Dali32 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Dobry den.Na uvod som uplny novacik. Vodicak mam 8 mesiacov a tym padom aj prve auto.Chcel by som si kupit alu disky 16\" no po precitani niekolkych clankov tu na fore som neni o nic viac mudrejsi . a neviem ake mi tam budu vlastne pasovat.A uz vobec neviem co to je ET alebo ake velke gumy na ne obut.Nechcem nic prerabat nic vytahovat (akoze blatniky) iba vymenit plechace za alu klasicky v pneuservise.A este som videl na foto ale aj v skutocnosti taky strieborny kryt nadrze.Moc sa mi to paci. To sa da kupit? A ako to vymenim za ten stary?Tak isto by som chcel vymenit aj zadne svetla za uplne cire len neviem ci budem musiet vymenit aj ziarovky aby mi to pri brzdeni svietilo cerveno a nie bielo.Dakujem a nerobim si srandu ...o autach neviem vobec nic. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ahoj, vítám tě tu. Co je ET a jak široká pneu se dá obout na disk se dozvíš TU. Disk by si měl sehnat něco kolem 7x16 ET 28 - rozteč 4x108. Stříbrný kryt nádrže se dá někde koupit, netuším co to stojí a podle mě by se měl jen vyměnit. Zadní světla ti jistě poradí někdo kdo je tu má. Citovat
MirasCC Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Kola - podívej se, co máš povoleno dle techničáku a to si kup. Jestli údajům v techničáku nerozumíš, opiš sem co tam vyčteš, mi už ti to přeložíme Víčko nádrže - stříbrný se dávaly origo minimálně na CC, možná i jinam. Tedy možnost první, na vrakáči takovýhle víčko sehnat. Dělají se i neorigo, mrkni třeba sem: http://www.b3tuning.com/. Jestli jsem to správně pochopil, tak buď jen na stávající víčko připevníš duralovou krytku, případně celý víčko vyměníš za jiný, ale tam je vhodný přehodit zámek - abys neměl od nádrže jinej klíč, než od zbytku auta. [upravil dne 18/3/09 MirasCC] Citovat
tbarth Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 http://www.kopacek.cz/peugeot/206/chrome-design/peugeot-206-alu-chromovy-kryt-vicka-nadrze-sport-wellstar - tady taky nejaky kryt, ale netusim, jak se to montuje http://www.kopacek.cz/peugeot/206/zadni-cire-lampy/ - a zadni lampy odtamtud [upravil dne 18.3.2009 tbarth] Citovat
Dali32 Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Ahoj, vítám tě tu. Co je ET a jak široká pneu se dá obout na disk se dozvíš TU. Disk by si měl sehnat něco kolem 7x16 ET 28 - rozteč 4x108. Stříbrný kryt nádrže se dá někde koupit, netuším co to stojí a podle mě by se měl jen vyměnit. Zadní světla ti jistě poradí někdo kdo je tu má. Este by som chcel vediet ake gumy na tie disky mozem obud...myslim rozmerovo. Citovat
sucram® Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: tbarth http://www.kopacek.cz/peugeot/206/chrome-design/peugeot-206-alu-chromovy-kryt-vicka-nadrze-sport-wellstar - tady taky nejaky kryt, ale netusim, jak se to montuje http://www.kopacek.cz/peugeot/206/zadni-cire-lampy/ - a zadni lampy odtamtud [upravil dne 18.3.2009 tbarth] no asi se to bude lepit to víčko ne? Když tam je odmašťovací kit Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Dali32 Dobry den.Na uvod som uplny novacik. Vodicak mam 8 mesiacov a tym padom aj prve auto.Chcel by som si kupit alu disky 16\" no po precitani niekolkych clankov tu na fore som neni o nic viac mudrejsi . a neviem ake mi tam budu vlastne pasovat.A uz vobec neviem co to je ET alebo ake velke gumy na ne obut.Nechcem nic prerabat nic vytahovat (akoze blatniky) iba vymenit plechace za alu klasicky v pneuservise.A este som videl na foto ale aj v skutocnosti taky strieborny kryt nadrze.Moc sa mi to paci. To sa da kupit? A ako to vymenim za ten stary?Tak isto by som chcel vymenit aj zadne svetla za uplne cire len neviem ci budem musiet vymenit aj ziarovky aby mi to pri brzdeni svietilo cerveno a nie bielo.Dakujem a nerobim si srandu ...o autach neviem vobec nic. jen k tem zadnim svetlum nekupuj uz