kaper Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Zdar tak som bol dnes na vystave nabytku v Nitre. Ale som hlboko sklamaný. Ak ste niekto bol tak napište ako sa vam pačilo? Citovat
Y2K Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Hmmm....ja sa tam chystam....preco si sklamany? Citovat
kaper Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 No je tam strašne malo ohladne kuchýň a manželských posteli, strašne vela sedačiek a skoro všetky su rovnaké. Vela elektroniky. A koniec koncov čakal som trošku večšiu ochotu v niektorich stankoch normalne pozeraju že čo tu chceš človek sa potom radšej ani nepita a kupi to inde, nikto sa neusmieva a ked aj tak je to vynimka. No čakal som viacej Citovat
vix Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 bych řekl, že to bude tou krisí Co takhle net ? Dá se vybrat slušně. Jinak: - postel se dá koupit v kdejakém slušnějším \"studiu spánku\" - kuchyně u truhláře - a zbytek je běžná konfekce z nábytkových domů v rozumném poměru cena/výkon. Citovat
BV406 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 krize, krize, moje polovicka tam zrovna dneska jela pracovne , tak jsem zvedav s jakou se vrati... Citovat
vix Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 krize jako krise © Máš stejné, jako \"na krisenou\", či \"na krizenou\" Univerzální výmluva - krise ©, krise © P.S.: Kouzlo nechtěného Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.