Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dovoz 407 2,0hdi platinium SW cierna farba rok 2006

Recommended Posts

Odesláno

zdravim Vas, obzvlast premu :) kedze ma to same co som doviezol, je tam vsetko co sa dava do 407 , aj vratane rt3 navigacie , ale samozrejme su aj male chybicky , a preto by som potreboval poradit:

Prva vec,svetilo mi defekt na lavom zadnom kolese, tak som dofukal, bolo tam iba 1,2 bar , dal som to na 2,3 , potom uz mi nesvietilo defekt, ale uz kotrolka nedostatocny tlak v pneumatikach - teda v tej lavej zadnej iba - je to obrazok ako keby rozsirene pismeno U a vnutri je vykricnik. Ale teraz neviem, preco mi stale svieti , sak 2,3 uz je dost, a preco stale pise ze je nedostatocny, tak to asi bude uz zly senzor na kole? ak hej, kolko vyjde?

Druha vec: samozrejme vyhrievanie sedadiel, akosi nejde, co tam vlastne sa kazi ked to nejde? treba dat novu podusku?

Tretia vec: nesvieti svetlo ked dam dole clonu na soferovej strane, tam sa menia ziarovky alebo to je vec kontaktu, poistky?

A nesvieti ani jedna ziarovka na SPZ, neviete ako sa tam dostat na jej vymenu?

Inak je to super voz,nic mu nechyba

Dik

Odesláno

Ahoj....1.- senzory tlaku jsou nastavené že pod 2,2 bar hlásí defekt......zkus tam ješte trošku dotlačit,mě hned po dofoukání a rozjetí všechno zhasne a už nic nesvítí.....senzor nový stojí ccda 2500 Kč a musí se spárovat s řídící jednotkou...ale první bych zkusil fakt ješte trošku dofoukat......

2.- vyhřívaní sedaček....většinou odchází topný kabel v sedáku....a ŘJ ohřevu hlídá obvod i sedáku i opěradla a pokud není obvod u obou drátů tak nepustí proud nikde......neptej se radši kolik stojí origo nový sedák s topnou dečkou...(cca 30.000,- Kč) já to vyřešil viz vlákno o ohřevu sedaček.....

3.- nemám zkušenost ze světlem na stínítkách co by tam mohlo být špatné.....mě to vše funguje....jen zkus jestli nemusí být zaplý klíček či světla.....souvislosti ted z hlavy nevím.....

4.- SPZtky jo to je bolest .....já měnil žárovky u SPZ každý týden než jsem dal diody a mám klid.....vem háček a za průhledný kryt zatáhni a mělo by sklíčko vyskočit.....a nebo potom přes tapecir kufru......

Zdraví Přema......

Odesláno

sak dam neskor, auto som dal na stk , skusim to dofukat, keby to zhaslo nebolo by odveci, su tam tie original peugeot 17 ky elektony. Auto zacne dobre tahat od 2500 ot , mne na mojej uz id 2000ot, neviem preco je tam taky rozdiel. Auto ma svoju vahu a aj kola ked su velke. Co som isiel tak 200km/h islo, ale viac asi uz ee.

este prehodit jazyk musim skusit z nemciny na anglinu.

dufam zenedolamem ten kryt na tej spz ke :nevim

Odesláno

Tak to sem pak napiš, zda se ti podaří přehodit ten jazyk na EN. řeší se to tu ve vlákně \"Na co si dát pozor u 407\". Schválně, zda se ti to podaří. Já s tím jdu zítra do servisu, nerad bych si amatérsky při updatu RT3 radio s navi odpálil... Máš k auto SW cd ?

Původně zaslal: denoo

sak dam neskor, auto som dal na stk , skusim to dofukat, keby to zhaslo nebolo by odveci, su tam tie original peugeot 17 ky elektony. Auto zacne dobre tahat od 2500 ot , mne na mojej uz id 2000ot, neviem preco je tam taky rozdiel. Auto ma svoju vahu a aj kola ked su velke. Co som isiel tak 200km/h islo, ale viac asi uz ee.

este prehodit jazyk musim skusit z nemciny na anglinu.

dufam zenedolamem ten kryt na tej spz ke :nevim

Odesláno

Jazyk jde změnit přes menu - personal parametres - a tam je pak vidět výběr mezi asi 8mi jazyky. Mezi nimi i English. To ale kdyz potvrdim, chce to SW cd. Nemam ale spravnou verzi...

Nevim, mozna to jde prehodit nejak i bez CD...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Hod sem nějaké foto at můžeme s Kajvetem:papa trošku zaslintat......:D:D

:P slint,slint... dej foto a vítej mezi námi.. To máš světlý interiér jako Přema nebo tmavý jako já?:super

Odesláno

nie mam aj tu , praveze tuto idem predat tu platinium, ale inak omrzelo opravovat , ani nie, az na cerpadlo ktore som vymenil auto ide stale rovnako, dake male kraviny , ale inak ja som vcelku spokojny ako mi ide , co citam niektore problemy co tu maju ostatni, tak som rad :)

prema, ako sa dostanem teda k tej ziarovke na spz , zadne plato na kufri treba dat dole, to je na cvokoch alebo ako?

chcem skusit zmenu jazyka, nie novy soft , iba zmena jazyka, mam aj oriiginal cd, kua , je aj tuto riziko poskodit rt3 ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...