Burisek Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 tý vole tak to je bomba.... fakt do dobrá práce a s ukázkou co bylo a jak jsi to udělal ty !! :super fakt bomba !! Citovat
Sobol Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 díky..snad se to bude zamlouvat i majiteli.. co tome? Citovat
Fusion Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 To čučím. Jestli tohle máš jako hobby tak seš fakt šikovnej. A kde ses to učil? Citovat
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 jsem chodil na oděvní průmyslovku... tak kapke jsem si i něco ušil.. od polštáře až po sako.. takže tak.. a láska k tuningu nezná hranice :mrk takže tohle už je jen takové kloubení toho co znám a dovedu do jednoho výsledku.. Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Moc pěkná a precizní práce! To se nemusí ani pk kupovat kožené sedačky, když lze to vyřešit takto!!:potlesk Citovat
Sobol Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 jn.. a hlavně cena je úuplně někde jinde než když by to člověk kupoval... Citovat
Fusion Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 A opravit bys taky uměl že? Mám takovou tu perforovanou kůži (nevím teda kde sehnat) a sedák pod zadkem je rozdělenej jakoby na dvě části a v tom švu to ruplo (od nýtů na gatích) a je tam cca 7x3cm díra. Sháněl sem to všude, asi to byla příplatková výbava a je nemožný sehnat alespoň staženou kůži ze sedačky. AMGčka za 30tis. kupovat nechci Zkusím udělat foto jak budu mít chvilku. Citovat
Wenouš Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Tak tomuhle se říká zlatý český ručičky. Jen kdybys byl o něco blíž sem k nám. Jinak Citovat
Sobol Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 mmm to už je celkem dost.. tam nebude toho tolik aby se dal ten díl posunout dolů.. tam bude potřeba celé ty středy přečalounit aby to i vypadalo všechno stejně.. Takže koupit novou kůži, koženku, látku, pěnu.. a nechat znovu přečalounit ty středy.. Citovat
Kuča Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 tak já tu čumím jak jsi šikovnej sedačky fokt HUSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Sobol mmm to už je celkem dost.. tam nebude toho tolik aby se dal ten díl posunout dolů.. tam bude potřeba celé ty středy přečalounit aby to i vypadalo všechno stejně.. Takže koupit novou kůži, koženku, látku, pěnu.. a nechat znovu přečalounit ty středy.. Jj, to sem si myslel. Tak jdu shánět býka Citovat
Sobol Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Kuča tak já tu čumím jak jsi šikovnej sedačky fokt HUSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! dík, jsem rád že se líbí.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Este taka blba otazka, vies aj volant obsit do koze? Je to nieco tazke ? Zvladne to kazdy normalny calunik alebo nie ? Citovat
Sobol Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 jo zvládnu ale je s tím drbačka neskutečná... záleží na materiálu ... nevím jeslti každý normální to zvládne, určitě ano.. ale z toho 50% to odmítne dělat.. Citovat
stalmik Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Skoda ze nebydlis kousek bliz.. Zadal bych ti cele auto.. Mam vymysleno, cena je super u tebe a provedeni taky.. Tady v Plzni nemam sanci ( Citovat
Sobol Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: stalmik Skoda ze nebydlis kousek bliz.. Zadal bych ti cele auto.. Mam vymysleno, cena je super u tebe a provedeni taky.. Tady v Plzni nemam sanci ( Škoda no.. teď nějaké zakázky mám tak uvidíme jak budou všichni spokojeni..zatím se daří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.