Guest Scratch Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 http://www.autosklosos.cz/autosklo.php?lng=1&id=72 ahoj, neni to reklama, jen jsem si v tomto vlakne chtel pochvalit spolupraci s timto servisem. V prvnim pripade instalovali folie, coz se neobeslo bez problemu, ale kvalita byla vyborna. V druhem pripade delali behem roku jiz druhou vymenu celniho skla. Vsechno super, auto za par hodin hotove, sklo jako nove , a tak chci vam kolegum a pratelum tuto firmu doporucit. Scratch Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Sklo jako nove ? Aby nebilo ked davali nove Citovat
MirasCC Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 S cenama jsou docela tajemný. Kolik si dal třeba za ty fólie? Cenu autoskla víš, nebo to bylo z připojištění a cenu ses nedozvěděl? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 sklo tusim pet a pul, prace 2 tacky folie 4500, ja to nechaval delat pri vymene skla z pripojisteni. Dalnicni mi prelepili a prinesl jsem ucet za litr, tak mi dali hotovost. Takze me vlastne folie staly 3500 :-) Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Já mám fólie za o dost míň, ale odstrojení/nastrojení si dělám sám... Jinak tenhle skloservis používám na výměnu čelních skel připojištěných u Wustenrotu, s touhle pojišťovnou zas tak moc servisů nejedná, tihle jo. Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 ... jo a mmch., majitel má docela zajímavý jméno... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 ja jen privezl auto, v cene prace bylo odstrojeni, nasrojeni, uklid (vozim psa) apod. Citovat
Miss Scratch Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Scratch ja jen privezl auto, v cene prace bylo odstrojeni, nasrojeni, uklid (vozim psa) apod. a samozrejme me.-)) a to je pak vsude smaej popcorn.-))) Citovat
Burisek Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Scratch ja jen privezl auto, v cene prace bylo odstrojeni, nasrojeni, uklid (vozim psa) apod. počkej já myslel že to je skloservis a ona to je zatím úklidová firma :D to jsou věci to jsou věci :D:D [upravil dne 18/3/09 Burisek] [upravil dne 18/3/09 Burisek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 pockej, ted mi menili jen to okno a auto ulkizeno, jak to ani Miss Scratch neumi, dalsi bonus :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.