Peta-k Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 nj krokáč to taky delat nemuže a škrtici klapka taky nee protože to mam novy no teda jako z vrakače!!!protože jsem mel destičku potenciometru spatnou!alůe jinak diky Citovat
Hafity Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Peta-k nj krokáč to taky delat nemuže a škrtici klapka taky nee protože to mam novy no teda jako z vrakače!!!protože jsem mel destičku potenciometru spatnou!alůe jinak diky Ale může, protože to není nové, ale POUZE jiné.... Citovat
Peta-k Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 nj ale když jsem tam zkusil dat krokáč ten starej z ty moji rozbyti komory vstřikovaci tak jse taky nic nezmenilo tak ja nevim snad už jenom servis!!!a otačky tedkom počkaj tedkom zase nemužu nastratovat palivovy čerpadlo netlačí viz. novy tema palivovy čerpadlo netlakuje Citovat
Hafity Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Peta-k nj ale když jsem tam zkusil dat krokáč ten starej z ty moji rozbyti komory vstřikovaci tak jse taky nic nezmenilo tak ja nevim snad už jenom servis!!!a otačky tedkom počkaj tedkom zase nemužu nastratovat palivovy čerpadlo netlačí viz. novy tema palivovy čerpadlo netlakuje A spíná ti relé? Citovat
Peta-k Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 jj zpina ale nevim jaky to je rele jedno rele taky zpina u řídící jednotky !!! [upravil dne 14/3/09 Peta-k] Citovat
Alesek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 měnil jsi jen destičku potenciometru nebo celou vstřikovací komoru, protože kdyby jen destičku tak na té staré komoře budou poohýbané kartáčky a nedosednou přesně na ten odpor na destičce. To by mohlo být také přičinou, a hlavně jak bylo zmíněno vrakoviště ti nikdy neprodá nový díl ale použitý, takže už ta destička nebo komora můzou byt spatný, a na vrakovišti jim jde o peníze ne o kvalitu prodanýho zboží to ber na vědomí. Citovat
Peta-k Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 menil jsem celou vstřikovaci komoru!!jj vim ze tam prodavaj použity dili ale zase ta komora byla za 3000kc a nova za 13000kc tak jsem koupil tu levnou hodne lidi by to takhle udelalo!!!vim ze by bylo lepší koupit funglovku ale na to fakt nemam prachy a jezdit musim!!!ale diky Citovat
Alesek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 a měl jsi tu novou komoru rozdělanou, myslím teda tu destišku potenciometru. Jinak s tebou sohlasím, za komoru bych 12 600,- nedal, já jsem to teda vyřešil že auto mám na zahradě na rozebrání, a koupil jsem jinou 106 s jiným vstřikováním. Citovat
Peta-k Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 nee nemel jsem ji rozdelanou nekde jsem tedkom slyšel ze jse to rozdelavat nema ze to je od vyroby nejak nastaveny proto na tim jsou takovy plastovy pojistky asi nejspiš!!!ale jak jsem rozdelal tu starou komoru a dal destičku nazpet tak jse to zhoršilo tak asi na tim bude neco pravdy!!!Nevim! Citovat
106sťák Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 mě kolísají otáčky když to mám už ohřátý to neví te čím to muže být,dostal sem od kamoše nějakej sprej na škrtící klapku že to snad pomuže že mám stříknout do sání,jinak zkusim eště taky tu diagnostiku kolik to tak stoji?díky Citovat
106sťák Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 napište m ito na mail trojanpepa@seznam.cz Citovat
106sťák Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 tím sprejem sem to zkoušel ateda nic jen se vyčistila klapka,byla majinko teda zanesena,porád nevím co stím,prostě se mi auto ohřeje a když stojím na semaforech tak mi to spadne na otáčky jak to má být ale pak zničehjo nic to majinko houpe,muže mi někdo poradit? Citovat
106sťák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 dnes mi otec v práci řekl že by ten nepravidelnej chod motoru mohly dělat špatně nastavené rozvody o zub v před nebo v zad,a když sem končil tak mi to řekl i jenej týpek,co tomu tak trochu rozumí je to mozný?že to muže bejt tím??? Citovat
MIHUL Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Kdyby byli spatne rozvody tak to cuka a neslo by to vytocit do otacek.To by me zajimalo jakej typek ti delal tu hlavu,jak tak koukam tak tady porad resis problemy jenom kolem tohohle-tesneni,ventili,rozvody,chlape tohle musis davat delat nekomu kdo tomu trochu rozumi ne nekomu kdo dela Facka a Feliny.Co svicky,daval si novy?kabely ke svickam?vsechno kolem sani poradne tesny?aby ti ten tvuj mekanik nekde nezapomnel pridelat nejakou hadici,u tohohle motoru je jich tam spousta.. Citovat
106sťák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: MIHUL Kdyby byli spatne rozvody tak to cuka a neslo by to vytocit do otacek.To by me zajimalo jakej typek ti delal tu hlavu,jak tak koukam tak tady porad resis problemy jenom kolem tohohle-tesneni,ventili,rozvody,chlape tohle musis davat delat nekomu kdo tomu trochu rozumi ne nekomu kdo dela Facka a Feliny.Co svicky,daval si novy?kabely ke svickam?vsechno kolem sani poradne tesny?aby ti ten tvuj mekanik nekde nezapomnel pridelat nejakou hadici,u tohohle motoru je jich tam spousta.. ahoj jj svíšky,kabely,filtry sem dával nový hlavu mám hotovou komplet po výbrusu sedla,ventily,už mám i ventily nastavený jak mi tady doporučili-těm taky děkuji za nervy se mnou,kámoš je servisák a rozvodama to nebude,porad to jde do otáček,necuká nic,spíš to bude neco kolem klapky ale neim co... Citovat
106sťák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 vše je zapojeno,to sem kontroloval,ví ještě někdo co znamená ten senzor klepání? Citovat
Fr3sh Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 senzor klepani kontroluje jestli \"neklepe\" motor. Klepani motoru se dej pri \"prevraceni\" pisto, kdyz jde jde z dolni uvrati do horni, tam se preklopi a de zase doli...tim dochazi ke klepani...snimac klepani to kontroluje a popripade meni cas zapaleni...zapali az po preklopeni...pochopils? PS: treba u me jsem mel zvysene otacky jen diky tomu, ze mi prisavala klapka pres aktivni uhli z nadrze...jenda hadicka byla praskla [upravil dne 4/2/10 Fr3sh] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.