Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

autosklo S.O.S.

Recommended Posts

Odesláno

http://www.autosklosos.cz/autosklo.php?lng=1&id=72

ahoj, neni to reklama, jen jsem si v tomto vlakne chtel pochvalit spolupraci s timto servisem.

V prvnim pripade instalovali folie, coz se neobeslo bez problemu, ale kvalita byla vyborna.

V druhem pripade delali behem roku jiz druhou vymenu celniho skla. Vsechno super, auto za par hodin hotove, sklo jako nove :D, a tak chci vam kolegum a pratelum tuto firmu doporucit. :super

Scratch :papa

Odesláno

sklo tusim pet a pul, prace 2 tacky

folie 4500, ja to nechaval delat pri vymene skla z pripojisteni. Dalnicni mi prelepili a prinesl jsem ucet za litr, tak mi dali hotovost. Takze me vlastne folie staly 3500 :-)

Odesláno

Já mám fólie za o dost míň, ale odstrojení/nastrojení si dělám sám...

Jinak tenhle skloservis používám na výměnu čelních skel připojištěných u Wustenrotu, s touhle pojišťovnou zas tak moc servisů nejedná, tihle jo.

Odesláno

ja jen privezl auto, v cene prace bylo odstrojeni, nasrojeni, uklid (vozim psa) apod.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja jen privezl auto, v cene prace bylo odstrojeni, nasrojeni, uklid (vozim psa) apod.

počkej já myslel že to je skloservis a ona to je zatím úklidová firma :D:D to jsou věci to jsou věci :D:D:D

[upravil dne 18/3/09 Burisek]

[upravil dne 18/3/09 Burisek]

Odesláno

pockej, ted mi menili jen to okno a auto ulkizeno, jak to ani Miss Scratch neumi, dalsi bonus :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...