápad , radu , dobrý servis se zkušnostmi s těmi dražšími a novějšími pežóty:mad: Ještě jednou výzva HELP!

[upravil dne 27/5/09 Pecan]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

tak, dnes som bol v servise ohladom trhania motora ako som pisal na zaciatku. robi to len pri regeneracii FAPU.

FAP ok

aditivum ok

regeneracia prebieha pravidelne. ziadne chybove hlasky ohladom FAPU.

Ale hodnota jedneho vstrekovaca bola odlisna od tych ostatnych. musim ich dat otestovat ci je niektory vadny. v servise mi povedal ze pri regenracii fapu moze prave problem so vstrekovacom sposobovat toto trhanie. ci je to pravda to neviem. uvidim az ked otestujem vstrekovace ci su ok. ine chybove hlasky nehlasi iba tuto.

Odesláno

Môže to spôsobovať ten vstrekovač. Na 1.6 mi tiež motor na voľnobehu pripadal nejaký nekľudný. Dával som vyčistiť pretesnit a skontrolovať všetky vstrekovače . Po tejto operacii je motor kludnejší .Ten pocit bol len pri nízkych otáčkach max do 900.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...