Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdrawim tak jsem konečne dořešil to cukání motoru a zase jsou otačky v prde..:bachajsou moc vysoky teda když nastartuju tak jsou chvili ok trochu kolísaji ale v cajku a cca po 10 - 20 vteřinách vylítnou nahoru a už tam zustanou dokat zase to nechcipnu ale jen co nastartuju tak chvili jsou ok!! nevite čim to???:)

Odesláno

no skoro na tim obrazku nejni nic videt ale juknu jse a zkusim jestli to neco udela a co když ho zkusim odpojit tak by to melo bejt v cajku???nyslim jako otačky ze nebudou vysoky a kolisat???a mam tam to čidlo když tam nemam otačkomer???

Odesláno

jj vtipny odpoj ho a nenastartuju:D tedkom jsem koukal na to čidlo a to čidlo nemam vubec zapojeny jak je to možný???a startovalo to v pohode!!!nevite kam přide zapojit koukal jsem všude možne a nejakou rozpojenom svorku tam nemam tak nevim kam to přijde zapojit je to takova hneda svorka!!!pořad nejaky problémy ja toho majitele předchozího asi zabiju!!!:bacha

Odesláno

Peta-k:to chce klid,to se vyresi.To ja bych se musel asi zabit:D,nebot moje auto stalo od rijna-az do ted v autoservisu a nacpal jsem do neho skoro 50 papiru,a koupil jsem ho v srpnu.

Odesláno

prave se chci prvne vas zeptat nez pojedu do servisu a moc jse mi do servisu nechce zapojit zopatky do svorky čidlo taky zvladnu ale nevim kde to je nemužu to najíd!!!jo a vadi nečemu ze tedkom jezzdim bez zapojenýho krokáče???když ho nemam zapojenej tak jsou otačky v poho!!a kamoš mi říkal ze mam zajed na diagnostiku pomuže to nečemu???:)

[upravil dne 8/3/09 Peta-k]

Odesláno

Základem je dobré světlo ,to pak najdeš všechno ,postupuj od čidla dále po svazku cm po cm a pokud najdeš nějakou izolačku , podívej se pod ní, může tam být schován zbytek třeba ustřiženého kabelu. Už se mi párkrát stalo ,že si tak vypomohly někteří kutilové:grr

Odesláno

takže jsem šel od čidlu cm po cm a podival jsem se pod izolačku kde by to mohlo bejt a nic jsem nenašel nic tam nejni jak je to možný???přece to tam nejni pro srandu kralíkum ne???vazne nektery ty kutilove jsou na zabity!!!!:bachaa a ty otačky rozhašeny jsou beztak kvuli tomu zasra...mu čidlu nezapojenýmu sakraaa

Odesláno

jj přemejšlim o ti diagnostice ale diky za rady potom dam vedet co a jak!!!jo a kam asi by to čidlo melo jíd zapojit???na teplotu motoru nebo do řídící jednotky???

Odesláno

chci jse jete zeptat vadi nečemu když odpojim krokáč aby ty otačky nebyli vysoky???sice za studenýho motoru to otačky moc neudrží ale nejni to tak staršny jak když jedu s vysokejma otačkama !!!vadi to teda nečemu když ho odpojim prozatim???na cca 10 dnu nez budu mit prachy abych mohl sjed do servisu?

Odesláno

No protože když máš rozdělovač, tak nemusíš mít tohle čidlo. Kdybys neměl rozdělovač a měl to čidlo odpojený, tak opravdu nenastartuješ, jak správně napsal Merglos. Nevím, jestli jsem to napsal srozumitelně....

Odesláno

To kolísání otáček je obvykle způsobeno krokovým motorkem, nebo potenciometrem škrtící klapky. Nevím přesně, co z uvedeného má Tvůj ročník auta, ale aspoň pro informaci.

PS: to čidlo otáčení, jak je v předchozích příspěvcích uvedeno, dává elektronice signál o poloze klikové hřídele, bez něj motor nenastartuje. Takže toto čidlo nemůže způsobovat kolísání nebo zvýšení volnoběžných otáček.

[upravil dne 14.3.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...