bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 lidicky do inzerce sem uz psal a jeste to zkusim tady mezi svejma shanim kozene sedacky do 307cky nevite o nejakych? Citovat
yaris1 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 no asi pře půl rokem je tu někdo prodával, že pry je měl v BMW Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: yaris1 no asi pře půl rokem je tu někdo prodával, že pry je měl v BMW jj narazil sem na ne ale sou uz prodany bohuzel byly fesny Citovat
yaris1 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: yaris1 no asi pře půl rokem je tu někdo prodával, že pry je měl v BMW jj narazil sem na ne ale sou uz prodany bohuzel byly fesny JJ byly, vážně jsem nad nima uvažoval, chtěl za ně 2000 kč ale pak jsem si představil jak se mi na nich v létě potí prdel, tak jsem od toho upustil. Citovat
bl@cker Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: yaris1 Původně zaslal: bl@cker Původně zaslal: yaris1 no asi pře půl rokem je tu někdo prodával, že pry je měl v BMW jj narazil sem na ne ale sou uz prodany bohuzel byly fesny JJ byly, vážně jsem nad nima uvažoval, chtěl za ně 2000 kč ale pak jsem si představil jak se mi na nich v létě potí prdel, tak jsem od toho upustil. no on za ne pak chtel jen 1500 protoze zjistil ze sou tam lyziny z BMW no ja ted mam polokuzi a to ujde. Ale predchozi majitel si s udrzbou moc hlavu nelamal takze uz je osoupana. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.