denoo Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 zdravim Vas, obzvlast premu kedze ma to same co som doviezol, je tam vsetko co sa dava do 407 , aj vratane rt3 navigacie , ale samozrejme su aj male chybicky , a preto by som potreboval poradit: Prva vec,svetilo mi defekt na lavom zadnom kolese, tak som dofukal, bolo tam iba 1,2 bar , dal som to na 2,3 , potom uz mi nesvietilo defekt, ale uz kotrolka nedostatocny tlak v pneumatikach - teda v tej lavej zadnej iba - je to obrazok ako keby rozsirene pismeno U a vnutri je vykricnik. Ale teraz neviem, preco mi stale svieti , sak 2,3 uz je dost, a preco stale pise ze je nedostatocny, tak to asi bude uz zly senzor na kole? ak hej, kolko vyjde? Druha vec: samozrejme vyhrievanie sedadiel, akosi nejde, co tam vlastne sa kazi ked to nejde? treba dat novu podusku? Tretia vec: nesvieti svetlo ked dam dole clonu na soferovej strane, tam sa menia ziarovky alebo to je vec kontaktu, poistky? A nesvieti ani jedna ziarovka na SPZ, neviete ako sa tam dostat na jej vymenu? Inak je to super voz,nic mu nechyba Dik Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Ahoj....1.- senzory tlaku jsou nastavené že pod 2,2 bar hlásí defekt......zkus tam ješte trošku dotlačit,mě hned po dofoukání a rozjetí všechno zhasne a už nic nesvítí.....senzor nový stojí ccda 2500 Kč a musí se spárovat s řídící jednotkou...ale první bych zkusil fakt ješte trošku dofoukat...... 2.- vyhřívaní sedaček....většinou odchází topný kabel v sedáku....a ŘJ ohřevu hlídá obvod i sedáku i opěradla a pokud není obvod u obou drátů tak nepustí proud nikde......neptej se radši kolik stojí origo nový sedák s topnou dečkou...(cca 30.000,- Kč) já to vyřešil viz vlákno o ohřevu sedaček..... 3.- nemám zkušenost ze světlem na stínítkách co by tam mohlo být špatné.....mě to vše funguje....jen zkus jestli nemusí být zaplý klíček či světla.....souvislosti ted z hlavy nevím..... 4.- SPZtky jo to je bolest .....já měnil žárovky u SPZ každý týden než jsem dal diody a mám klid.....vem háček a za průhledný kryt zatáhni a mělo by sklíčko vyskočit.....a nebo potom přes tapecir kufru...... Zdraví Přema...... Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Hod sem nějaké foto at můžeme s Kajvetem:papa trošku zaslintat......:D Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 sak dam neskor, auto som dal na stk , skusim to dofukat, keby to zhaslo nebolo by odveci, su tam tie original peugeot 17 ky elektony. Auto zacne dobre tahat od 2500 ot , mne na mojej uz id 2000ot, neviem preco je tam taky rozdiel. Auto ma svoju vahu a aj kola ked su velke. Co som isiel tak 200km/h islo, ale viac asi uz ee. este prehodit jazyk musim skusit z nemciny na anglinu. dufam zenedolamem ten kryt na tej spz ke Citovat
Hamin Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Tak to sem pak napiš, zda se ti podaří přehodit ten jazyk na EN. řeší se to tu ve vlákně \"Na co si dát pozor u 407\". Schválně, zda se ti to podaří. Já s tím jdu zítra do servisu, nerad bych si amatérsky při updatu RT3 radio s navi odpálil... Máš k auto SW cd ? Původně zaslal: denoo sak dam neskor, auto som dal na stk , skusim to dofukat, keby to zhaslo nebolo by odveci, su tam tie original peugeot 17 ky elektony. Auto zacne dobre tahat od 2500 ot , mne na mojej uz id 2000ot, neviem preco je tam taky rozdiel. Auto ma svoju vahu a aj kola ked su velke. Co som isiel tak 200km/h islo, ale viac asi uz ee. este prehodit jazyk musim skusit z nemciny na anglinu. dufam zenedolamem ten kryt na tej spz ke Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 hej mam original cd, ale mam aj najnovsi soft uz v aute 6.63 , ja nechcem prepalovat firmware rt3 ky, len zmenit jazyk Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 ja ked som to robil na mojom, viem ze sme aj prepalovali na novy soft , ale teraz len chcem jazyk zmenit, uz si kua nepamatam ako presne to jde Citovat
Hamin Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Jazyk jde změnit přes menu - personal parametres - a tam je pak vidět výběr mezi asi 8mi jazyky. Mezi nimi i English. To ale kdyz potvrdim, chce to SW cd. Nemam ale spravnou verzi... Nevim, mozna to jde prehodit nejak i bez CD... Citovat
kajvet Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Přema Hod sem nějaké foto at můžeme s Kajvetem:papa trošku zaslintat......:D slint,slint... dej foto a vítej mezi námi.. To máš světlý interiér jako Přema nebo tmavý jako já? Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 :P:P tak jsem pořád sám co má světlou ......Kajvete už máš konkurenci...já ne...:D:D Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 prema kolko ma tvoja sw kilogramov? Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo prema kolko ma tvoja sw kilogramov? 1720 kg prázdné...... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 denoo so starou 407 si spravil čo? Omrzelo ťa furt to opravovať? Citovat
kajvet Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo cierna koza A velkou 16:9 barevnou navigaci máš? A xenony? Jestli jo tak budu mít konkurenci velkou... Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 nie mam aj tu , praveze tuto idem predat tu platinium, ale inak omrzelo opravovat , ani nie, az na cerpadlo ktore som vymenil auto ide stale rovnako, dake male kraviny , ale inak ja som vcelku spokojny ako mi ide , co citam niektore problemy co tu maju ostatni, tak som rad prema, ako sa dostanem teda k tej ziarovke na spz , zadne plato na kufri treba dat dole, to je na cvokoch alebo ako? chcem skusit zmenu jazyka, nie novy soft , iba zmena jazyka, mam aj oriiginal cd, kua , je aj tuto riziko poskodit rt3 ? Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 sak som pisal ze tma je aj velka farebna navigacia a aj xenony su original tam. Clony su tam na zadnych oknach, co ja viem co , pamatove sedadla ele, Citovat
AnotherOne Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Akú cenu nahodíš na tú platinum? Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 375 000sk aj s prihlasenim, ale uz je v podstate predana. Nehavarovana,z prvej ruky,servis knizka,vsetko co ma byt , Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 a cd wexler este nevim kde tam je, je tam len akasiskrynka JBL v kufri Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.