purkmistr Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Včera mi přestal fungovat ventilátor a tak sem po dnešním proměření zjistil že mě nefunguje tato věcička. Nevím jestli je to tepelná pojistka? jde to opravit? Nebo nemá někdo za dobrej peníz? [upravil dne 8/3/09 purkmistr] Citovat
purkmistr Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 nebo jde to nějak obejít či propojit? napřímo totiž ventylátor funguje. Citovat
jofo Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Napriamo funguje, ale nefunguje regulacia otacok. Kup novy. Myslim ze to nestoji az taky peniaz. A sis i isty ze je problem v tom regulatore? Moze byt vadny motor, prepinac rychlosti, opaleny kontakt na konektoroch, atd. Citovat
purkmistr Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Nový stojí 120 euro (3360,-) - to je cena v peugeotě. Vše jsem přeměřil a na konektor u ventilátoru jde +12V i +reguklace a kostra. Motorek jede i na 12V i na regulaci z konektoru ale přez tu kostku to nejde - tedy ztoho vycházím že je špatná Citovat
BOSSCZ Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 mám doma kompletní z bouračky na 306 tak kdyby jsi měl zájem můžeme se nějak domluvit:) Citovat
purkmistr Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 tak sem ho rozchodil a doufám že nadlouho :-) Citovat
jofo Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Ale napis v com bol problem. To ze si to rozchodil je super a gratulujem, ale ten co bude mat taky isty problem bude z toho vediet prd. Citovat
igor.sk Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Dúfam, že sa nenecháš dlho prosiť. [upravil dne 8/3/09 igor.sk] Citovat
purkmistr Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 nebojte, lepil jsem ještě odtokovou hadičku u spodního plastu ventilátoru kterou sem nechtěně ulomil Třikrát sem to proměřil a nic, proto sem to odepsal ale nakonec sem to naposled zkusil. Vyčistil a vysušil sem to (byl tam prach a voda asi ještě pozůstatky sněhu) ikdyž je to zalité plastem asi tam něco bylo. Nasadil a hurá, točilo se to jak má sice to nechápu, ale hlavně že to jede. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.