Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, trufas si dobre,

ja som ich potreboval vymenit bo boli prehrdzavene a musel som kupit len origo v Peugeote,

cena 5000 za jeden. A myslim ak plastove, tak len si ich dat vyrobit na objednavku.

Podla mojho nazoru je to auto pekne samo o sebe a nepotrebuje ziadne dolepsovanie.

Videl som jeden tuningovy ale to bola hrôza.

Ale to je uz tvoja vec.

:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

dal som si to spravit, nakolko nemam na to ani zdvihak ani nijaky vercajch.

robil mi to jeden chlap v MT.

dal som mu to hned nastriekat aj zvnutra aj zvonku.

len si ich musis sam objednat v Peugeote a doniest ich lebo nikde inde sa nedaju zohnat.

Tak orientacne jeden plech ma vysiel na 5000 SK, tak za 2 10000 no a + robota.

:myslim

• O 4 měsíce později...
Guest fatbear130
Odesláno

Měl jsem ten samej problém, ale když jsem zjistil, kolik by to stálo (montáž+konzervace, bez laku 15000), radši jsem vyndal co šlo a kastli s motorem dal do šrotu. Teď mám jinou, ta nerezne vůbec nikde, ale zase v ní blbne elektrika, takže tak trochu z bláta do louže.

• O 3 týdny později...
Guest fatbear130
Odesláno
Původně zaslal: suchos

15 000kč ? to jsou ale nerezovy ty prahy.... svarecka CO2 a prahy si polepim sam ne ? namatlam bodyckem a krasavec, skoro zadarmo

Co si budeme povídat, i nerezový by za tu cenu byly předražený. Když ABS kabel se snímačem k levýmu přednímu kolu můžou v autorizovaným Peugeotu prodávat 10.450,- (za metrovej kabel, zástrčku a snímač), tak už mě nepřekvapí opravdu nic. Někde jsem četl, že kdyby se celý auto poskládalo z náhradních dílů za běžně dostupný ceny, stálo by 4x víc než to samý prodávaný jako úplně nový někde u autorizovanýho prodejce. U nás spíš 6x víc a takhle je to se vším. Ony by jen ty prahy stály 15.000,-, ale tam byla \"chycená\" i podlaha, na který držely díly podvozku, to už jen tak nezalepíš ani nezamatláš. Za ty prachy, co by stála oprava, jsem si radši pořídil jinou 605-ku. Zajímavý je, že na ní není ani kousíček rzi a to je o rok starší.

[upravil dne 3.9.09 fatbear130]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Caute, takze by som sa chcel spytat, ci niekto nepocul alebo nevie o nejakom obchode s karosarskymi dielmi v Polsku. Sa mi mari, ze v Gliwiciach alebo kde. Viete mi niekto poradit? Dikes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...