Dakaros Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Ahoj, potřeboval bych malou radu, chtěl bych na auto hodit GTIčkový brzdy a chlazený kotouče, mam je rozmontovaný, obroušený a chtěl bych je hodit do laku... půjdou do červena a na laku ve spreji, co jsem koupil je psáno, že se maji brzdiče nejdřív natřít základem, máte s tím někdo skušenosti? A jakej základ použít? Nebo bez základu? Další věc, stávajcí brzdy brzděl celkem dobře, jen je potřeba vyvinout větší sílu... brzdovej válec mi přijde poněkud malinkej, má cenu nechávat stávajcí, nebo sehnat taky GTIčkovej? Dík za rady. Citovat
tom406 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Dakaros Ahoj, potřeboval bych malou radu, chtěl bych na auto hodit GTIčkový brzdy a chlazený kotouče, mam je rozmontovaný, obroušený a chtěl bych je hodit do laku... půjdou do červena a na laku ve spreji, co jsem koupil je psáno, že se maji brzdiče nejdřív natřít základem, máte s tím někdo skušenosti? A jakej základ použít? Nebo bez základu? Další věc, stávajcí brzdy brzděl celkem dobře, jen je potřeba vyvinout větší sílu... brzdovej válec mi přijde poněkud malinkej, má cenu nechávat stávajcí, nebo sehnat taky GTIčkovej? Dík za rady. základ pod barvu opravdu netřeba. a ten hl. brzdový válec pokud se ti podaří napasovat s větším průměrem tak určitě ano ale především zvol kvalitní kotouče a desky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.