lamancha Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 Videl jsem posledni vysledky ADACu co se tyce poruchovosti :v nasi tride15.misto, asi hlavne kvuli r. 2001 -20zavad, 2002-8z,2003 -4z., prvni Audi A2, Merc a, Honda Civic atd, za nama zustali Renaulti, Picasso, Fiati, Alfa Romeo147. Ty vysldky jsou pochopitelne trochu zavadejici, odpvida to i tomu kolik danych typu jezdi v Nemecku atd. Podstatne snad je , ze se ta poruchovost snizuje:papa Citovat
Bohumil Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Mam taky takový názor, že jsme si nevybrali špatně. Něž jsem koupil svého Jeana, tak jsem se ptal mimo značkové servisy a každý kroutil hlavou, že 307čku ještě na žádnou opravu neměli. Citovat
lamancha Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 Ja taky samozrejme nechci plivat na to co jsem koupil, ze je to asi v poradku svedci i to, ze stiznosti je poskrovnu i na tomhle foru, lidi se vetsinou stydi napsat chvalu /aby to nezakrikli/ nez neco zkritizovat Citovat
Bohumil Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Ono to taky bude tím, že hodně aut je stále pořád ještě v záruce a lidi s tím jezdí do značkových opraven, pokud tomu něco je. Citovat
lamancha Odesláno 7. červen 2004 Autor Odesláno 7. červen 2004 mozna se ptam blbe, ale coto je znackova opravna, jenom ta co prodava pazouty ?JPP ze kdyz se provede zasah do vozidla v neautorizovanem servisu tak nelze uplatnovat zaruka , To musim i na vymenu oleje do AS ? Citovat
Dress Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 jedna z podmínek záruky je vedení servisní knihy alespoň po tu záruční dobu...tj. chodit do značkového autorizovaného servisu bohužel Citovat
Bohumil Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Tak je, jak napsal Dress. Když je něco v záruce, dává se to opravit do servisu který je autorizovaný. V našem případě, no v mém ne, je to Peugeot. Některý věci bych doporučoval dělat u značkového servisu i po záruce. Citovat
lamancha Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 -\"Některý věci bych doporučoval dělat u značkového servisu i po záruce\" Napr. ? - \"V našem případě, no v mem ne, je to Peugeot\" Ja myslel ze mas Jeana Peugeota ? Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 To lamancha : myslel jsem záruční opravy. Já na svého Jeana P-307XT záruku žádnou nemám. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 no, mám najeto 58tis. takže na mě čeká garanční prohlídka v 60ti. To zase bude peněz!!! Už to vidím: Nové destičky, Nové kotouče, Možná tlumiče, Nové filtry, a kdo ví co ještě?? Předpokládám, že tam zahučím zase tak za 15.000,- Citovat
lamancha Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 Uz se tesim az napises kolik jsi fakt zakrvacel at vim na co se mam \"tesit\" a co vsechno dalsiho na P odeslo Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Snad je lepší využít různých sezónních prohlídek, z nich pak plynou další slevy na různý díly a příslušenství až do 20%. Citovat
Bohumil Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Hlavně dávejte pozoz na to, kde je kamení a mokřina. Citovat
lamancha Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 Kdyby to psal Jirasek ted, tak by ji varoval pred D1 Citovat
Bohumil Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Mohli by se snad vyjádřit i další majitelé, jestli mají nějaké trable, nebo jsou bez nich? Ostudu si tu snad nikdo neudělá, (kromě hrubek). Citovat
lamancha Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 to abych se rychle podival za co bys me mohl tahat za usi. Doufam, ze do hrubek nepocitate i hacky a carky, to bych byl pekne f p..... Citovat
Bohumil Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Tak konečně jsem vyvezl svého Jeana na dálnici, dával jsem obzvláš? pozor na různá chvění a vibrace, jak popisujete v \"servisu\" a nic, tedy kromě vibrací dálnice. To \"lamancha\" : je rozdíl překlepy a hrubky (\"vydle, vyšně, vyset, ...\"). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.