SV 24 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ten napad tu uz mozna nekdy byl,ale napadlo me zalozit si nas klub jen o 605kach :-) Davat tam vesekre informace,fotky atd. co by mel clovek doma nebo nekde nasel.Poradat 605 srazy atd Vim,ze to neni asi sranda to zalozit,ale bylo by hezke mit klub se 605kama Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Už jsem to psal kdysi. Tohle je cesta, kterou jdou třeba Citroeny (Xsara, Xantia - všechno jednotlivé kluby) a kterou já osobně nechápu. Myslím si, že Peuget-club je zajímavý právě svou komplexností (vždyť spousta problémů různými modely takříkajíc prostupuje). Pokud máš více informací o 605kách, nic Ti přece nebrání je umísťovat sem a trochu sekci 605ek rozhýbat - určitě je to jednodušší cesta než se snažit založit nový klub Citovat
Vertex Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Už jsem to psal kdysi. Tohle je cesta, kterou jdou třeba Citroeny (Xsara, Xantia - všechno jednotlivé kluby) a kterou já osobně nechápu. Myslím si, že Peuget-club je zajímavý právě svou komplexností (vždyť spousta problémů různými modely takříkajíc prostupuje). Pokud máš více informací o 605kách, nic Ti přece nebrání je umísťovat sem a trochu sekci 605ek rozhýbat - určitě je to jednodušší cesta než se snažit založit nový klub Samozřejmě Citovat
SV 24 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Jasan jasan... Jen me to napadlo!!! Citovat
zpozdilek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Taky mě to napadlo ale se 405tkama, ale Medved má pravdu ...lepší jezdit po spolu,je to hnedka zajímavější a i hezčí od pohledu.. Citovat
SV 24 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 jj souhlasim!!! Uz si musim nekdy konecne udelat volno a vyrazit na nejaky srazik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.