Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: denoo

ako ktora, podla vybavy, a sklapanie spatnych sa da aj vypnut na diagnostike. Inak, rozmyslal som vypnut, aby sa casom neznicil motorcek na spetnych , totizto minuly tyzden som mal skutra dost nesikovne na stojane, ktory neskor samozrejme spadol na spetne zrkadlo , ktore sa zlomilo , a musel som ho objednat nove , 5000 sk :mad: , tak nechcem vediet kolko stoji na 407 mu, inak na skutri mam tiez elektricky sklapane spetne zrkadla, preto aj ta cena asi, ale na 407 me je elektricky sklapane, vyhrievane, a este aj nastavovanie samotneho zrkadla, no kablov a kablov :roker

Originál sklápěcí, el. seřiditelný stojí 8000,-Kč a druhovýroba cca 3900,-Kč.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak tak. Aj ja som sa na to pytal telefonicky na ich dvoch pracoviskach. Kolenny airbag je pre nich velkou prekazkou a vyvijat Zeder pre 407 nebudu lebo ich je oproti inym autam malo, ako su VW group. Ale napr. pre 6koveho Golfa, ktory ma v nejakej vybave aj kolenny airbag, je Zeder uz vyvijany alebo vyvinuty, lebo vedia, ze 6kovych Golfov bude jazdit vela. Proste nie je pre nich financne efektivne vyvijat Zeder pre nasich krasavcov. To je smola:(

Původně zaslal: petertn1

Nanamontuju ti to ked mas kolenny airbag. Uz som sa nedavno informoval. Jedine airbag von.

Původně zaslal: Zipík

http://www.zederlock.sk/

Navypadá to věru zle:mrk

[upravil dne 20.4.09 Zipík]

[upravil dne 20/4/09 petertn1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...