Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, segra si chce koupin nové auto, staré prodat takže mám nějaké dotazy....

1. za kolik by se prodal P.309 1,6 benzín, najeto cca170000km, rv.91, posilovač brzd, řízení, přední okna v elektrice

2. jaké auto koupit, myslím to to stylem, jestli někdo nemá zkušenosti nebo informace jestli se na těch autech něco nekazí

jedná se o tyto vozy

Octavia I

Ford Focus

Citroen Xsara

P. 307

P. 406

Měli by to být všechno 1.9 TDI

Po případě nemá někdo navrhy i na jiné auta...

Předem díky za rady

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

306ku jsem pořádně nenašel a 407 to bude na segru už moc...

Mam 406 na pridej...

myslim ze ideal pro ni by bylo 306 td je to docela mali a stim autem to bude asi i cvicit... na sbazaru byla jedna pekna

Odesláno

jj se na to teď dívám, trochu jsem povolil její požadavky a hned je z čeho vybírat ;)

jiank nikdo neví jak jsou na tom ty další auta ???

třeba ten Focus

[upravil dne 18/3/09 Hanys55]

Odesláno
Původně zaslal: Hanys55

jj se na to teď dívám, trochu jsem povolil její požadavky a hned je z čeho vybírat ;)

jiank nikdo neví jak jsou na tom ty další auta ???

třeba ten Focus

[upravil dne 18/3/09 Hanys55]

kamos ma tdci a moc spokojenej neni... ale tezko rict kazdymu sedne neco jinyho... Pokud muzu poradit projed si vsechny jiz zminovana auta precti si recenzi treba na tipcarsech a pak uvidis pro co se rozhodnout. Osobne si myslim ze ta 306 trebas v hdi cku by byl ideal.. Ale tezko rici no...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Cenu bych viděl tak do 10 tis..... Jinak co třeba 306 hdi?? Nebo teďko budem prodávat 407....

ta 309 je bohuzel prakticky neprodejna. byl jsem rad, ze jsem se tehoz zbavil za 25K pred ctyrmi lety, kdy jeste nebyly ruzne vymyslenosti jako treba \"ekopoplatek\" za prevod stareho vraku, krize a srotovne... a proc vrazet prachy do takovy stary plecky, kdyz 306 nevyjde o moc draz...

Odesláno

JJ ta 309 tka uz v dnesni dobe vicemene neprodejna, mozna za odvoz ... Popripade rozprodat na dily, mozna se s toho este neco vrati. Nevim ci to splna nejakou Euro normu, ked ne tak rataj jen 10 000 za prepis...

Octavii 1 nevidim nijak spatne, no kradou se, otevre ji leckdo, a osobne, bych zbytocne nepodstupoval riziko, ktere jinde podstoupit nemusis. Naposled sem tu takhle nekeho odhovaral od octavie 1, dusoval se ze ji ma v garazi a ze se neboji, nakonec ji koupil, ujel 500 km a v BA si na 5 min odskocil a ochcavky nikde...

Na focus sem neslysel moc staznosti. Kamaraduv tata ma od novoty toho diesla, 98 cku, a dodnes den jezdi bez problemu, minuli rok na nem byli v bulharsku, takze si myslim, ze az tak zlej nebude. Inac ale je pravda, ze se celkove vic vychvalujou tie benzinaky...

307 by kupovala snad iba modeli pred faceliftem, a o tech si myslim sve, a ne jen ja, ale i kopu lidi, moc nepriznivych skusenosti ...

406 by mohla byt ideal, osobne si myslim ze to je asi nejvydarenejsi auto peugeotu (nechci tym nikoho urazit). Jen myslim, ze napr i ta 406 ka je prostorove nekde jinde.

Inac bych asi na tvem miste taky promyslel nad peknou 306 v HDI, neco jak mnel jarajarda :) Ta byla nadherna... Kdyz vic prostoru, tak asi 406 ka...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: wooody

Cenu bych viděl tak do 10 tis..... Jinak co třeba 306 hdi?? Nebo teďko budem prodávat 407....

ta 309 je bohuzel prakticky neprodejna. byl jsem rad, ze jsem se tehoz zbavil za 25K pred ctyrmi lety, kdy jeste nebyly ruzne vymyslenosti jako treba \"ekopoplatek\" za prevod stareho vraku, krize a srotovne... a proc vrazet prachy do takovy stary plecky, kdyz 306 nevyjde o moc draz...

Já ti dám starou plečku:bacha :D:D:D:D:D
Odesláno

Focus. Urcite ne motor TDDI. Osobne bych volil 1.8 16V Zetec. Mam s tim dobrou zkusenost z Mondea mk II - nalitali jsme s tim 200 tkm a bez zavad. Spotreba podle stylu jizdy. Nebyl problem jet trasu Brno - Praha - Brno za celou nadrz nebo taky jen za pulku ;)

Jinak pokud trva vyhradne na nafte, tak O1 s motorem 1.9 TDi 66 kW...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...