denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 respektive, tu je toho viac na 407 za zaujimave ceny: http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=407&operators=and&plustype=&submit=Vyhlada%C5%A5+! Citovat
Laďa Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: denoo ako ktora, podla vybavy, a sklapanie spatnych sa da aj vypnut na diagnostike. Inak, rozmyslal som vypnut, aby sa casom neznicil motorcek na spetnych , totizto minuly tyzden som mal skutra dost nesikovne na stojane, ktory neskor samozrejme spadol na spetne zrkadlo , ktore sa zlomilo , a musel som ho objednat nove , 5000 sk , tak nechcem vediet kolko stoji na 407 mu, inak na skutri mam tiez elektricky sklapane spetne zrkadla, preto aj ta cena asi, ale na 407 me je elektricky sklapane, vyhrievane, a este aj nastavovanie samotneho zrkadla, no kablov a kablov Originál sklápěcí, el. seřiditelný stojí 8000,-Kč a druhovýroba cca 3900,-Kč. Citovat
King81 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Tak tak. Aj ja som sa na to pytal telefonicky na ich dvoch pracoviskach. Kolenny airbag je pre nich velkou prekazkou a vyvijat Zeder pre 407 nebudu lebo ich je oproti inym autam malo, ako su VW group. Ale napr. pre 6koveho Golfa, ktory ma v nejakej vybave aj kolenny airbag, je Zeder uz vyvijany alebo vyvinuty, lebo vedia, ze 6kovych Golfov bude jazdit vela. Proste nie je pre nich financne efektivne vyvijat Zeder pre nasich krasavcov. To je smola:( Původně zaslal: petertn1 Nanamontuju ti to ked mas kolenny airbag. Uz som sa nedavno informoval. Jedine airbag von. Původně zaslal: Zipík http://www.zederlock.sk/ Navypadá to věru zle:mrk [upravil dne 20.4.09 Zipík] [upravil dne 20/4/09 petertn1] Citovat
hampl70 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 To Přema Zeder je novinka zabezpečení volantu.Montují to na Slovensku. Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Bohužel ne pro 407my s kolením airbagem Citovat
JonathanDavis Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 ja som do zederu volal a povedali mi ze do 407 zeder montujú len som sa neopýtal ci kolenný airbeg vyberú alebo ho nejako obídu zo začiatku ich vyberali a vymazali s PP Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.