Miro369 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Zdravím všetkých čo mali niekedy podobný problém a možno este stale majú.-tak tu je možná príčina.Už 4výmeny oleja som mal motor stale mokrý od oleja.Už som sa stým dokonca zmieril,lebo som spravil všetko preto aby netiekol,vymenil som gufera na kluke,vackach,pretesnil hadice,vika ventilov a nič.Až doposiaľ.Vymieňal som olej a ráno mláka pod autom jak svet.Tak som som strávil asi hodinu nadávaním a ležaním pod naštartovanym autom.A našiel som-olejový filter.Tak som ho vymenil,ale nepomohlo(dotiahnutý bol do mrte).Zobral som silikon,a bingo.Nakoniec mi celú tu dobu robili problém len filtre a tvárilo sa to tak,že to tieklo zo zadu alebo od rozvodov a to sa rozlievalo počas jazdy po celom motore.-a potom hľadajte chybu.Snáď to niekomu môže pomôcť.-a este sa teším ked ho budem povolovat:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 asi budu vypadat jako hrozný machr--ale tys měnil gufera na vačce a těsnění ventildeklu, když ti tekl OLEJOVY filtr ??? Ten je na motoru dole a po každé výměně filtru přece musíš zkontrolovat, zda filtr dobře na bloku těsní... A těsnit ten filtr silikonem?? :o Citovat
pastorek Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Keď je filter dobre dotiahnutý tak sa malokedy stane aby tiekol. Už vôbec nie 4krát po sebe. Na tvojom mieste by som hľadal chybu na dosadacej ploche alebo závite pre filter. Ak sa nemýlim tak dvojliter tam má i výmeník tepla. Druhý krát keď budeš zisťovať únik oleja na motore tak najprv riadne umy motor. Po oschnutí to naštartuj a pozeraj únik. Ak nič nezbadáš tak po každej i krátkej jazde pozeraj kde sa objaví olej. Ušetríš si veľa času, práce i peňazí. Citovat
Miro369 Odesláno 22. březen 2009 Autor Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 asi budu vypadat jako hrozný machr--ale tys měnil gufera na vačce a těsnění ventildeklu, když ti tekl OLEJOVY filtr ??? Ten je na motoru dole a po každé výměně filtru přece musíš zkontrolovat, zda filtr dobře na bloku těsní... A těsnit ten filtr silikonem?? :o možno sa Ti to zdá divne,ver že aj mne to tak pripadá,ale vôbec to nevyzeralo ako od filtra.Práveže sa to tvárilo ako od rozvodov.Po výmene sa netvárilo že tečie.Vsak úbytok oleja som mal až do poslednej výmeny asi pol litra na 10000km. Ťažko to takto opísať.Išlo to od filtra hneď pod klímu(je tam asi len 3mm).potom po boku vane pod remenicou a smerom hore(predpokladám že počas jazdy) ku hlave a dolu(pri státi) na olejovú vaňu. Citovat
Miro369 Odesláno 22. březen 2009 Autor Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Keď je filter dobre dotiahnutý tak sa malokedy stane aby tiekol. Už vôbec nie 4krát po sebe. Na tvojom mieste by som hľadal chybu na dosadacej ploche alebo závite pre filter. Ak sa nemýlim tak dvojliter tam má i výmeník tepla. Druhý krát keď budeš zisťovať únik oleja na motore tak najprv riadne umy motor. Po oschnutí to naštartuj a pozeraj únik. Ak nič nezbadáš tak po každej i krátkej jazde pozeraj kde sa objaví olej. Ušetríš si veľa času, práce i peňazí. Tiež som nepredpokladal že to bude filtrom a už tobôž nie pri toľkých výmenách.A vidíš -aj na moje prekvapenie bolo práve filtrom.Preto vsetky tie výmeny tesneni a pod.Ťažko to bolo odhaliť,tieklo to veľmi malo a zaujímavým spôsobom.Netvárilo sa to jak od filtra.Prúdenie vzduchu počas jazdy okolo motora to riadne zamotalo.Možno naozaj dosadacia plocha,ale na oko nie je poškodená a ani závit.A silikonu tam šlo len na jemný film. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 píšeš,že ráno byla pod autem velká kaluž oleje--z toho jsem usoudil,že ten filtr musel téct dost... Citovat
Kekros Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 no tak to je podobný jako u mě. Taky jsem vyměnil filtr, ujel 20 km a byl jsem bez oleje, protože filtr byl prasklej. Dirka ale vidět nebyla a samozřejmě to teklo jen při nastartovaném motoru:super Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Kekros no tak to je podobný jako u mě. Taky jsem vyměnil filtr, ujel 20 km a byl jsem bez oleje, protože filtr byl prasklej. Dirka ale vidět nebyla a samozřejmě to teklo jen při nastartovaném motoru:super Tak teď už víš,že po výměně filtru (a čehokoliv jiného na olejovém okruhu mazání--např. tlak.čidla,hadice,trubky...) musíš řádně zkontrolovat při nastartovaném motoru případný únik oleje.Zvláště u olej filtrů (plechových) se stává,že propouštějí olej a pak je bez kontroly zle.Můžeš odepsat motor--zbytečně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.