svetla ala chrom a odrazka. v dnesni dobe uz jen led bych rekl. tady je nejaka ta nabidka http://www.wild-tuning.cz/index.php?main_page=index&cPath=1_573_575_583&zenid=955082150b2509fd71fa22b2ad97e82d Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Dali32 Původně zaslal: BoneDaddy Ahoj, vítám tě tu. Co je ET a jak široká pneu se dá obout na disk se dozvíš TU. Disk by si měl sehnat něco kolem 7x16 ET 28 - rozteč 4x108. Stříbrný kryt nádrže se dá někde koupit, netuším co to stojí a podle mě by se měl jen vyměnit. Zadní světla ti jistě poradí někdo kdo je tu má. Este by som chcel vediet ake gumy na tie disky mozem obud...myslim rozmerovo. podivej se do technickaku co tam mas treba 195/60/15 89 H Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Dali32 Este by som chcel vediet ake gumy na tie disky mozem obud...myslim rozmerovo. Máš to v tom odkaze TADY. Začíná to tam kde je napsáno \" TABULKA DOPORUČENÉ ŠÍŘKY RÁFKU DLE ROZMĚRU PNEUMATIKY \" . Citovat
antal Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: Dali32 Dobry den.Na uvod som uplny novacik. Vodicak mam 8 mesiacov a tym padom aj prve auto.Chcel by som si kupit alu disky 16\" no po precitani niekolkych clankov tu na fore som neni o nic viac mudrejsi . a neviem ake mi tam budu vlastne pasovat.A uz vobec neviem co to je ET alebo ake velke gumy na ne obut.Nechcem nic prerabat nic vytahovat (akoze blatniky) iba vymenit plechace za alu klasicky v pneuservise.A este som videl na foto ale aj v skutocnosti taky strieborny kryt nadrze.Moc sa mi to paci. To sa da kupit? A ako to vymenim za ten stary?Tak isto by som chcel vymenit aj zadne svetla za uplne cire len neviem ci budem musiet vymenit aj ziarovky aby mi to pri brzdeni svietilo cerveno a nie bielo.Dakujem a nerobim si srandu ...o autach neviem vobec nic. jen k tem zadnim svetlum nekupuj uz svetla ala chrom a odrazka. v dnesni dobe uz jen led bych rekl. tady je nejaka ta nabidka http://www.wild-tuning.cz/index.php?main_page=index&cPath=1_573_575_583&zenid=955082150b2509fd71fa22b2ad97e82d Presne tak,skus pozriet led svetla vyzeraju omnoho lepšie ako klasické číre.Ak tým kolesam ešte nezabudni na stredovu dieru 65,1mm aby si nahodou nekupil niečo sice v dobrom rozmere ale na ine auto;) Citovat
Branislav Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Ten kryt na viecko mam od kopacek.cz a lepi sa na povodny uzaver pomocou obojstrannych lepiacich pasiek ktore su uz nalepene na spodnej strane krytu.Staci odmastit a odlepit foliu z nalepiek,to zvladne aj uplny zaciatocnik Citovat
Dali32 Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Branislav Ten kryt na viecko mam od kopacek.cz a lepi sa na povodny uzaver pomocou obojstrannych lepiacich pasiek ktore su uz nalepene na spodnej strane krytu.Staci odmastit a odlepit foliu z nalepiek,to zvladne aj uplny zaciatocnik Super dakujem za radu idem si to objednat dufam ze nebude problem ked ja som zo Slovenska a kopacek je CZ. Citovat
Dali32 Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 P.S.: K tym kolesam Tak som sa rozhodol na pneu 195/45 R16 na diskoch 7x16 ET 28 roztec 4x108 str. diera 65.1 mm.Mozete mi to schvalit? Nemal by som mat problemy? Kedze to nemam v technicaku tak si to musim dat najprv zapisat na policii vsak? Citovat
Y2K Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Dali32 Kedze to nemam v technicaku tak si to musim dat najprv zapisat na policii vsak? Ked to zmaknes, daj vediet Citovat
