zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: zpozdilek nejdou mi sem vkladat fotky? ty seš teda švec:D,neřikal sem ti jasně ,že máš ležet:bacha:bacha:bacha Nezlob se na mě ale začínam byt zavislej na tom to clubu..tento club je takova moje droga. Citovat
309GT Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Tak ono je to docela těžký,jak se říká sto lidí sto chutí....podle mě je základ úprav na autě lak,kola,podvozek.To ti to auto změní nehorázně moc k lepšímu.Potom už si jenom hraješ a mazlíš se z detailama.Třeba zahladit otěrové lišty,přední optiku,zrcátka,zahladit znak na masce,možná kufrové dveře,nárazníky a prahy třeba z MI16,koncovku na výfuk nebo laďák,všechno co jde tak do laku a podobně.Je toho strašně moc,ale nejlepší věc jak na to přijít je stoupnout si před auto,koukat na něj a popustit uzdu představivosti...pak už to jde \"samo\" Ale chce to všechno čas,přemýšlet pořát dopředu aby jsi neudělal třeba přední nárazník hladkej,zahladil boční lišty,masku a kufr a pak tam nedal kroucené prahy ( ),zadní názarník taky nějakou divočinu a na kufr extra sportovní co nejvíc pokroucený křídlo nebo žiletku:D Ale určitě se toho dá udělat hodně,jde hlavně o to nebát se do toho říznout a dokázat si představit jak by to mohlo jednou vypadat:papa PS:Ale pořát platí to přísloví co jsem psal nahoře Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: 309GT Tak ono je to docela těžký,jak se říká sto lidí sto chutí....podle mě je základ úprav na autě lak,kola,podvozek.To ti to auto změní nehorázně moc k lepšímu.Potom už si jenom hraješ a mazlíš se z detailama.Třeba zahladit otěrové lišty,přední optiku,zrcátka,zahladit znak na masce,možná kufrové dveře,nárazníky a prahy třeba z MI16,koncovku na výfuk nebo laďák,všechno co jde tak do laku a podobně.Je toho strašně moc,ale nejlepší věc jak na to přijít je stoupnout si před auto,koukat na něj a popustit uzdu představivosti...pak už to jde \"samo\" Ale chce to všechno čas,přemýšlet pořát dopředu aby jsi neudělal třeba přední nárazník hladkej,zahladil boční lišty,masku a kufr a pak tam nedal kroucené prahy ( ),zadní názarník taky nějakou divočinu a na kufr extra sportovní co nejvíc pokroucený křídlo nebo žiletku:D Ale určitě se toho dá udělat hodně,jde hlavně o to nebát se do toho říznout a dokázat si představit jak by to mohlo jednou vypadat:papa PS:Ale pořát platí to přísloví co jsem psal nahoře V tomhle te plne chapu, ale nechci na to nějak moc extra tuning, spíš jsem myslel nějakej lehčí upravy, se těším až tam dam třeba přední naraznik z mi16 a pod to nějaky lizo...ale to je asi tak vše ze spojleru, křídlo tam mám měnit nebudu, max střešní spojler od mk kosi... ale jak tak koukám, plany se měnej... Citovat
MALE FROG Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 ja bych volil MI-16 bodykit sundat dolu a posadit na 17ky... treba tahle se mi libi http://www.cardomain.com/ride/3165744 Citovat
MALE FROG Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 nebo tahle http://www.cardomain.com/ride/2638973 velice zajimeve reseny svetla a to snizeni :potlesk:potlesk Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 se mi moc nelibi, nejsou tam blinkry Citovat
dzana.m Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 docela zajimavý to otvýraní kufru je zajimavý Citovat
Maverick Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Podle mě, jsou základem kola, protože ty totiž dělaj auto.Kdyby to bylo moje auto, tak bych dal míčkovej bodykit, vyměnil bych zadní křídlo za křídlo z Mi16 a nebo ještě líp z T16 (ale to je nesehnatelný, taky bych ho chtěl:)) a zatmavit minimálně zadní okna. Další věc co se mi na 405 líbí je čtyřoká maska - ne angel eyes, ty mi k tak \"starýmu\" autu prostě nejdou. Do interiéru bych šoupl anatomy a vyměnil halvičku fofrklacku za hlavičku z 406 coupé. Mě se třeba strašně líbí tahle 405ka http://www.cardomain.com/ride/3158281 Citovat
309GT Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Mef Podle mě, jsou základem kola, protože ty totiž dělaj auto.Kdyby to bylo moje auto, tak bych dal míčkovej bodykit, vyměnil bych zadní křídlo za křídlo z Mi16 a nebo ještě líp z T16 (ale to je nesehnatelný, taky bych ho chtěl:)) a zatmavit minimálně zadní okna. Další věc co se mi na 405 líbí je čtyřoká maska - ne angel eyes, ty mi k tak \"starýmu\" autu prostě nejdou. Do interiéru bych šoupl anatomy a vyměnil halvičku fofrklacku za hlavičku z 406 coupé. Mě se třeba strašně líbí tahle 405ka http://www.cardomain.com/ride/3158281 Tak ta je opravdu hezká!Akorát bych možná dal jiný kola,třeba ty 17\" co má Bohouš na T16,ale ten motor nemá chybu,s tím si opravdu pohrál hodně hezky!! Citovat
zpozdilek Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Změnil jsem kolesa tak snad to bude vypadat lepe než dosud..Dam sem víc fotek, tak snad ohodnotíte. Citovat
zpozdilek Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 až bude hezke počasí tak udělam červeně bubny i ve předu brzdiče a kola vyleštím. Citovat
zpozdilek Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Čekají mě teto upravy: Sehnat ještě o něco větší kolesa + pneu : Zatmavení skel : Mi - 16 naraznik do předu... : Snížit podvozek No uvidíme co s tím provedeme No hlavně na teto upravy musím dostat povoleni. [upravil dne 9/3/09 zpozdilek] Citovat
zpozdilek Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 BoneDaddy : díky Pavlíku , ale budu shanět větší kolesa, to jsou jen 15 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.