zpozdilek Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 i já dekuju asi pujdu do toho co se mi vzhledově libi,a aspon aby mi to kapku hralo v aute. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Pata zvukove Alpine + vymenit mladou Pata :D:D:potlesk:potlesk:potlesk Málem jsem smíchy zapadl pod stůl. Citovat
zpozdilek Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša a to je konkretne co? asi pujdu do toho Alpine Citovat
destiny Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Radši ojetý Alpine, než nový Panasonic nebo Sony. Mrkni na www.autohifi.cz. Občas se tam ukáže inzerce na prodej ojeté Alpine za rozumnou cenu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Krmim set od helixu sonkou mex bt 5100 a nemuzu si stezovat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Krmim set od helixu sonkou mex bt 5100 a nemuzu si stezovat. Citovat
Pllaša Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 No!ono taky zalezi kolik chces do toho vrazit a jaky funkce chces aby to melo.U Alpine sem nevidel pod 3 500kc fuknci USB primo na radiu.A jak mam panasonica tak fakt nadhera. Citovat
zpozdilek Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: destiny Radši ojetý Alpine, než nový Panasonic nebo Sony. Mrkni na www.autohifi.cz. Občas se tam ukáže inzerce na prodej ojeté Alpine za rozumnou cenu. jsem napsal kolem 4 - 5 tis. max hranice je 5 tis, a chci na to dat zesik, + 2x subw. + nějaky pěkny repro, mám na vyměnu kompletně z celeho auta, takže všechny seriovy pujdou ven a chci tam dat novou aparaturu.Repro chci taky do stříbrny barvy. Nebo aspon ty krytky že Citovat
Pllaša Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 jj!tak to jo!a tak nemas to lepsi uz koupit za ty prachy nejaky radko s LCD?Jinac me to je jedno co si poridis! ja jen ze s LCD bys byl vetsi machr_! Citovat
kub@ Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Alpine a Panasonic. Já mam v pažoutoj panasonica CQ1301. mam ho asi už 3 roky a furt je super Citovat
Mirrae24 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša No!ono taky zalezi kolik chces do toho vrazit a jaky funkce chces aby to melo.U Alpine sem nevidel pod 3 500kc fuknci USB primo na radiu.A jak mam panasonica tak fakt nadhera. Hm... ale 6RCA asi mít nebude, že? Taky nebude mít plný ekvalizér Citovat
Mirrae24 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Koukni na nějaké sety: http://www.rapid-autohifi.com/store/department-362-vyhodne-akcni-sety.html Citovat
destiny Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Nepatřím mezi skalní zastánce ALPINE, jako někteří. Já se ho zastávám, protže jsem měl možnost už několikrát vyzkoušet. Netvrdím, že SONY nebo PANASONIC jsou šunky, ale pokud bych mohl, osobně bych dal přednost \"alpině\". Např. v Audi je originál muzika BOSE za poměrně hodně peněz, ale zvukově se to fakt s ALPINE nedá srovnat. Já jsem taky na začátku nechápal, co lidi pořád mají s tou ALPINE, ale když jsem pak slyšel, bylo rozhodnuto. Ještě lepší mašinky jsou NAKAMICHI. Vzhledově jak rádio z tržnice, ale zvukově nedostižný. Mě na SONY nebo PANASONIC hlavně vadí ty \"komediantské\" displaye, blikající všemi barvami. Jsem v tomto směru spíš konzervativní a i ALPINE 9833R, co máme teď v Peugeotu, je na mě dost divokej. Citovat
Chepp Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 mno jo no, kdyz uz si reknu, ze cenu nejak prekousnu, tak stejne nemuzu najit radio od alpine ktere by bylo v cervene. Mam jenom dve podminky cerveny podsviceni a usb.. ale docela hruby problem. od alpine sem nasel jenom dve radia jedno bylo cerveny za cenu tusim ze cca 3500,- ale bez usb a druhe bylo cervene s usb ale za nekrestanske penize a myslim ze se neprodavalo ani u nas... takze asi budu muset koupit jinou znacku protoze cerveny auto vsechno podsviceni vlastne je takove cerveno orandzove a strkat do toho modre radio, to by asi neklaplo ze... a menit kvuli radiu cele podsviceni celeho auta tzn budiky a PPC.. tak to mi pripadne zbytecne, to spis asi fakt jinou znacku sony a pioneer.. tak sem zase na zacatku... Citovat
Chepp Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 oprava slepe sem nasel toto... nejake pripominky jestli mate nekdo zkusenost s timto? http://www.rapid-autohifi.com/store/goods-aut_Alpine_CDE101RM-91-alpine-cde101rm-autoradio-s-cd-mp3-usb-a-ipod-pripojenim.html tak sem zjistil ze ten obrazek je pekna kravina doopravdy je to az moc orandzovi nez cerveny [upravil dne 19/3/09 Chepp] Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Chepp: mě se líbí tohle, akorát jsem zmatený z toho USB - zadní. Citovat
Chepp Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 BoneDaddy: jo taky sem na neho koukal, ale aby mi usb kabel vedel nekudy tudy ze zadu tak vis jak, jak by to zas vypadalo, me se liby ze je to bez mechaniky kterou nepotrebuju, vsechno si nahazu na flaschku, supnu a muzu poslouchat mesic... tak sem to delal na formanovi mel koupil sem si tam sencor radio za 1200,- a s usb a SD, a supl sem tak flashku a bylo po starostech... jednou za par tydnu sem to promaznul nahodil novou muziku a bylo.. ted mi changer hraje jak se mu chce a z rádia mi hrabe, jelikoz prosedim denne hodne casu v aute tak mi to leze krkem uz mno. Ano dalo by se to vyresit, ze bych koupil USB samici na plosnak a nekde bych to vyvrtal a soupl tam, ale co az radio vymenim budu tam mit diru jak nekam... to spis pujdu do radia kde je usb na front. Citovat
zpozdilek Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 [upravil dne 19/3/09 zpozdilek] Citovat
destiny Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Ten ALPINE IDA-X301RR je tzv. bez mechanikové zařízení a je připravené na připojení externího HDD nebo iPod (příp. iPhone) Umí to s tím komunikovat. Zrovna včera ho koupil můj kamarád, ale ten vyšší model (asi kolem 8.500,- Kč). Je to super, že se nikde po autě neválejí CDčka. Vstup to má zezadu a není problém koupit prodlužovák a vytáhnout ho třeba do kastlíku u spolujezdce a tam si USB flashku připojovat (popř. iPod). Nebo si udělat přípojné místo do loketní opěrky, což má taky své výhody. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.