Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Nevíte někdo prosim jak na display u 206? Vůbec nesvítí, žádná reakce, nefungoval už když jsem ho koupila, prý je to tím, že je měněno rádio, ale jak jsem zjistila, tak to s tím nemá nic společného. Je to ten starší typ, mělo by to ukazovat hodiny, teplotu, nic víc. Zkoušela jsem pojistky, ty jsou OK, pak prý jestli není špatná žárovka, ale když jsem to rozdělala, tak je to v takové bílé krabičce a nevím, jestli do toho mám vrtat nebo ne. Abych to pak dala někdy dohromady . Díky za pomoc. Citovat
Jirkasss Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ...já koupil P206 asi před měsícem a také nesvítil, nezbylo než koupit jiný. Citovat
Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 A kde se dá prosím sehnat případně jak se pohybuje cena? Citovat
Jirkasss Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 to se podrž, nový stojí 7500 Kč u Peugeota ...já sehnal starší, ale to je dost velký problém, je to velmi nedostatkové zboží a také jich je hodně druhů. Citovat
Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Teda no fuj . No nic, zkusim jestli to nebude tou žárovkou a jinak tam asi nalepim nějaký přídavný display . Citovat
P607Olda Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ještě vydrž s kupováním. Nejezdíš někdy sem do Zábřeha? Vrakáč je taky u Olomouce, ale tam jsou neochotní. Ochotný vrakáč je u Kadaně, tel. 775 993 998 Citovat
P607Olda Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Asi by to chtělo zkusit voltmetrem, jestli má vůbec šťávu. Citovat
Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 No, do Zábřeha moc neee, u OL myslíš v Bystročicích, ne? Tam je to fakt hrůza, už jsem měla tu čest. No, nový určitě kupovat nebudu, to se radši naučím nosit hodinky a na kapotu přilepím teploměr . Ale každopádně díky za to číslo . No spíš si myslim, že bude fakt v háji, ani to na mě neblikne , asi to zkusim hodit někam na servis, ať se teda mrknou, jestli žije nebo ne a podle toho se zařídím. No, každopádně naděje umírá poslední, třeba je v tom nějaká prkotina. Citovat
carter Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 displej tam mas asi typA, ak by si zhanala novy, tak by si sa mohla popozerat po B-ckovom. aky mas rok vyroby? ak po oktobri 2001, tak by ti tam siel aj ten B-ckovy a mala by si aj palubny sedi tam aj displej z 307, nemusi byt len z 206. Citovat
Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Mám rok výroby 99, to by tam fakt šel i Bčkový, jo? A není to nějaké složitější s propojováním? Zase se mi do toho nechce vrazit \"majlant\". Ale tak špatné by to nebylo . Citovat
Martinka.71 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Jsem slepá, blbě jsem si to přečetla, takže tam nepůjde, když mám 99. Citovat
carter Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ale ten A-ckovy zozenies myslim rychlejsie ako B-ckovy. Vela ludom co si to prehadzuju, im tie A-ckove ostavaju, cize je tu vacsia sanca ho niekde zohnat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.