majty Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Ahojte mel sem odpojenou baterii v aute a od te doby mi nefunguje dalkove zamykani... prvni otazka je melo by se to vubec \"resetovat\" kdyz vypojim baterii v aute? ja myslel ze jen kdyz se vymeni baterie v klicku. zkousel sem to podle tohoto navodu http://www.volny.cz/swalow/Index_soubory/progkey406all.pdf - mam tu posledni verzi klicku... ale bez uspechu co delam spatne ? Citovat
Ondra.fencl Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 A máš tam číselnou klávesnici na kód??? a máš to na automatiku nebo na ruční zadání kódu??? Citovat
majty Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 zadnou klavesnici tu nemam... tudiz asi automaticky auto je r.v. 2003 [upravil dne 15.3.2009 majty] Citovat
majo30 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ked odpojis bateriu, nic s dialkovym by sa resetovat nemalo, po zapojeni baterie by to malo fungovat normalne. Mne nefungovalo dialkove, ked som kupil auto a neslo ho ani nacitat podla navodu. Za par minut mi to nacitali cez pocitac v Peugeot servise, potreboval som k tomu obidva kluce a karticku s kodom. Cena cca 250sk. Preco ti to vypadlo-to je zahada Citovat
majty Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 hmm to si me moc nepotesil... jinak ta baterka byla odpojena celkem dlouho urcite pres hodinu... to na to nema vliv ? klicek vypada takto Citovat
majo30 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ja som mal baterku odpojenu viackrat, minimalne aj 6hodin a s dialkovym som problem nemal. Jediny problem mi robilo stahovanie okna, kedze som ho pred odpojenim baterky nechal stiahnute dolu. Nanovo som odpojil baterku so zavretymi oknami a vsetko ok. Mam ten isty klucik, ako mas ty. Citovat
Pefox Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ja som mal ten istý problém. Baterka odpojená pri nabíjaní, po zapojení nešlo DO na klúči. Nepomáhalo nič, žiadne finty s podržaním tlačítka na klúči v spínacej skrinke. Musel som si dať znova načítať kod do RJ v Peugeot servise za 13E. Chlapík v servise hovoril, že sa to niekedy pri odpojení baterie stáva. Citovat
igor.sk Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 To je zaujmavé čo všetko ma obišlo a nevedel som o tom. Dokonca som menil baterku v DO a všetko v poho. Ale bola to rýchlovka. A baterka od auta, od večera do rána. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.