Jindras Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Při zapnutém motoru-volnoběh je slyšet cvakání-či podobné zvuky-při prvním ohledání problému to vypadá na místo kolem řemenu alternátoru-kladka?Řemen je měněný před 12000 Km-nejobyčejnější starline za 150 Kč,na napínací kladce je černý proužek atd.-možná to je normál nevím... Citovat
kokylaka Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Mám podobný problém,od výměny rozvodů a klín.řemenů+kladka,předtím to bylo ok. Citovat
purkmistr Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 mě to dělalo taky, tak se reklamovala napínací kladka, ale po namontování nové to dělalo znovu. Pak sem to dal jinému mechovi na servis a prý byl přepnutý řemen. Od té doby v poho, nalítáno 30 tis. [upravil dne 20/3/09 purkmistr] Citovat
Jindras Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Pokud někdo ví jak to správně nastavit-napnutí řemenu-u 1.9 D,tak napište-mě se napnutý nezdá běžnou kontrolou,ale nejbližšíí příčina jde od toho řemene,někdy při startu je sllyšet drobné pískání-vrčení... Citovat
Jindras Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 V neděli jsem povolil napínací kladku,znova stáhl-zatím to nepiští při startu či to nedělá hluky-nevím jestli to přepnuté,ale problém zatím vyřešen... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.