Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nooo co mam v narazniku tie dve okruhle svetla som si myslel ze su to hmlovky al enedaju sa zapnut ako hmlovky ale len zo zapnutymi dialkovimyx svetlami svieti...to su pridavne dialkove svetla ? alebo to mate niekto ako hmlovky ?? :roker:nevim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

ja som to videl v taxi2 ked ta bordova 106 blikla svetlami tesne pred tym nez do nej zozadu buchol ten renault. Som myslel ze aj ja to dam volajako na 306 spravit ale potom by mi to nefungovalo ako hmlovky. Ale aj tak mate to super. To nema moc aut.:super:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ja som to videl v taxi2 ked ta bordova 106 blikla svetlami tesne pred tym nez do nej zozadu buchol ten renault. Som myslel ze aj ja to dam volajako na 306 spravit ale potom by mi to nefungovalo ako hmlovky. Ale aj tak mate to super. To nema moc aut.:super:potlesk

No ale ja ospobne bych privital radeji mlhovky:nevim

Odesláno

tiez som rozmyslal ze 2pary hmloviek. Jedna na hmlu druha na dalkove. Vo vlakne fotky 306 z internetu ci ako sa to vola je odfotena jedna z parovimi hmlovkami. Aj niektore kamiony to tak maju spravene.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Caute borci,tak fajn konecne som zistil ze sa jedna o dialkace ale problem je v tom ze potrebujem zadnu cast tych gulatych svetel +konectory..mam to rozbite ..tiez by som to nechal ako pridavne diakove svetla..neviete kde by som to zohnal alebo to niekto nepredava ??Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...