Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau,koupil sem si peugeot 6,5 2,5 td a panel klimatizace vubec na nic nereaguje a misto regulace vetraku je tam vytazenej vypinac na jednu rychlost.a chybi tam pojistka,kterou kdyz tam dam tak se pravo vepredu spusti nejakej kompresor co bezi porad a motor nejde vypnout...vubec netusim co s tim:myslim

Odesláno

Tu niekde na fore, na dalsich strankach bol podobny problem, skus tam pozriet.

Aj ja co som pocul ze sa pokazilo ovladanie klimy tak uz to ani nemalo cenu opravovat.

Pripadne zohnat z nejakeho vrakoviska taku istu a vymenit

:roker

Odesláno

máš tam manuálnu klímu ???

btw, ten kompresor, čo spomínaš je práve ventilátor klímy a je umiestnený za príručným odkladacím priestorom pred spolujazdcom - čiže \"vpravo vpredu\".

Nasávanie tohto ventilátora klimatizácie je v celku riešené, aspoň podľa mňa, nie najvhodnejšie. Ak pod kapotou odmontuješ (z predného pohľadu) ľavý plastový kryt pod sklom. Teda ten kryt, v ktorom je ústie nalievacieho otvoru kvapaliny ostrekovača. ...narazíš na plastovú mriežku nasávania klimatizácie, večne zanesenú všakovakým bordelom, čo práve spôsobuje najväčšie problémy.

Vrátim sa ale k tomu \"jednorýchlostnému\" vypínaču. Ak tam je, a funguje, buď v podstate rád. Aspoň vieš, že klímu môžeš spustiť, jej regulácia už zasa až taký problém nie je.

Horšie by bolo, ak by regulácia fungovala, ale spustiť by ju nešlo.

Máš teraz v podstate tri možnosti.

1.) skontaktuješ bývalého majiteľa a budeš vyzvedať podrobnosti ohľadom jeho \"úžastných\" úprav klimatizácie (lebo niečo ho len viedlo k vyvedeniu \"nezmyselného\" vypínača

2.) zreguluješ si ventilátor ty sám cez ten \"vypínačový\" výstup, čo zrejme nezaberie veľa času ani financií

3.) obehneš vrakoviská v okolí, úplnou náhodou narazíš na totožný model, odmontuješ z neho ovládanie klímy, namontuješ na tvoj a ono to bude fungovať (úspešnosť tejto varianty odhadujem však na nula celá nič percenta)

Odesláno

No prez ten vypinac by mi to nevadilo,jen je problem ze nemuzu nastvavit kam to ma foukat,protoze na ty tlacitka to nereaguje.Dalsi problem je ze nejde nastvavit teplota vzduchu.Pak taky nevim jak mam vyndat ten panel klimy.

Jo a s tim kompresorem,nemyslim vetrak na topeni pod tim plastem,ale pred motorem na spolujezdcove strane jakoby dole za svetlem se ozyva neco co ma zvuk jako kompresor a jak uz sem rikal nevypne se to a motor nejde vypnout.

s tim majitelem je problem,protoze to zdedila manzelka a on je mrtvej takze se nic nedozvim...

kolik stoji takovej panel klimy?diky za odpoved

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...