Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, tak to prislo uz aj na mna, platnicky aj kotuce pomaly dosluhuju, tak by ma niekto potesil odporucanim na kotuce pre 1.4 motor s ABS a k nim nejake paradne platnicky, ale zas v ramci rozumnych financnych moznosti:papa

...nasiel som uz kotuce par za 1750 Sk, ale nie su pre ABS (aj ked neviem aky tam je rozdiel) no a v platnickach sa nevyznam, tak kazda rada dobra:super

...jo a este, je to na predok:roker

[upravil dne 11.3.2009 Qcko]

Odesláno

No ja budu kupovat znacku ATE - s vnitrnim chlazenim ( power disc maji i drazky ) + desky od te same znacky... Mame je vyzkousene na astre Gsi a brzdi moc hezky za rozumnou cenu.

Odesláno

Hmm, dobra stranka, ziatial som si vyhliadol tieto, ak je to cena za sadu, tak celkom slusna podla mna-->

Platnicky:

http://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/brzdovy-system/kotoucova-brzda/brzdova-desticka/?skt=8394.1.0&kTypCode=AT603978

Kotuce:

http://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/brzdovy-system/kotoucova-brzda/brzdovy-kotouc/?skt=8394.1.0&kTypCode=AT520133

...vyzeraju paradne, dokopy by to bolo za 190 eur:myslim...to je ako na sportak:roll...teda aspon podla mna:mad:

...a Valeo by ma vyslo na 100 eur:roll...hmm, len neviem co je to za znacku, mam pocit ze vacsina plastov v aute je Valeo, myslite ze by tie kotuce boli dobre? (vsak mam 1.4 motor, zas nejazdim rallye:papa)...

[upravil dne 11.3.2009 Qcko]

Odesláno

Určitě se ti někdo ozve,kdo má zkušenosti,já zatim ne,sem před rokem nechával měnit v servisu,ale jaký mi tam dali,to už teď nevim,ale věřim ,že dobrý:)

Odesláno

vubec netusim, jak kvalitni dela Valeo kotouce, priznam se, ze jsem o nich nikdy nic neslysela.. predpokladam, ze jsou teda asi origo...

Ja mela na aute feroda, a spokojenost taky. Kazdopadne bych si asi nekoupila na auto brzdy typu starline, lucas atd... co jsem slysela, tak hruza ...

Kup nejakej stred mezi cenama - nic extra drahyho ani to nejlevnejsi a asi neudelas spatne.:)

Odesláno

Vidim to tak, pozeral som po nete tie Valeo a su to vlastne tie \"origo\" peugeot, akurat ze tu stoja 60 eur a v Peugeote 160 eur:D (nech je im zem lahka:bacha)...a este som nemenil kotuce, sprvim to sam aj v garazi na zdvihaku??? (bubnove brzdy som uz menil, to je pohoda, ale kotuce som este nerozoberal:mad:)...

Odesláno

Qcko: no problem by to nemel byt.. sundas trmen - na peugeotu jsem je taky jeste nemenila, ale asi to bdue vesmes stejny.. sundas trmen - bude uchycen asi na 2 sroubech, nekam ho zavesis - pokud nechces menit i brzdovku - desky jsou vetsinou jisteni nejakejma sponkama, zavlackama bo necim takovym.. to uvidis.. a pak jen kotouc na sroubku bejva... ( snad jsem to popsala vicemene stejne ) , jak rikam na 306 jsem je dole jeste nemela...

kdyztak me klidne nekdo opravte b to upresnete:-)

Odesláno

Hoj, nejake to tema zpatky jsem to resil na svoje auto, taky 1.4 55kW...

Mrkni na to, zhruba 3 stranky zpet - Jake kotouce a desky - 306 break...

Dal jsem komplet ATE a maximalni spokojenost, Powerdisc bys kupoval zbytecne, akorat zere desky.. Jak mi borci radili-staci zakladni ATE a vysledek je zaruceny-55kW neni nijak sileny vykon :-)

[upravil dne 11/3/09 jan.tesarcik]

Odesláno

Všechno jsem měnil dneska. Kotouče - Starline - oboje za 2600,- Desky - I-CER = 1900,- To samý jsem měl na zelený, stihl jsem jenom 25 000 km a nic s nima nebylo. A to jsem kolikrát ze 180 km/h na nulu brzdil. Takže řeči typu starline ne neberu, protože něco od tý \"značky\" stojí za :bacha a něco naopak. Kotouče můžu prostě doporučit :papa

Odesláno

Existuje ma Slovensku vobec nejaka stranka kde sa daju vybrat tieto veci??? Lebo ked dam do googlu nazov nejakych kotucov, nahodi to len plno for a klubov a ako vsetci pisu ze to je super, ale nikto nepovie odkial to ma:bacha...toz neviete nejake dobre \"zdroje\"?

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Existuje ma Slovensku vobec nejaka stranka kde sa daju vybrat tieto veci??? Lebo ked dam do googlu nazov nejakych kotucov, nahodi to len plno for a klubov a ako vsetci pisu ze to je super, ale nikto nepovie odkial to ma:bacha...toz neviete nejake dobre \"zdroje\"?

Zkus eshopy autobenex.cz, autokelly.cz. Jsou to sice Ceske shopy, ale 100% tam maji nejcasteji zadane polozky-z brzd napr. Ate, Ferodo, Brembo, atd. Nevim, jak postovne, ale myslim, ze to nejaka horentni suma nebude... My posilame zakaznikum zbozi (sportovni) za 250,- Kc. Presto se jim to mnohonadobne vyplati. Co u Vas v prepoctu 14.000,- u nas 10.000,- + to postovne reference slovenskych zakazniku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...