k3ep3r1 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 cawko vidim ze nejsom jediny zaciatocnik tuna a tusim mama vela spolocneho ja som z trnavy a idem si tak isto kupovat to viecko nadrze uz som ho vlemi dlho hladal aj po slovenskych strankach, volal na inzeraty peugeot 206 ktore ludia rozpredavali , ale hento sa asi zohnat tak lahko neda ... nasiel som ho aj na ebayi odtial sa da objednat tak isto ... potom mi napis ze ci sa to da objednat z tej stranky a co ta to vyslo euro zadne svetla si tiez idem kupovat o 2 tyzdne a vybral som si LED tieto http://www.wild-tuning.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=1_573_575_583&products_id=766&zenid=955082150b2509fd71fa22b2ad97e82d avsak tak isto ich tazko zohnat na slovensku tak si ich asi objednam z autotuning cz pretoze tuning.sk od nich odkupuje do BA a isiel by som si pre ne aj osobne ... ohladom kolies tak na moju som mal maximalne dovolene 15ky ... ale kedze som mal predtym 14 a nechcel som prepisovanie technicaku atd tak som dal aj teraz elektrony 14 ... nevyzera to moc dobre ale mne staci som spokojny a nedavam tak zabrat naprawe na nasich cestach Citovat
smashing Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Ahoj ak chces mam elektrony original peugeot quagrany 16´´ ET 28 tak daj vediet Původně zaslal: Dali32 Dobry den.Na uvod som uplny novacik. Vodicak mam 8 mesiacov a tym padom aj prve auto.Chcel by som si kupit alu disky 16\" no po precitani niekolkych clankov tu na fore som neni o nic viac mudrejsi . a neviem ake mi tam budu vlastne pasovat.A uz vobec neviem co to je ET alebo ake velke gumy na ne obut.Nechcem nic prerabat nic vytahovat (akoze blatniky) iba vymenit plechace za alu klasicky v pneuservise.A este som videl na foto ale aj v skutocnosti taky strieborny kryt nadrze.Moc sa mi to paci. To sa da kupit? A ako to vymenim za ten stary?Tak isto by som chcel vymenit aj zadne svetla za uplne cire len neviem ci budem musiet vymenit aj ziarovky aby mi to pri brzdeni svietilo cerveno a nie bielo.Dakujem a nerobim si srandu ...o autach neviem vobec nic. Citovat
Dali32 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: smashing Ahoj ak chces mam elektrony original peugeot quagrany 16´´ ET 28 tak daj vediet Ak mas fotky tak mi ich posli na mail,mozno sa dohodneme. [upravil dne 25/3/09 Dali32] Citovat
Dali32 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Dali32 Kedze to nemam v technicaku tak si to musim dat najprv zapisat na policii vsak? Ked to zmaknes, daj vediet Preco sa pytas? Ono to je daky problem zapisat vacsie kola do TP?Ved ked sa dodrzi \"obvodova rychlost kolesa\" tak by to nemalo napr. ukazovat zlu rychlost na tachometri.A ak preco lebo ja mam v TP zapisane iba 14\"a chcel by som 16\". P.S. Alebo som az tak naivny ? Citovat
Grepo Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Na toto dopisanie do TP som tiez celkom zvedavy ako to funguje. Mame ako kukam takmer rovnake auta a tiez planujem dat vacsie elektrony ako 14 ktore su zapisane v technicaku. Este ohladom ET kamos predvcerom nahodil na 206 AEZ Xylo 15tky ET15 gumy 195/50 a vyzera to ako bugyna, fest mu tie kolesa trcia hlavne vpredu vzadu je to celkom v pohode. Mate niekto skusenosti s 206 a ET15? Ako sa na tom jazdi? Co na to policajti? a hlavne asi ci odletujuce kamienky neobijaju lak? Totizko pacia sa mi dezent V dark a tie ine ET ako 15 nerobia. Potom tusim este ET38 ale to by zasa bolo velmi zasunute. Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 No ak sa nemylim tak pneumatika podla vyhlasky nesmie trcat s podorysu vozidla (vlastne nic nemoze trcat z podorysu vozidla)... a ak trcia von z auta o 2 cm napr, tak to ET 38 by bolo idealne:papa (38-15=23 mm, o tolko sa zasunu kolesa smerom do auta)... ...a k tomu zapisaniu do TP...je tu o tom dobry topic kde je to rozobrate, ale v skratke potrebujes potvrdenie bud od vyrobcu disku, ze je ten disk urceny pre vozidlo na ktore ho chces namontovat a s tym ist na okresny urad (odbor dopravy) si to dat zapisat, alebo potrebujes z Peugeotu potvrdenie ake rozmery mozu ist pre tvoje auto, dat si to zapisat a potom podla toho zohnat disk...ale zalezi to bohuzial hlavne od ludi a ich ochoty:( [upravil dne 4.4.2009 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.