kveton Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ahojte, koukám po světlech denního svícení na náše nový auto a vybral jsem dvoje. http://www.compass.cz/zobraz.php?co=xtune-434 http://www.compass.cz/zobraz.php?co=xtune-490 Nemáte někdo s nima zkušenosti? Jaký bych měl vybrat? Ještě dodám, že homologaci mají obě dvě Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 No konretne s tech dvou si myslim ze to je vcelku jedno. Ty prve maji iny dizajn, a pravdepodobne trocha lepe sviti, maji vetsi spotrebu o 1.8 W na jednu zarovku. Druhe se mi vic liby dizajnove... Uchyceni, funkci a podobne maju rovnake. Ja bych asi vybral levnejsi, zalezi na tobe... Citovat
Fakir Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Hlavně to prosím tě pořádně zapoj, abys pak na silnici nebyl za blbce. Poslední dobou kvetu z borců, kteří si sice iniciativně pořídili denní světla a jsou to buď nějaký tuzingový bludičky, co jsou ve dne sotva vidět (obyč. LEDky namísto Luxeonek), nebo to sice vidět je, ale je to blbě zapojený a svítí to i s potkávacími světly, což v noci všichni protijedoucí náležitě ocení. Z těchhle dvou bych vybíral asi ty první, nicméně to asi vyjde nastejno. Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Trochu jsem váhal, ale nakonec jsem vybral ty druhý, funkčně stejný akorát maj přepínací relé v sobě a nemusej se nikde uchycovat zvlášť. Homologovaný jsou obě dvě, takže by to bludičky neměli bejt a zapojim to jak to má být. S potkávačkama se DLR vypnou! Vše chci mít dle předpisů aby nebyl problém. Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: kveton Trochu jsem váhal, ale nakonec jsem vybral ty druhý, funkčně stejný akorát maj přepínací relé v sobě a nemusej se nikde uchycovat zvlášť. Homologovaný jsou obě dvě, takže by to bludičky neměli bejt a zapojim to jak to má být. S potkávačkama se DLR vypnou! Vše chci mít dle předpisů aby nebyl problém. prosím tě a jaká byla cenovka ?? tu jsem tam nikde neviděl a ty druhý jsou moc hezký... díky Citovat
bigicek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 To je velkoobchod, tam nenakoupíš - musíš najít nějakej eshop, kam dodávají. Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Objednal jsem je na aukru za 1600, ale ten člověk má obchod v Brně. Jinak je ještě má za necelých 1800 v Praze, jméno nepamatuju Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: kveton Objednal jsem je na aukru za 1600, ale ten člověk má obchod v Brně. Jinak je ještě má za necelých 1800 v Praze, jméno nepamatuju ok díky za info... cenovka myslím dobrá,jenže teď musím pořešit čelní sklo a upadl mi ten šulín resp.uhnil na posledním díle výfuku,co je úúplně na konci takže samé radosti.... Citovat
Y2K Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: kveton S potkávačkama se DLR vypnou! To by asi mne boli na nic ked mne stale svietia stretavacky Citovat
kveton Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: kveton S potkávačkama se DLR vypnou! To by asi mne boli na nic ked mne stale svietia stretavacky Právě, potkávačky svítěj teď asi každýmu, deňáky jsou od toho, aby svítit nemuseli Citovat
hudy Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni,ze. Jedine nechat deaktivovat-) Jinak ty druhy se mi libi,jak velikost, tak i tvar. Btw.ty prvni jsem mel na P307 a jsou videt nadherne,daleko lepe nez potkavaci svetla! samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel! [upravil dne 10/3/09 hudy] Citovat
kveton Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: hudy to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni,ze. Jedine nechat deaktivovat-) Jinak ty druhy se mi libi,jak velikost, tak i tvar. Btw.ty druhy jsem mel na P307 a jsou videt nadherne,daleko lepe nez potkavaci svetla! samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel! Tys je měl? To jsem rád, že mi někdo potvrdil, že svítěj dobře, snad je o víkendu namontuju Citovat
Fakir Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: hudy samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel! To je zvláštní. Parkovačky svítí vždy s potkávačkami... Citovat
kveton Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 to jo, zapojuje se to tak, že jakmile se rozsvítěj parkovačky, tak zhasnou deňáky Citovat
hudy Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 presne takhle jsem to myslel!! kdyz zhasnes svetla,hned se rozsviti denaky.A kdyz jen cvaknes na parkovacky,denaky zhasnou! jinak jak sviti ty prvni viz.muj profil.-) [upravil dne 10/3/09 hudy] Citovat
Fakir Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Jo takhle, tak to jo. Pardon, chyba na mém přijímači. Citovat
buml Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: kveton to jo, zapojuje se to tak, že jakmile se rozsvítěj parkovačky, tak zhasnou deňáky presne jak pises, pri zapnuti parkovace a tim padem vsech dalsich svetel se denni musi automaticky vypnout. koukni prosim na 406, mam blbej pocit, ze vypinaci stavu sem vzal z potkavacek a ne z parkovacek:mad: a co se vyberu tyce, rekl bych ze je to spis o tom ktery se ti na auto hodej, ja na moje koupil ty Mycarry (5LED) a svitej velmi dobre:super [upravil dne 10/3/09 buml] Citovat
kveton Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 Myslim, že jsou zapojený na parkovačky Mě se na těch, co jsem vybraj já, líbí, že nemaj ty ballasty, všechny věci maj už v tom světle. Nemusim tedy nic nikam přidělávat, jen světla a kabely. Citovat
buml Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 jo se stabilizatorama je problem, ja je tou jejich oboustrankou nalepil zezadu na svetlo a samo uz se mi houpou na dratech:( alespon, ze nemusim mit relatko, za to ma Skoda u me velky+ Citovat
Y2K Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: hudy to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni [upravil dne 10/3/09 hudy] No jo...presne to mam. Proste otocim klucikom a hned mi svetla svietia. Proste vzdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.