Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně :aut Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval :super

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně :aut Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval :super

ja mam holího 1.9 d a zatím vpohode

Odesláno

dzana.m: U HDiček to vim jistě, u Tvého motoru nevím, ale asi tam máš taky váhu vzduchu a věř že tý to opravdu nedělá dubře :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Tak tohle se mi moc nezdá. :myslim Pár lidí co ten filtr na HDi má znám a nikdy s tím neměl nikdo problém, alespoň co vím. :myslim

Odesláno

to nevym ale skusím to u kámoše nejak zmeřit a uvydím mam ho tam už skoro rok a chodí jak hodinky ale nechci se přít zas tomu tolik nerozumím

Odesláno

BoneDaddy: Ono to že váha vzduchu ukazuje nesmyly není tak úplně hned znát... Já měl po 20tis km s filtrem spotřebu jak tank :nevim a diagnostika to ukázala jasně. Jde o vlhkost která se přes ten propustnej filtr dostává až na váhu vzduchu a tím jí ničí, orig. filtr má jakýsi filc, který tam tu vlhkost nepustí :myslim

Odesláno

ja myslim,ze vlhkost by mel zadrzet aspon trosku ten olej,jak je filtr napusten. Spis bych rekl,ze normalni papirak toho propusti vice.

Odesláno

Schreek: Věř, že ve 405 1.9D opravdu váhu vzduchu nemá :). Jediná elektrika na tom motoru je ventil na naftu, žhaviče, čidlo teploty vody a tlaku oleje.

EDIT: Překlep

[upravil dne 11.3.2009 Tomhais]

Odesláno

hudy: Slyšel si někdy o oleji co pohlcuje vlhkost? Já myslím, že olej a voda se dosti nesnášej :roll Ještě jednou, origo filtr má ve spod filc, který právě tu vlhkost zadržuje...

Odesláno

ja prave slysel,ze naftak muze mit problemy, tak se ptam. Je to muj prvni ropak. I o chipu stale premyslim:myslim

[upravil dne 11/3/09 hudy]

Odesláno

To už bude comonrail vid? Tady u těch motorů bych se fakt sportovnímu filtru vyhnul, myslím, že to za to nestojí. Naopak chipu bych se nebál, to je jiná... :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

mam vlozku od KN do airboxu a nemuzu si stezovat, motor jde mnohem lepe do otacek, staci mu mene plynu na dosazeni cestovni rychlosti 90, a snizeni spotreby o 0,5l, drive sem jezdil za 8, ted jezdim za 7,0 - 7,5 a mam 406 s 1,8 16V

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...