durino666 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Zdravim som pred tyzdnom menil tlmenu ziarivku a dnes bola mi nju celu rozbilo cim tzo moze byt ? a ze ako teraz vyberem svetlo aby som ulomky skla vybral ? dakujem, Citovat
hnusoba Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: durino666 Zdravim som pred tyzdnom menil tlmenu ziarivku a dnes bola mi nju celu rozbilo cim tzo moze byt ? a ze ako teraz vyberem svetlo aby som ulomky skla vybral ? dakujem, Väčšinou to je spôsobené nekvalitnou žiarovkou... Svetlo drží na troch skrutkách...akurát že musíš dať dole nárazník...stačí ho len oddialiť trošku na tej strane kde je svetlo... Citovat
durino666 Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 naraznik staci povolit ci cele dolu ? Citovat
hnusoba Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: durino666 naraznik staci povolit ci cele dolu ? Stačí len povoliť a trošku oddialiť aby si mal medzeru medzi svetlom a nárazníkom. Citovat
durino666 Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 cize naraznik staci povolit z ghora ziadne skrutky pod autom alebo kde ? a tie tri skrutky ku svetku su pristupne ci ich treba hladat ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.