Demo Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 kdo z clenu PC ma Bernskeho Salasnickeho psa? Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jé to je Přemův Bóbika:aut:aut:D:D:D:D Já ti dám bobika........:bacha:bacha:bacha:aut:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Radek Hurvajz Jé to je Přemův Bóbika:aut:aut:D:D:D:D Já ti dám bobika........:bacha:bacha:bacha:aut:D:D Hurvajz už má kocoura.... Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK Hergot,kde a u koho já toho psa jenom viděl... Že by u mě..........?? [upravil dne 10-3-09 Přema] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 A neni tomu pejskovi ta cepka velka ? Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Radek Hurvajz Jé to je Přemův Bóbika:aut:aut:D:D:D:D Já ti dám bobika........:bacha:bacha:bacha:aut:D:D Hurvajz už má kocoura.... Asi s něho udělám garfielda......:aut:aut:aut:aut:aut:D Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 A neni tomu pejskovi ta cepka velka ? malinko.........:D:D:D velké auto , velká čepka....... [upravil dne 10-3-09 Přema] Citovat
Miss Scratch Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 bez poradne pneusky a projizdky v auti to proste nejde:super:o [upravil dne 11/3/09 Miss Scratch] [upravil dne 11/3/09 Miss Scratch] Citovat
Petra XSI Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Já jsem tady s Matějem docela provařená, ale je pravda, že spící fotku tu ještě nemá.....Normálně spí rozvalenej s vyhozenejma packama jako většina pejsků, ale taky si rád zaleze do skříně, pod postel a nebo tady do krabice od bot:) [upravil dne 12/3/09 Petra XSI] Citovat
Blizzard Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 tady je náš včerejší přírůstek do rodiny zhruba 5 vteřin před vytuhnutím Citovat
Petra XSI Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Blizzard tady je náš včerejší přírůstek do rodiny zhruba 5 vteřin před vytuhnutím Jééééé Vy už máte štěně, to je plyšáček:super Citovat
Blizzard Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Blizzard tady je náš včerejší přírůstek do rodiny zhruba 5 vteřin před vytuhnutím Jééééé Vy už máte štěně, to je plyšáček:super no, už nás má všechny vomotaný kolem tlapky fotit se dá víceméně jenom když spí jinak je to samá šmouha ještě jedna srovnávací: Citovat
Kdo Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: pavloucha já budu muset nechat uspat našeho psa ...,tak ho nechceme nechat trápit, Původně zaslal: pavloucha přišlo to ze dne na den,sakra Přesně vím, co myslíš. Teď v neděli 15.3. (i na den) to budou dva roky, co jsme se museli rozloučit s naším maltézáčkem Ginem. Měl ten den 15-té narozeniny, ráno jsme mu s blahopřáním třásli tlapkou a večer najednou..... No, rozhodnutí, jestli mu ulehčit v trápení, nebo ho \"sobecky\" mít ještě pár dní nebylo jednoduché i když už byl skoro slepý, neslyšel, ale pořád rozdával lásku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.