Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Značka letných pneu.  

1. 1. Značka letných pneu.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Blíži sa čas prezúvania a nákupu letnýh pneu.Neviem sa rozhodnúť aké na našu 406 kúpiť.Jedná sa o rozmer 205/55 R16 (rýhlostný inde V max W:originál máme index W a pneu Pirelli P6000).Niečo som sa dočítala na nete ale neviem do čoho ísť,takže si rada prečítam Vaše názory,rady a pripomienky ;) Vyberať by som chcela z :

:papa

Odesláno

Na sedanu jsem měl P7 v rozměru 195/65 R15 víc jak rok (mimo zimu) a naprostá spokojenost jak hlučnost, tak jízdní vlastnosti, tak výdrž. jelikož na kupé mám jinej rozměr tak jsem je musel prodat. Jinak bych si je určitě nechal. :papa

Odesláno

Mal sem je na puntu. V bazaru mnel i dilnu, a pneuservis, a prodaval nove alu kola a pneu. A kdyz sem puntaka kupoval, byl postaven na zimnych, a letni nanho nemnel. Tak mi povedal, ze ked to auto beru, tak mi da nakupni cenu na hocjake letne gumy co tam ma, zebral sem P6000 ky ...

Sedeli slusne, hluk nebyl, ale na muj vkus se rychlo opotrebovavali... Na letnasich sem s nima najel cca 30 -40 000 Km (na lahkem aute, zadne hrabani, prudke brzdeni, zadne pubertalni zaobchadzani) a dezen uz byl na 3 mm, a pak mi praskl v jedne z nich kord a auto hadzelo jako dive...

Tak sem je vsetky 4 vyhodil do zberneho dvora, a zebral jine... Jazdim stylem rovnakym, mam ted matadory, ktere prodavam, ale za 8000 km na nich sem sjel 1 az 1,5 mm ... Coz je o dost mene... Nevim, mozna sem mnel spatne kusy, ale na muj vkus velmi zla zivotnost...

Odesláno

ja mam BRIDGESTONE Turanza ER300 - su vyborne, drzia fajn aj ked tomu nalozim, deru sa umerne sposobu jazdy..

p6000 kupil otec na mondeo.. este ich nejazdil takze ti neviem povedat.

este k tym er300 kupil som ich lebo vyhrali nejaky test, ved si zadaj aky rozmer pneu potrebujes do vyhladavaca a kukni na nejake testy..

Odesláno

P6000 mam a jsou ok.

srovnavat MIHELIN Primacy HP a MIHELIN Energy Saver dost dobre nejde je to jina trida. Energy nejsou doporuceny pro stredni tridu ani vyrobcem pneu, Primacy HP -mel jsem, jsou extratrida az na tu cenu.

Odesláno
Původně zaslal: p406b

P6000 mam a jsou ok.

srovnavat MIHELIN Primacy HP a MIHELIN Energy Saver dost dobre nejde je to jina trida. Energy nejsou doporuceny pro stredni tridu ani vyrobcem pneu, Primacy HP -mel jsem, jsou extratrida az na tu cenu.

Aj ja mam P6000,su stare ako auto,tazko povedat kolko maju najazdene ale okrem zvyseneho hluku som s nimi problem nemal.

Mihelin je kazdopadne dobra volba v PrimacyHP,a daju sa zohnat uz okolo 76€.

Odesláno

Muzu porovnat Micheliny (ne Energy Saver), ale predchazejici E3A s ER300... Micheliny mi vydrzely 60 tkm - drzely krasne, ale pak jsem presel na ER300 ty sice vydrzi tak 25-30 tkm, ale jizdny vlastnosti jsou o dva rady vyse....

Odesláno

Aj ja mam P6000,su stare ako auto,tazko povedat kolko maju najazdene ale okrem zvyseneho hluku som s nimi problem nemal.

Mihelin je kazdopadne dobra volba v PrimacyHP,a daju sa zohnat uz okolo 76€.

Ja mat Tvoje kontakty..... :D Zozenies vsade vsetko za dobry peniaz.Rozhodla som sa pre MICHELIN Primacy HP,pravdepodobne cez nejaky eshop tak uvidime co to bude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...