Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar chlapi,chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s výměnou řj motoru.jde o to,že se mi zablokovala tudíž ji zřejmě budu muset měnit,mám tam ted sagem.někde jsem vyčetl,že tam nemůžu dát jen tak ledajakou,nějaký čísla musí sedět atd.chtěl bych ji kupit na vrakáči,ale nevim jak jsou značené a rozdíli,poradte

Guest servisman
Odesláno

zavolej jim a mohli by ti poradit

Zabýváme se všestranně řídícími jednotkami. Poškodila se Vám ŘJ a servis Vám nabídnul novou ŘJ, avšak velice předraženou? Obraťte se na nás, vynasnažíme se Vám uvést ŘJ do původního stavu za méně než poloviční náklady a to rovněž SE ZÁRUKOU. Oprava ŘJ činí maximálně 7500Kč popřípadě můžeme vadnou ŘJ nahradit za ŘJ stejného typu s následným přehráním původních hodnot tzn. že stávající ŘJ má stejné parametry jako ŘJ původní. Ceny použitých ŘJ jsou v rozmezí od 2000Kč-10.000Kč, nových 2.500Kč-13.000Kč. Umíme vyřadit imobilizér z ŘJ za 4500Kč. Rovněž provádíme chip-tuning(optimalizace parametrů programu ŘJ takovým způsobem, aby došlo ke zvýšení výkonu a točivého momentu spolu se zachováním maximální možné životnosti motoru, emisních limitů a snížení spotřeby) Ceny: od 3 900Kč(1.9TDi 66 a 81kw) do 7 900Kč(obsahy 3,0 a větší), pouze však pro vozy s turbodmychadlem. Opravy jsou hotovy do 4 pracovních dnů. Na veškeré činnosti poskytujeme záruku, zasíláme i poštou, vystavíme daňový doklad, rádi Vám poradíme.

Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2417509.html

Inzerce z 10.3.2009, Opava (Moravskoslezský kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 1 Kč

auto leks +420 777 641 354

Odesláno

na odblokovani RJ Bosch mam kontakt v Jihlave ( cena myslim tech 2000Kc), jelikoz jsou jine kabelaze a i nektere senzory, nelze jednoduse zamenit RJ Bosch za RJ Sagem

nevim presne co mas za motor, to nepises, ale u 1.8 16V jsou RJ Bosch MP 5.1.1 ( cca do zacatku roku 97 ) pak se davaly Sagem SL96

u 2.0 16V byly taktez Bosch MP 5.1.1 a pak asi Bosch MP 5.2

Odesláno

mám tam sagem sl 96,1.8 16V r.v.98 určitě se nedají zaměnit to už vim ale když chci dát jinou řj sagem z vrakoviště tak prý si mám dát na něco pozor aby to nebyla jiná ale nevim na co

Odesláno

je mozne ze jsou jine typy RJ Sagem pro imobilizer s klavesnici a pro imobilizer s transponderem a cipem v klicku

dle katalogu ND jsou tri objednaci cisla pro RJ sagem

1929 WK do datum vyroby 1. cerven 1997

1929 WL datum vyroby od 2.cervna 1997 do 2.listopadu 1997 a

1938 63 od datumu vyroby 3.listopadu 1997

takhle vypada jednotka Sagem ktera byla vyrobena 29/4/1996

[upravil dne 10/3/09 Ferry]

[upravil dne 10/3/09 Ferry]

post-0-14109605207997_thumb.jpg

Odesláno

a jeste se da datum vyroby poznat podle jednoho kodu, je vyjehlickovan primo do obalu jednotky - je to ctyrcisli v cervenem ramecku, pro tvoje auto by melo mit miminalni hodnotu 7670 a vetsi

post-0-14109605208354_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

konečně jsem to našel:)tak bych se chtěl rozdělit o pár věcí ohledně řídící jednotky motoru.sháněl jsem novou (neboli teda z vrakoviště:D)bylo to docela dlouhé a na nervy.na vrakáčích jsem mohl mít kolem 8000kč,ale tu mi někdo vyfoukl,tak nakonec jsem sehnal nějaký borce z hradce králové který měli celý komplet(klíčky,zámky,sp.skřínku,imobil, a to nej.řid.jednotku motoru)kupil jsem to od nich za 1500!!!kč sám sem tomu nevěřil:cool: Dojel jsem a hned zapojil,funguje a mám z toho radost.Nekoukal jsem ani na žádné čísla na řid.jed.ůležité bylo aby byla SAGEM a PROGRAM 98-3.Zkušenost s vrakovišti:V holubicích u Brna bych si nekupil ani zrcátko,samozřejmě nechcu se někoho dotknout,ale chování a arogance,HRUZA!A v Kladně hned u OMV,je super borec,půjčil mi řídící jed.motoru,s tím že ji můžu do týdne vrátit a nebyl žádný problém vrátit chechtáky.:super mám teda zámky + klíč který ještě prodám.jinak dík moc hlavně FERRYMU:super

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, mam P306 1.8i 16V, Sagem

po letech bez problemu nejde z niceho nic nastartovat a mistni \"technici\" nevi jak dale

diagnostikou se dostanou do jednotky ABS apod, ale do motorove ne.

Jak tedy postupovat dal a kde a za kolik shanet novou jednotku?

dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...