zpozdilek Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Neděla se něco na 405?nebo nějak poradit aby to bylo pěkny? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Trocha nechapu tuhle otazku .. Pekny pre kazdeho znamena neco jineho, pro nekeho puvodni stav, pro nekeho jemny styling a pro nekeho houfa velkych zaoblenych spojleru ... Pokud se ptas na nazoru, dle meho, iba decentni tuning. Pekne elektrony, vecsi, napr 17 ky, listy, kliky zrcatka a podobne zahladit, folie, zahladit kufor atd Citovat
wooody Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Podle mě tam hoď pěkný kola, hod tam podvozek ať se pěkně plazí a černý okna.... Možná do předu ae.... ale nic víc.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 JJ zpozdílku té tvojí by AngelEyes slušely. A ještě ty větší kola bude to dobrý. Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 toto leto mám vplanu zatmaveni skel,a snížit podvozek a dat větší kola, dneska tam už budou 15.tky a pak to vyfotím a hodím sem fotku...Chtěl jsem jen vaše názory... BoneDaddy myslíš že by se dali sehnat na moje auto? Citovat
čakom Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: wooody Podle mě tam hoď pěkný kola, hod tam podvozek ať se pěkně plazí a černý okna. s tím to souhlasím. když toto uděláš tak auto bude vypadat uplně jinak. Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Tedka auto vypada takhle, čakoun ty víš moc dobře jak me auto vypada.Ale ještě stojí na 14.... pak vyfotím s 15 Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek nejdou mi sem vkladat fotky? ty seš teda švec:D,neřikal sem ti jasně ,že máš ležet:bacha:bacha:bacha Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 vendi.stejskal: mě už je skoro dobře...už nekašlu jen mám rymu ... neboj na sraz vysočina budu v pohode. Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 jak by ste mi ho doporučily ho kapku vylepšit, jinak zitra dam další foto.. Citovat
zpozdilek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Tak mi napište co by jste na aute změnili, jakou tam mam dat barvu brzdiču,přemyšlím nad žlutou,červenou,zelenou Jinak co okna ?? mam tam dat folie a nebo zrcadlovky? Tedka už tam mám alu 15 pavučiny s nizkoprofilovejma pneu. to vyfotím až zítra. Ptam se na váš nazor:super Doufám že poradíte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.