Láďa83 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Ahoj Chlapi, pozoruji na mém Peugeotku změnu hlučnosti motoru. Mám 1.4 16V a poslední dobou se mi zdá, že je motor hlučnější než dříve. Projevuje se to v nižších otáčkách nebo při akceleraci, jakmile ale auto roztáhnu a udržuju rychlost je tiché jako dřív. Zvuk je takový tlumený, hluboký. Někdo tady o tam již psal, ale nedočetl jsem se jestli to vyřešil. Všem díky za rada a postřehy Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 zkusil bych zkontrolovat celý výfuk od sběračů až dozadu a pak těsnost sacího traktu Citovat
Láďa83 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 v zimě jsem měnil ,,vlnovec,, ,který jsem urval o hroudu sněhu. Dávali mi tam v servisu prý originál - dvakrát opletený. Myslíš, že kdyby tam byla nějaká levná verze, může být auto hlučnější? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Láďa83 v zimě jsem měnil ,,vlnovec,, ,který jsem urval o hroudu sněhu. Dávali mi tam v servisu prý originál - dvakrát opletený. Myslíš, že kdyby tam byla nějaká levná verze, může být auto hlučnější? to určitě--tam,kde budou unikat výfuk.plyny--bude černý Citovat
Eťa Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Skus se podívat v jakém stavu máš vzduchový filtr.Pravděpodobně bude už notně ucpaný. Ucpaný filtr se při nízkých otáčkách u motoru projevuje hlubším tónem a vyší spotřebou paliva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.