Solim1 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Počkaj ešte cca 5mesiacov a predám Ti. Citovat
peugeot 306 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Tak se nám to zde pěkné rozjíždí. Je to moje první velká investice a rozhoduji se mezi FOCUSEM 05 výš a 307. Focus stačí v krátké verzi 307 taky ,ale SW je srdcovka.Vím ,že se to zde pořád omýlá dokola, ale je fakt nějaká závažnost na co si dát při koupi pozor?. Někde sem četl ,že ty 1,6 sou až moc choulostivé na naftu. Si myslím , že průběžným přidáváním aditiv by mělo bejt vše v pořádku. Byl by to muj 3 diesel předtím 306 TD a ted AX1,4 D a to sou držáci. Nyní mě každý straší tak kde je pravda na co si dát pozor. Budu mít sebou karosáře i mechanika. Díky za odpovědi... Citovat
toro Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 to peugeot 306: Jdi na srdcovku, jezdím jak focuse, tak 307 v naftě a každé auto má svoje. Když se k tomu trochu chováš, tak problémy nejsou. Citovat
peugeot 306 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 No pokud se mi nečekaně zvedne cenový strop Půjdu do golfa V . Protože si neumím pomoct ted sedám do těch aut a celkově mi prostě golf přijde takový hutnější propracovaný mám z nej pocit jako z velkeho vozu kdežto 307 je co se týče interieru trochu nudná a jednoduchá Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Golf V :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
nikol Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 No pokud se mi nečekaně zvedne cenový strop Půjdu do golfa V . Protože si neumím pomoct ted sedám do těch aut a celkově mi prostě golf přijde takový hutnější propracovaný mám z nej pocit jako z velkeho vozu kdežto 307 je co se týče interieru trochu nudná a jednoduchá Zdarec,ja jsem vlastnil Golfa V řady 1,6 benzín.A nemužu na to auto řict špatne slovo,no tekl chladič pokud si pamatuji.Jinač jízda suprova,spotřeba taky.Interier propracovany a dilensky na špici:potlesk je to vlastně němec VV. No a pak se nam narodila holčička,nedavno rok:super a musel jsem se podivat po nějakem rodinem voze. Peugeot mě zaujal hned na prvni pohled,sice to dilenske sprcovani neni tak precizni(pokud nejsi putka tak:super splni sve učely) ale je prostorne,ma spoustu přihradek.At sedačky posunu kam chci,takje ve všech směrech dostatek mista.Děti když sedi vzadu,tak si vyklopy stolečky co maji přední sedadla,prostředni sedačku sklopím a maji místo na pití a hrajou si spolu.MAlem bych zapomněl,odkryju střechu at maji dostatek sluneční zaře:D A takhle nějak cestujeme. Mam motor 2.0 hdi 66Kw najeto 102000 tkm.Oprava,jen rozvody a přední kotouče. No prostě si to auto uživame,jsou auta lepši,ale i horši. Jak píšeš,je to zaležitost srdce a štěsti na dane auto. Držim palce at nepřebereš a pak dej vědět:papa Citovat
peugeot 306 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 no tak jsem dneska prošel jeden baar z úvodu abecedy a cenově to vychází pro peugeot jelikož kde golf začíná tak je sw už v solidní výbavě. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Sorry, neda mi to, ale 307 ze ma nudnejsi interier oproti golfu ? Ja nevim ale nemas oci ? Ci mozna vec vkusu, ale FABIA, ROOMSTER, OCTAVIA, GOLF, POLO to vsetko mi prijdou uplne fadni interieri, uplne hlupe rozlozenie, nic... Dizajnovo teda urcite nie A sedet ? Myslim ze golfovi sedacky a samotny posed sou daleko za posedem a sedackama v 307 cke... tam je to svezenicko paradni... Citovat
Láďa83 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Zdarec, absolutní souhlas. Interiér 307 mi připadá velice nadčasový a zajímavý, v žádném případě nudný. Než jsem kupoval svoji 307, prošel jsem toho hodně a také jsem uvažoval o Golfu. Jakmile jsem ale sednul do 307, věděl jsem, že je to ono. Prostě srdcová záležitost. Pokud se budeš věnovat běžné údržbě a nebudeš auto zanedbávat, budeš spokojen jako já. Citovat
