Podlesny Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Caute vsetci, tak sa nam blizi jar a ja uvazujem, ze moje auto trosku uvediem do zivota. Chcem sa spytat, ci sa daju zohnat umele prahy na p605 alebo su len kovove? Dakujem za odpovede Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 No, trufas si dobre, ja som ich potreboval vymenit bo boli prehrdzavene a musel som kupit len origo v Peugeote, cena 5000 za jeden. A myslim ak plastove, tak len si ich dat vyrobit na objednavku. Podla mojho nazoru je to auto pekne samo o sebe a nepotrebuje ziadne dolepsovanie. Videl som jeden tuningovy ale to bola hrôza. Ale to je uz tvoja vec. Citovat
Podlesny Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 nie, nie ja nemam rad tuning, ja chcem len tie moje, takisto ako tie tvoje vymenit, lebo su dierave robil si to ty, alebo si si to dal robit? Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 dal som si to spravit, nakolko nemam na to ani zdvihak ani nijaky vercajch. robil mi to jeden chlap v MT. dal som mu to hned nastriekat aj zvnutra aj zvonku. len si ich musis sam objednat v Peugeote a doniest ich lebo nikde inde sa nedaju zohnat. Tak orientacne jeden plech ma vysiel na 5000 SK, tak za 2 10000 no a + robota. Citovat
Guest fatbear130 Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Měl jsem ten samej problém, ale když jsem zjistil, kolik by to stálo (montáž+konzervace, bez laku 15000), radši jsem vyndal co šlo a kastli s motorem dal do šrotu. Teď mám jinou, ta nerezne vůbec nikde, ale zase v ní blbne elektrika, takže tak trochu z bláta do louže. Citovat
suchos Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 15 000kč ? to jsou ale nerezovy ty prahy.... svarecka CO2 a prahy si polepim sam ne ? namatlam bodyckem a krasavec, skoro zadarmo Citovat
Guest fatbear130 Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Původně zaslal: suchos 15 000kč ? to jsou ale nerezovy ty prahy.... svarecka CO2 a prahy si polepim sam ne ? namatlam bodyckem a krasavec, skoro zadarmo Co si budeme povídat, i nerezový by za tu cenu byly předražený. Když ABS kabel se snímačem k levýmu přednímu kolu můžou v autorizovaným Peugeotu prodávat 10.450,- (za metrovej kabel, zástrčku a snímač), tak už mě nepřekvapí opravdu nic. Někde jsem četl, že kdyby se celý auto poskládalo z náhradních dílů za běžně dostupný ceny, stálo by 4x víc než to samý prodávaný jako úplně nový někde u autorizovanýho prodejce. U nás spíš 6x víc a takhle je to se vším. Ony by jen ty prahy stály 15.000,-, ale tam byla \"chycená\" i podlaha, na který držely díly podvozku, to už jen tak nezalepíš ani nezamatláš. Za ty prachy, co by stála oprava, jsem si radši pořídil jinou 605-ku. Zajímavý je, že na ní není ani kousíček rzi a to je o rok starší. [upravil dne 3.9.09 fatbear130] Citovat
Podlesny Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Caute, takze by som sa chcel spytat, ci niekto nepocul alebo nevie o nejakom obchode s karosarskymi dielmi v Polsku. Sa mi mari, ze v Gliwiciach alebo kde. Viete mi niekto poradit? Dikes Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 jinak prahy ti na ohýbačce udělá každý trochu schopný karosář--a třeba z plechu 1.2 mm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.