Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Videl jsem posledni vysledky ADACu co se tyce poruchovosti :v nasi tride15.misto, asi hlavne kvuli r. 2001 -20zavad, 2002-8z,2003 -4z., prvni Audi A2, Merc a, Honda Civic atd, za nama zustali Renaulti, Picasso, Fiati, Alfa Romeo147. Ty vysldky jsou pochopitelne trochu zavadejici, odpvida to i tomu kolik danych typu jezdi v Nemecku atd. Podstatne snad je , ze se ta poruchovost snizuje:papa

Odesláno

Mam taky takový názor, že jsme si nevybrali špatně. Něž jsem koupil svého Jeana, tak jsem se ptal mimo značkové servisy a každý kroutil hlavou, že 307čku ještě na žádnou opravu neměli.

Odesláno

Ja taky samozrejme nechci plivat na to co jsem koupil, ze je to asi v poradku svedci i to, ze stiznosti je poskrovnu i na tomhle foru, lidi se vetsinou stydi napsat chvalu /aby to nezakrikli/ nez neco zkritizovat

Odesláno

mozna se ptam blbe, ale coto je znackova opravna, jenom ta co prodava pazouty ?JPP ze kdyz se provede zasah do vozidla v neautorizovanem servisu tak nelze uplatnovat zaruka , To musim i na vymenu oleje do AS ?:o

Odesláno

Tak je, jak napsal Dress. Když je něco v záruce, dává se to opravit do servisu který je autorizovaný. V našem případě, no v mém ne, je to Peugeot. Některý věci bych doporučoval dělat u značkového servisu i po záruce.

Odesláno

-\"Některý věci bych doporučoval dělat u značkového servisu i po záruce\"

Napr. ?

- \"V našem případě, no v mem ne, je to Peugeot\"

Ja myslel ze mas Jeana Peugeota ?

Odesláno

no, mám najeto 58tis. takže na mě čeká garanční prohlídka v 60ti. To zase bude peněz!!! Už to vidím:

Nové destičky,

Nové kotouče,

Možná tlumiče,

Nové filtry,

a kdo ví co ještě?? :(

Předpokládám, že tam zahučím zase tak za 15.000,-

Odesláno

Tak konečně jsem vyvezl svého Jeana na dálnici, dával jsem obzvláš? pozor na různá chvění a vibrace, jak popisujete v \"servisu\" a nic, tedy kromě vibrací dálnice.

To \"lamancha\" : je rozdíl překlepy a hrubky (\"vydle, vyšně, vyset, ...\").

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...