Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked odpojis bateriu, nic s dialkovym by sa resetovat nemalo, po zapojeni baterie by to malo fungovat normalne. Mne nefungovalo dialkove, ked som kupil auto a neslo ho ani nacitat podla navodu. Za par minut mi to nacitali cez pocitac v Peugeot servise, potreboval som k tomu obidva kluce a karticku s kodom. Cena cca 250sk.

Preco ti to vypadlo-to je zahada

Odesláno

hmm to si me moc nepotesil... jinak ta baterka byla odpojena celkem dlouho urcite pres hodinu... to na to nema vliv ?

klicek vypada takto

klicek.jpg

Odesláno

Ja som mal baterku odpojenu viackrat, minimalne aj 6hodin a s dialkovym som problem nemal. Jediny problem mi robilo stahovanie okna, kedze som ho pred odpojenim baterky nechal stiahnute dolu. Nanovo som odpojil baterku so zavretymi oknami a vsetko ok.

Mam ten isty klucik, ako mas ty.

Odesláno

Ja som mal ten istý problém. Baterka odpojená pri nabíjaní, po zapojení nešlo DO na klúči. Nepomáhalo nič, žiadne finty s podržaním tlačítka na klúči v spínacej skrinke. Musel som si dať znova načítať kod do RJ v Peugeot servise za 13E. Chlapík v servise hovoril, že sa to niekedy pri odpojení baterie stáva.

Odesláno

To je zaujmavé čo všetko ma obišlo a nevedel som o tom. Dokonca som menil baterku v DO a všetko v poho. Ale bola to rýchlovka. A baterka od auta, od večera do rána.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...