Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolik zaplatit za očalounění sedaček

Recommended Posts

Odesláno

jsem chodil na oděvní průmyslovku... tak kapke jsem si i něco ušil.. od polštáře až po sako.. takže tak.. a láska k tuningu nezná hranice :D:mrk takže tohle už je jen takové kloubení toho co znám a dovedu do jednoho výsledku..

Odesláno

A opravit bys taky uměl že? Mám takovou tu perforovanou kůži (nevím teda kde sehnat) a sedák pod zadkem je rozdělenej jakoby na dvě části a v tom švu to ruplo (od nýtů na gatích) a je tam cca 7x3cm díra.

Sháněl sem to všude, asi to byla příplatková výbava a je nemožný sehnat alespoň staženou kůži ze sedačky. AMGčka za 30tis. kupovat nechci :bojim

Zkusím udělat foto jak budu mít chvilku.

Odesláno

mmm to už je celkem dost.. tam nebude toho tolik aby se dal ten díl posunout dolů.. tam bude potřeba celé ty středy přečalounit aby to i vypadalo všechno stejně.. Takže koupit novou kůži, koženku, látku, pěnu.. a nechat znovu přečalounit ty středy..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

mmm to už je celkem dost.. tam nebude toho tolik aby se dal ten díl posunout dolů.. tam bude potřeba celé ty středy přečalounit aby to i vypadalo všechno stejně.. Takže koupit novou kůži, koženku, látku, pěnu.. a nechat znovu přečalounit ty středy..

Jj, to sem si myslel.

Tak jdu shánět býka :papa

Odesláno

Este taka blba otazka, vies aj volant obsit do koze? Je to nieco tazke ? Zvladne to kazdy normalny calunik alebo nie ?

Odesláno

jo zvládnu ale je s tím drbačka neskutečná... záleží na materiálu ... nevím jeslti každý normální to zvládne, určitě ano.. ale z toho 50% to odmítne dělat..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Skoda ze nebydlis kousek bliz.. Zadal bych ti cele auto.. Mam vymysleno, cena je super u tebe a provedeni taky.. Tady v Plzni nemam sanci :o(

Škoda no.. teď nějaké zakázky mám tak uvidíme jak budou všichni spokojeni..zatím se daří

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...