Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

samo že jsem čekal,že se ozveš Oddie:cool:Co jsi mi říkal, jsem pochopil že to pasuje,ale potřebuju vědět,co všechno na tu operaci budu potřebovat,abych to měl dopředu nachystaný a mohl to jenom přehodit.Kdyby to dopadlo stejně jak s tím turbem,tak by mě asi ta paní co u ní bydlím:Duž vykopla.

Odesláno

s tím turbem byl ten problém,že tam nepasovalo,právě kvůli tomu řazení té zkur.....zpátečky.Ta pičovina na řazení tam prostě zavazí a nejde tam dát výfuk.Ta paní co u ní žiju si myslí,že to jede dobře a něco na tom opravovat je zbytečný vyhazování peněz:(

Odesláno

To ony si ty paní většinou tak myslí...

Potřebuješ tu převodovku, a kompletní táhlo řazení - s řadičkou. Tu převodovku mám na tuty, na to táhlo jsem se ještě nekouk.

Jak se liší spojka nevim, ale má jiné objednací číslo, takže pro srandu králíkům to asi nebude. Jestli někdy vyjde čas, zkusím zapátrat v katalogu a zbytcích...

Jinak pozor na převodovky z nových modelů, s tzv. tažnou spojkou. Na tu bys pak potřeboval mimo jiné spojky taky jiné spojkové lano a levou poloosu (vlastní zkušenost - překvápko...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...