Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo prosim jak na display u 206? Vůbec nesvítí, žádná reakce, nefungoval už když jsem ho koupila, prý je to tím, že je měněno rádio, ale jak jsem zjistila, tak to s tím nemá nic společného. Je to ten starší typ, mělo by to ukazovat hodiny, teplotu, nic víc. Zkoušela jsem pojistky, ty jsou OK, pak prý jestli není špatná žárovka, ale když jsem to rozdělala, tak je to v takové bílé krabičce a nevím, jestli do toho mám vrtat nebo ne. Abych to pak dala někdy dohromady :D. Díky za pomoc.

Odesláno

to se podrž, nový stojí 7500 Kč u Peugeota

...já sehnal starší, ale to je dost velký problém, je to velmi nedostatkové zboží a také jich je hodně druhů.

Odesláno

No, do Zábřeha moc neee, u OL myslíš v Bystročicích, ne? Tam je to fakt hrůza, už jsem měla tu čest. No, nový určitě kupovat nebudu, to se radši naučím nosit hodinky a na kapotu přilepím teploměr :D. Ale každopádně díky za to číslo :). No spíš si myslim, že bude fakt v háji, ani to na mě neblikne :bojim, asi to zkusim hodit někam na servis, ať se teda mrknou, jestli žije nebo ne a podle toho se zařídím. No, každopádně naděje umírá poslední, třeba je v tom nějaká prkotina.

Odesláno

displej tam mas asi typA, ak by si zhanala novy, tak by si sa mohla popozerat po B-ckovom. aky mas rok vyroby? ak po oktobri 2001, tak by ti tam siel aj ten B-ckovy a mala by si aj palubny ;) sedi tam aj displej z 307, nemusi byt len z 206.

Odesláno

Mám rok výroby 99, to by tam fakt šel i Bčkový, jo? A není to nějaké složitější s propojováním? Zase se mi do toho nechce vrazit \"majlant\". Ale tak špatné by to nebylo :cool:.

Odesláno

Ale ten A-ckovy zozenies myslim rychlejsie ako B-ckovy. Vela ludom co si to prehadzuju, im tie A-ckove ostavaju, cize je tu vacsia sanca ho niekde zohnat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...