Qcko Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No, tak to prislo uz aj na mna, platnicky aj kotuce pomaly dosluhuju, tak by ma niekto potesil odporucanim na kotuce pre 1.4 motor s ABS a k nim nejake paradne platnicky, ale zas v ramci rozumnych financnych moznosti:papa ...nasiel som uz kotuce par za 1750 Sk, ale nie su pre ABS (aj ked neviem aky tam je rozdiel) no a v platnickach sa nevyznam, tak kazda rada dobra:super ...jo a este, je to na predok:roker [upravil dne 11.3.2009 Qcko] Citovat
Geri007 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No ja budu kupovat znacku ATE - s vnitrnim chlazenim ( power disc maji i drazky ) + desky od te same znacky... Mame je vyzkousene na astre Gsi a brzdi moc hezky za rozumnou cenu. Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Koukni sem,třeba ti to pomůže ve výběru http://eshop.autobenex.cz/ Citovat
Qcko Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 Hmm, dobra stranka, ziatial som si vyhliadol tieto, ak je to cena za sadu, tak celkom slusna podla mna--> Platnicky: http://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/brzdovy-system/kotoucova-brzda/brzdova-desticka/?skt=8394.1.0&kTypCode=AT603978 Kotuce: http://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/brzdovy-system/kotoucova-brzda/brzdovy-kotouc/?skt=8394.1.0&kTypCode=AT520133 ...vyzeraju paradne, dokopy by to bolo za 190 eur:myslim...to je ako na sportak:roll...teda aspon podla mna:mad: ...a Valeo by ma vyslo na 100 eur:roll...hmm, len neviem co je to za znacku, mam pocit ze vacsina plastov v aute je Valeo, myslite ze by tie kotuce boli dobre? (vsak mam 1.4 motor, zas nejazdim rallye:papa)... [upravil dne 11.3.2009 Qcko] Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Určitě se ti někdo ozve,kdo má zkušenosti,já zatim ne,sem před rokem nechával měnit v servisu,ale jaký mi tam dali,to už teď nevim,ale věřim ,že dobrý Citovat
Geri007 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 vubec netusim, jak kvalitni dela Valeo kotouce, priznam se, ze jsem o nich nikdy nic neslysela.. predpokladam, ze jsou teda asi origo... Ja mela na aute feroda, a spokojenost taky. Kazdopadne bych si asi nekoupila na auto brzdy typu starline, lucas atd... co jsem slysela, tak hruza ... Kup nejakej stred mezi cenama - nic extra drahyho ani to nejlevnejsi a asi neudelas spatne. Citovat
Qcko Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 Vidim to tak, pozeral som po nete tie Valeo a su to vlastne tie \"origo\" peugeot, akurat ze tu stoja 60 eur a v Peugeote 160 eur:D (nech je im zem lahka:bacha)...a este som nemenil kotuce, sprvim to sam aj v garazi na zdvihaku??? (bubnove brzdy som uz menil, to je pohoda, ale kotuce som este nerozoberal:mad:)... Citovat
Geri007 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Qcko: no problem by to nemel byt.. sundas trmen - na peugeotu jsem je taky jeste nemenila, ale asi to bdue vesmes stejny.. sundas trmen - bude uchycen asi na 2 sroubech, nekam ho zavesis - pokud nechces menit i brzdovku - desky jsou vetsinou jisteni nejakejma sponkama, zavlackama bo necim takovym.. to uvidis.. a pak jen kotouc na sroubku bejva... ( snad jsem to popsala vicemene stejne ) , jak rikam na 306 jsem je dole jeste nemela... kdyztak me klidne nekdo opravte b to upresnete:-) Citovat
jan.tesarcik Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Hoj, nejake to tema zpatky jsem to resil na svoje auto, taky 1.4 55kW... Mrkni na to, zhruba 3 stranky zpet - Jake kotouce a desky - 306 break... Dal jsem komplet ATE a maximalni spokojenost, Powerdisc bys kupoval zbytecne, akorat zere desky.. Jak mi borci radili-staci zakladni ATE a vysledek je zaruceny-55kW neni nijak sileny vykon :-) [upravil dne 11/3/09 jan.tesarcik] Citovat
MatrixChose Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Všechno jsem měnil dneska. Kotouče - Starline - oboje za 2600,- Desky - I-CER = 1900,- To samý jsem měl na zelený, stihl jsem jenom 25 000 km a nic s nima nebylo. A to jsem kolikrát ze 180 km/h na nulu brzdil. Takže řeči typu starline ne neberu, protože něco od tý \"značky\" stojí za a něco naopak. Kotouče můžu prostě doporučit Citovat
purkmistr Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 a co tyhle kotouče, nevíte o tété značce něco? Myslím že to budou poláci. http://www.ikup.cz/item.php?id=516780&aukce=brzdovy-kotouc-citroen,-peugeot Citovat
purkmistr Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 nikde jsem o téhle značce naslyšel \"RACER\" http://www.ikup.cz/item.php?id=516780&aukce=brzdovy-kotouc-citroen,-peugeot Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Existuje ma Slovensku vobec nejaka stranka kde sa daju vybrat tieto veci??? Lebo ked dam do googlu nazov nejakych kotucov, nahodi to len plno for a klubov a ako vsetci pisu ze to je super, ale nikto nepovie odkial to ma:bacha...toz neviete nejake dobre \"zdroje\"? Citovat
jan.tesarcik Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Qcko Existuje ma Slovensku vobec nejaka stranka kde sa daju vybrat tieto veci??? Lebo ked dam do googlu nazov nejakych kotucov, nahodi to len plno for a klubov a ako vsetci pisu ze to je super, ale nikto nepovie odkial to ma:bacha...toz neviete nejake dobre \"zdroje\"? Zkus eshopy autobenex.cz, autokelly.cz. Jsou to sice Ceske shopy, ale 100% tam maji nejcasteji zadane polozky-z brzd napr. Ate, Ferodo, Brembo, atd. Nevim, jak postovne, ale myslim, ze to nejaka horentni suma nebude... My posilame zakaznikum zbozi (sportovni) za 250,- Kc. Presto se jim to mnohonadobne vyplati. Co u Vas v prepoctu 14.000,- u nas 10.000,- + to postovne reference slovenskych zakazniku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.