Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj změna k lepšímu. :super

Bráchovi se tam zezačátku líbilo, ale přesvědčil jsem ho že na kupé je to hnus tak křídlo dávat nebude. :)

EDIT. ani neumim napsat přesvědšil :D

[upravil dne 13.3.2009 Blizzard]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

jj změna k lepšímu. :super

Bráchovi se tam zezačátku líbilo, ale přesvěšdčil jsem ho že na kupé je to hnus tak křídlo dávat nebude. :)

Pravda lepší coupe bez křídla doopravdy to lepe vypada..

Jinak super car.

Odesláno

Kdepak, ani lišta nebude. Křídlo jsem sundával, protože mi sériovej vzhled toho auta maximálně vyhovuje, takže teď jsem konečně (téměř) spokojenej :)

Odesláno

BoneDaddy: Zbavit se křídla jsem chtěl prakticky už od začátku. Líbilo se mi tam asi tejden :D Ne že bych se po novým víku sháněl nějak intenzivně, ale kdyby se naskytla příležitost dřív, už by tam dávno bylo. Holt kupátek na díly moc není...

gasaxx: Jj, pravda pravdoucí :) Když sem viděl na díly Coupé správný barvy, příliš sem neváhal. Bohužel až na autě zjišťuju, že i když se podle VINka mělo jednat o stejnou barvu, je odstín o kus jinej. Zatím to řešit nebudu, uvidíme co s tím na jaře udělá pořádný umytí a vosk, pak bych to případně nechal doladit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...