Otan Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Tak se nám to zde pěkné rozjíždí. Je to moje první velká investice a rozhoduji se mezi FOCUSEM 05 výš a 307. Focus stačí v krátké verzi 307 taky ,ale SW je srdcovka.Vím ,že se to zde pořád omýlá dokola, ale je fakt nějaká závažnost na co si dát při koupi pozor?. Někde sem četl ,že ty 1,6 sou až moc choulostivé na naftu. Si myslím , že průběžným přidáváním aditiv by mělo bejt vše v pořádku. Byl by to muj 3 diesel předtím 306 TD a ted AX1,4 D a to sou držáci. Nyní mě každý straší tak kde je pravda na co si dát pozor. Budu mít sebou karosáře i mechanika. Díky za odpovědi... Je nutné přidávat aditiva do nafty? To se provoz \"trochu\" podraží. Citovat
peugeot 306 Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Tak stále nic . Prochozené další 3 bazary a auta v mizernm stavu . Jako pokud mi někdo tvrdí že auto je v a1 stavu projdem to s mechošem a moj známým co vozí auta přijdem na dvouhmotnostní setrvák že pomalu odchází což je klasika a zadní brzdové kotouče i s naboji zrale na vymenu + gumy sem rázem na 25 tácech za díly... Citovat
Guest foto1977 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Láďa83 Zdarec, absolutní souhlas. Interiér 307 mi připadá velice nadčasový a zajímavý.... Přesně tak, hlavně ta přístrojová deska je famózní, skoro všichni co mi do 307 nakoukli hned s úžasem obdivovali ty nádherné budíky Citovat
hudy Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: peugeot 306 Tak se nám to zde pěkné rozjíždí. Je to moje první velká investice a rozhoduji se mezi FOCUSEM 05 výš a 307. Focus stačí v krátké verzi 307 taky ,ale SW je srdcovka.Vím ,že se to zde pořád omýlá dokola, ale je fakt nějaká závažnost na co si dát při koupi pozor?. Někde sem četl ,že ty 1,6 sou až moc choulostivé na naftu. Si myslím , že průběžným přidáváním aditiv by mělo bejt vše v pořádku. Byl by to muj 3 diesel předtím 306 TD a ted AX1,4 D a to sou držáci. Nyní mě každý straší tak kde je pravda na co si dát pozor. Budu mít sebou karosáře i mechanika. Díky za odpovědi... Je nutné přidávat aditiva do nafty? To se provoz \"trochu\" podraží. To se moc nepodrazi!Kup VIF zhruba za 200kc a je to tak na 10 plnych nadrzi!Setris si motor,ktery diky \'\'skvele\'\' ceske nafte muze trpet.Zvlaste common-raily. Citovat
ANRY Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Tak stále nic . Prochozené další 3 bazary a auta v mizernm stavu . Jako pokud mi někdo tvrdí že auto je v a1 stavu projdem to s mechošem a moj známým co vozí auta přijdem na dvouhmotnostní setrvák že pomalu odchází což je klasika a zadní brzdové kotouče i s naboji zrale na vymenu + gumy sem rázem na 25 tácech za díly... jj, to sedi. problematickej muze byt setrvak, silentbloky...nic dalsiho zasadnejsiho se moc nepos*ra (aspon teda me). Setrvak menil prodejce tesne pred tim, nez jsem si SWcko koupil. Jediny co jsem menil jsou cepy (jezdim po praze, takze hruza des) a stabilizator, jenze to mi jaksi vstopila na cestu liska a nebylo kam unout:nevim. Takze to nejni chyba auta. Jina vsechno v cajku:cool: Jedine co me trosku prekvapilo je, ze ac je to francouz tak je docela tvrda. Je to otazka zvyku, ale na druhou stranu jsem se kolikrat dostal do extremnejsi situace a to auto drzi na silnici jak pribity, nenaklani se, nic. Proste az na tvrdsi podvozek super jizdni vlastnosti:potlesk No interier a strecha je proste cool. I frantici, kdyz jsem tam byl ted v lete, tak me cechackovi chvalili karku:D je fakt ze oni jezdi malejma 106tkama a tak :D Citovat
LubošK Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Naše první P307SW 1.6HDi 80kW slouží čtvrtým rokem a když jsem před Vánocemi vybíral další auto, nic lepšího - včetně P308SW, která mě zklamala - jsem nenašel (a že jsem se na ten okamžik setsakra těšil a věnoval tomu hodně času!). Pročež jsem přikoupil druhou, jednu z posledních vyrobených a ještě o trochu vyšperkovanější P307SW 1.6HDi 80 kW. Tak to je asi ta nejmysluplnější (protože podložená vlastními penězi) reference, kterou mohu poskytnout... Citovat
