Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Chlapi,

pozoruji na mém Peugeotku změnu hlučnosti motoru. Mám 1.4 16V a poslední dobou se mi zdá, že je motor hlučnější než dříve. Projevuje se to v nižších otáčkách nebo při akceleraci, jakmile ale auto roztáhnu a udržuju rychlost je tiché jako dřív. Zvuk je takový tlumený, hluboký. Někdo tady o tam již psal, ale nedočetl jsem se jestli to vyřešil. Všem díky za rada a postřehy

Odesláno

v zimě jsem měnil ,,vlnovec,, ,který jsem urval o hroudu sněhu. Dávali mi tam v servisu prý originál - dvakrát opletený. Myslíš, že kdyby tam byla nějaká levná verze, může být auto hlučnější?

Odesláno
Původně zaslal: Láďa83

v zimě jsem měnil ,,vlnovec,, ,který jsem urval o hroudu sněhu. Dávali mi tam v servisu prý originál - dvakrát opletený. Myslíš, že kdyby tam byla nějaká levná verze, může být auto hlučnější?

to určitě--tam,kde budou unikat výfuk.plyny--bude černý

Odesláno

Skus se podívat v jakém stavu máš vzduchový filtr.Pravděpodobně bude už notně ucpaný. Ucpaný filtr se při nízkých otáčkách u motoru projevuje hlubším tónem a vyší spotřebou paliva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...