hudy Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 jaky je vas nazor na sportovni filtr u diesela? ci zda ma nekdo zkusenosti? Spise myslim vymenu filtru v airboxu,bud KN nebo Green. Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Jde to poznat, motor jde trosku lip do otacek, rekl bych, ze tak nejak zlehka dycha... Citovat
hudy Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 prave jsem rozmyslel,zda poridit KN.U benzinu jsem ho mel vzdy, ale nevim jak to bere diesel. Citovat
dzana.m Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 je trošku živejší a hlučnejší ale ne o moc a ne spotřebe to není vydet zatím sem sním spokojenej;) Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval Citovat
dzana.m Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Schreek Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval ja mam holího 1.9 d a zatím vpohode Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 dzana.m: U HDiček to vim jistě, u Tvého motoru nevím, ale asi tam máš taky váhu vzduchu a věř že tý to opravdu nedělá dubře Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Schreek Měl jsem vložku do filtru od KN. Silnej placebo efekt, jede jak z praku, ale nepřidá Ti to ani koně Konkrétně u HDiček to dokonce spolehlivě zničí váhu vzduchu, stála mě už tahle sranda pěkných pár tisíc, takže bych o tom už ani neuvažoval Tak tohle se mi moc nezdá. Pár lidí co ten filtr na HDi má znám a nikdy s tím neměl nikdo problém, alespoň co vím. Citovat
dzana.m Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 to nevym ale skusím to u kámoše nejak zmeřit a uvydím mam ho tam už skoro rok a chodí jak hodinky ale nechci se přít zas tomu tolik nerozumím Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 BoneDaddy: Ono to že váha vzduchu ukazuje nesmyly není tak úplně hned znát... Já měl po 20tis km s filtrem spotřebu jak tank a diagnostika to ukázala jasně. Jde o vlhkost která se přes ten propustnej filtr dostává až na váhu vzduchu a tím jí ničí, orig. filtr má jakýsi filc, který tam tu vlhkost nepustí Citovat
hudy Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 ja myslim,ze vlhkost by mel zadrzet aspon trosku ten olej,jak je filtr napusten. Spis bych rekl,ze normalni papirak toho propusti vice. Citovat
Tomhais Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Schreek: Věř, že ve 405 1.9D opravdu váhu vzduchu nemá . Jediná elektrika na tom motoru je ventil na naftu, žhaviče, čidlo teploty vody a tlaku oleje. EDIT: Překlep [upravil dne 11.3.2009 Tomhais] Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 hudy: Slyšel si někdy o oleji co pohlcuje vlhkost? Já myslím, že olej a voda se dosti nesnášej Ještě jednou, origo filtr má ve spod filc, který právě tu vlhkost zadržuje... Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Tomhais: Nevrdím že ano, tyhle starý motory opravdu neznám, takže pardon za mystifikaci... Citovat
hudy Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 ja prave slysel,ze naftak muze mit problemy, tak se ptam. Je to muj prvni ropak. I o chipu stale premyslim:myslim [upravil dne 11/3/09 hudy] Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 hudy: A jakym ropáku se bavíme? O tý toyotě co máš v popisu? Citovat
Schreek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 To už bude comonrail vid? Tady u těch motorů bych se fakt sportovnímu filtru vyhnul, myslím, že to za to nestojí. Naopak chipu bych se nebál, to je jiná... Citovat
hudy Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 jj comonrail. no a chip,tak casem uvazuji o Bitpoweru co ma Prema Citovat
Gash Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 mam vlozku od KN do airboxu a nemuzu si stezovat, motor jde mnohem lepe do otacek, staci mu mene plynu na dosazeni cestovni rychlosti 90, a snizeni spotreby o 0,5l, drive sem jezdil za 8, ted jezdim za 7,0 - 7,5 a mam 406 s 1,8 16V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.