Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No konretne s tech dvou si myslim ze to je vcelku jedno.

Ty prve maji iny dizajn, a pravdepodobne trocha lepe sviti, maji vetsi spotrebu o 1.8 W na jednu zarovku.

Druhe se mi vic liby dizajnove... Uchyceni, funkci a podobne maju rovnake. Ja bych asi vybral levnejsi, zalezi na tobe...

Odesláno

Hlavně to prosím tě pořádně zapoj, abys pak na silnici nebyl za blbce. Poslední dobou kvetu z borců, kteří si sice iniciativně pořídili denní světla a jsou to buď nějaký tuzingový bludičky, co jsou ve dne sotva vidět (obyč. LEDky namísto Luxeonek), nebo to sice vidět je, ale je to blbě zapojený a svítí to i s potkávacími světly, což v noci všichni protijedoucí náležitě ocení. Z těchhle dvou bych vybíral asi ty první, nicméně to asi vyjde nastejno.

Odesláno

Trochu jsem váhal, ale nakonec jsem vybral ty druhý, funkčně stejný akorát maj přepínací relé v sobě a nemusej se nikde uchycovat zvlášť.

Homologovaný jsou obě dvě, takže by to bludičky neměli bejt a zapojim to jak to má být. S potkávačkama se DLR vypnou!

Vše chci mít dle předpisů aby nebyl problém.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Trochu jsem váhal, ale nakonec jsem vybral ty druhý, funkčně stejný akorát maj přepínací relé v sobě a nemusej se nikde uchycovat zvlášť.

Homologovaný jsou obě dvě, takže by to bludičky neměli bejt a zapojim to jak to má být. S potkávačkama se DLR vypnou!

Vše chci mít dle předpisů aby nebyl problém.

prosím tě a jaká byla cenovka ?? tu jsem tam nikde neviděl a ty druhý jsou moc hezký... díky

Odesláno

Objednal jsem je na aukru za 1600, ale ten člověk má obchod v Brně. Jinak je ještě má za necelých 1800 v Praze, jméno nepamatuju

ok díky za info... cenovka myslím dobrá,jenže teď musím pořešit čelní sklo a upadl mi ten šulín resp.uhnil na posledním díle výfuku,co je úúplně na konci takže samé radosti....

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

S potkávačkama se DLR vypnou!

:xvul

To by asi mne boli na nic ked mne stale svietia stretavacky :D

Právě, potkávačky svítěj teď asi každýmu, deňáky jsou od toho, aby svítit nemuseli

Odesláno

to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni,ze. Jedine nechat deaktivovat-) Jinak ty druhy se mi libi,jak velikost, tak i tvar. Btw.ty prvni jsem mel na P307 a jsou videt nadherne,daleko lepe nez potkavaci svetla! samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel!

[upravil dne 10/3/09 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni,ze. Jedine nechat deaktivovat-) Jinak ty druhy se mi libi,jak velikost, tak i tvar. Btw.ty druhy jsem mel na P307 a jsou videt nadherne,daleko lepe nez potkavaci svetla! samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel!

Tys je měl? To jsem rád, že mi někdo potvrdil, že svítěj dobře, snad je o víkendu namontuju

Odesláno

samozrejme byly zapojeny na parkovacky,takze hned zhasly po rozsviceni klasickych svetel!

To je zvláštní. Parkovačky svítí vždy s potkávačkami... :myslim

Odesláno

presne takhle jsem to myslel!! kdyz zhasnes svetla,hned se rozsviti denaky.A kdyz jen cvaknes na parkovacky,denaky zhasnou! jinak jak sviti ty prvni viz.muj profil.-)

post-0-14109605202434_thumb.jpeg

Odesláno

to jo, zapojuje se to tak, že jakmile se rozsvítěj parkovačky, tak zhasnou deňáky

presne jak pises, pri zapnuti parkovace a tim padem vsech dalsich svetel se denni musi automaticky vypnout.

koukni prosim na 406, mam blbej pocit, ze vypinaci stavu sem vzal z potkavacek a ne z parkovacek:mad:

a co se vyberu tyce, rekl bych ze je to spis o tom ktery se ti na auto hodej, ja na moje koupil ty Mycarry (5LED) a svitej velmi dobre:super

[upravil dne 10/3/09 buml]

Odesláno

Myslim, že jsou zapojený na parkovačky

Mě se na těch, co jsem vybraj já, líbí, že nemaj ty ballasty, všechny věci maj už v tom světle. Nemusim tedy nic nikam přidělávat, jen světla a kabely.

Odesláno

jo se stabilizatorama je problem, ja je tou jejich oboustrankou nalepil zezadu na svetlo a samo uz se mi houpou na dratech:( alespon, ze nemusim mit relatko, za to ma Skoda u me velky+

Odesláno

to budes mit zrejme aktivovany denni sviceni

No jo...presne to mam.

Proste otocim klucikom a hned mi svetla svietia.

Proste vzdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...