peugeot 306 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Díky za odpovědi. Luboši poreeruj trochu o tom vozidle. chci se zeptat . Co se ještě zmenilo u faceliftovane 307 sw krom dvouzonovky klimy přední části vozidla .... Dle všeho mi stejně asi nic jiného nezbyde než se vydat pro auto do čech kde je větší výběr a lepší ceny... strašně se milíbí todle http://www.superauta.cz/detail/?id=668&&ord=producer-text&ordd=asc&ord=producer-text&ordd=asc&p=1 je to sice dost peněz ale mi se nějak líbí více ten starší model než nový... Nebo mám poslechnout na radu \"starších \" ají t už do nového modelu? Citovat
hudy Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 muzes mrknout i sem http://www.autopartner.cz/ , je tam stribrny SW za 215. Mel by to byt slusnej bazar a auta jsou po leasingach. [upravil dne 13/3/09 hudy] Citovat
peugeot 306 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 no ten autopartner není špatnej. Vede zatím u mě sauto, avizo a cars.cz sou to takové solidní servery tipcars tam sou spíše auta na kšeft Citovat
LubošK Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Díky za odpovědi. Luboši poreeruj trochu o tom vozidle. chci se zeptat . Co se ještě zmenilo u faceliftovane 307 sw krom dvouzonovky klimy přední části vozidla .... Dle všeho mi stejně asi nic jiného nezbyde než se vydat pro auto do čech kde je větší výběr a lepší ceny... strašně se milíbí todle http://www.superauta.cz/detail/?id=668&&ord=producer-text&ordd=asc&ord=producer-text&ordd=asc&p=1 je to sice dost peněz ale mi se nějak líbí více ten starší model než nový... Nebo mám poslechnout na radu \"starších \" ají t už do nového modelu? Popravdě řečeno toho nevím o nic více, než uvádíš, neb naše starší P308SW je jedna z prvních faceliftovaných (a novější zase jedna z posledních:-). S oběma auty zatím nebyly žádné závažnější jimi zaviněné problémy (což se třeba nedalo říct o Octavii I - taktéž po faceliftu - kterou jsme měli předtím). Co se Tebou zmiňované P307SW, mohu Ti tak jen zcela subjektivně napsat, že bych do ní nešel, neboť i podle toho, co jsem slyšel od \"insiderů\" z autoprůmyslu, se u nových modelů problémy zjištěné před faceliftem (viz např. páčky pod volantem u P307SW) spíše jen \"zaplátují\" a skutečně se s nimi něco dělá až po faceliftu. Pročež bych určitě raději hledal P307SW po faceliftu nebo bych zvážil, jestli si raději nepřiplatit (a to třeba i cestou dofinancování formou spotřebitelského úvěru) za jednu z posledních vyrobených a velmi dobře vybavených P307SW OXYGO, kterou coby nový vůz nabízí za 429 000,- Kč na svých stránkách (viz http://www.peugeot.cz/kdo-driv-chytne-ten-driv-jede/ ) přímo Peugeot ČR a kterou tak po čase, až ji budeš prodávat, určitě prodáš asi tak s podobnou \"ztrátou\", s jakou bys prodával Tebou zmiňovanou P307SW. Pokud ale na nákup P307SW moc nespěcháš, není vyloučeno, že naše starší P307SW (koupená v tehdy nejvyšší výbavě Premium Pack nová v ČR, jsme prvními majiteli) bude v dohledné době na prodej - ale jednak k tomu dojde až někdy na konci června nebo nejdříve v polovině dubna (což bych měl vědět do konce příštího týdne) a jednak má aktuálně najeto 144 000 km, což je pro Tebe asi příliš, i když jsem z toho většinu najezdil na dlouhých trasách se spotřebou mezi 4 - 5 l/100 km (což svědčí o tom, že se její motor až tak nenadřel) a i když má teprve druhé, a to skoro \"zánovní\" brzdové destičky poté, co ty původní byly měněny tuším po 120 000 km (což zase svědčí o tom, že jsem s tím nejezdil jako prase:-)... [upravil dne 14.3.09 LubošK] Citovat
P.avel Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Já bych odpověď věděl. Peugeot 307 SW v naftě je asi nejporuchovější auto, jaký kdy Peugeot vyrobil. Dost lidí na to auto jen a pouze nadává. Stačí se zeptat Minimaxy. To je a není pravda, modely po faceliftu už jsou OK. no spíš lepší je vyrábět auta v pohodě od začátku než až od nějakýho faceliftu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.