Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mi přestal fungovat ventilátor a tak sem po dnešním proměření zjistil že mě nefunguje tato věcička. Nevím jestli je to tepelná pojistka? jde to opravit? Nebo nemá někdo za dobrej peníz?

[upravil dne 8/3/09 purkmistr]

post-0-14109605121446_thumb.jpg

Odesláno

Napriamo funguje, ale nefunguje regulacia otacok. Kup novy. Myslim ze to nestoji az taky peniaz. A sis i isty ze je problem v tom regulatore? Moze byt vadny motor, prepinac rychlosti, opaleny kontakt na konektoroch, atd.

Odesláno

Nový stojí 120 euro (3360,-) - to je cena v peugeotě. Vše jsem přeměřil a na konektor u ventilátoru jde +12V i +reguklace a kostra. Motorek jede i na 12V i na regulaci z konektoru ale přez tu kostku to nejde - tedy ztoho vycházím že je špatná

Odesláno

nebojte, lepil jsem ještě odtokovou hadičku u spodního plastu ventilátoru kterou sem nechtěně ulomil :grr Třikrát sem to proměřil a nic, proto sem to odepsal ale nakonec sem to naposled zkusil. Vyčistil a vysušil sem to (byl tam prach a voda asi ještě pozůstatky sněhu) ikdyž je to zalité plastem asi tam něco bylo. Nasadil a hurá, točilo se to jak má:D sice to nechápu, ale hlavně že to jede.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...